ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چینش سنسور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
می خواستم بدونم برای چیدن 11سنسور در یک مکان 12 سانت در حدود 4 یا 5 سانت
چه آرایشی بهتره این نوع چیدن را برای ربات امدادگر دانش آموزی می خواهم طبق قوانین اپن
راستی چه نوع سنسوری بهتره
یکی از دوستانم سنسوری معرنی کرد اسمش درست یادم نیست Shyفکر کنم گفت onولی درست یادم نیست راستی این طور سنسور با اسمی شبیه این داریم
مرسی
(۲۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۱۳:۲۳)se2010 نوشته است: [ -> ]سلام
می خواستم بدونم برای چیدن 11سنسور در یک مکان 12 سانت در حدود 4 یا 5 سانت
چه آرایشی بهتره این نوع چیدن را برای ربات امدادگر دانش آموزی می خواهم طبق قوانین اپن
راستی چه نوع سنسوری بهتره
یکی از دوستانم سنسوری معرنی کرد اسمش درست یادم نیستShyفکر کنم گفت onولی درست یادم نیست راستی این طور سنسور با اسمی شبیه این داریم
مرسی
ON2179 اسم سنسور
من به شخصه از TCRT5000 استفاده میکنم
چینش هم تجربی همه جا هم هرکی یه طرح ول وده یکیشو که به نظرت بهتره باید بسازی دیگه طرح مطلق خوب که نداریم هرچی یه مشکلی داره با برنامه نویسی خوب باید اونا رو بپوشونی دیگه ...
ببین سنسور ها رو به صورت 8 بچین تا بتونی زاویه های کمتر از 90 رو هم به خوبی رد کنی.
سنسور هم مادون قرمز3میلی متری خوب جواب میدن
مثلا با این قوانین ه نوع چینش های دووم میاره
فاصله بین سنسورام مشکل دارم باهاشون
http://2012.iranopen.ir/Default.aspx?tab...uage=fa-IR
هنوزم کف پیست آشغال می ریزن؟!!!
(۲۱-آذر-۱۳۹۱, ۱۴:۳۶:۳۱)h.unique نوشته است: [ -> ]ببین سنسور ها رو به صورت 8 بچین تا بتونی زاویه های کمتر از 90 رو هم به خوبی رد کنی.
سنسور هم مادون قرمز3میلی متری خوب جواب میدن

منم واسه یه مکان 12 سانتی همین نوع سنسور رو پیشنهاد می کنم.
فقط مشکلی که این سنسورها دارند، تداخل زاویه دیدشونه که اگه زیاد به هم نزدیک باشند رو سنس هم تاثیر میزارند.
برای حل این مشکل هم باید دور گیرنده شون رو نوار لنت بچسبونید تا فقط با فرستنده هم جوار خودش در ارتباط باشه و نور فرستنده های دیگه رو نگیره.
خوب الان به صورت 8 انگلیسی بزارم یا 8 فارسی
برای تعیین فاصله بین سنسور ها چیکار کنم
بصورت 8 فارسی بچینید با زاویه کمی بازتر
فاصله مابین هر جفت فرستنده و گیرنده حدود یک یا دومیلی متر بزارید و بین هرجفت فرستنده و گیرنده با جفت فرستنده و گیرنده دیگه یه فاصله یک تا دو سانتی بزارید.
نقل قول: برای حل این مشکل هم باید دور گیرنده شون رو نوار لنت بچسبونید
به این نوار ها تو بازار وارنیش میگن.
پیشنهاد من وارنیش های حرارتی هست هم ارزون تره هم نیازی به چسب نداره رنگش هم مشکی هست و دور سنسور رو کیپ میگیره
سلام این آرایش چطوره برای قوانین امدادگر که گفتم خوبه
90 را رد میکنه
فاصله سنسور ها را چه قدر بزار
سنسور on2179هست
[تصویر:  402zzz.png]
صفحه‌ها: 1 2