ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی رله کنترل مشعل باشعله بین یونیزاسیون
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام:
از دوستان گلم کسی هست با نحوه کار رله مشعل گازی که در اون از تکنیک شعله بین یونیزاسیون استفاده میکنن اطلاعاتی داشته باشه.اگه مداری ازش سراغ دارین بنده رو راهنمایی کنید.البته میخوام اونو بعدا با میکرو اجرا کنم وبرنامش رو هم نوشتم ولی نمیدونم سر راه میله یونیزاسیون تا مدارم چه قطعاتی بذارم وجریان خیلی ناچیز یونیزاسیون رو حس کنم.ایمنی کار هم برام مهمه.سپاس[/font]
سلام دوست من،میشه در مورد این مشعل وکارش و همچنین رله ذکر شده ی توضیحاتی بدین؟!
سلام بر شما:خدمتتون عارضم که این رله طی فواصل زمانی مناسب ابتدا برق ورودی ترانس جرقه زن رو وصل میکنه بعد از چند ثانیه الکترو والو گاز رو وصل میکنه بنابراین گاز مشتعل میشه بعد از چند ثانیه جرقه زن قطع میشه ولی همچنان گاز وصله.1میله با آلیاژ مخصوص در برابر شعله دارای بار یونیزه شده مثبت میشه واختلاف پتانسیل بوجود اومده 1جریان خیلی ضعیفی ایجادمیکنه.وبه مدار فرمان ادامه کار الکترو والو رو میده .حالا اگر بنابه دلایلی این جریان ناچیز قطع بشه یعنی شعله ای در کار نیست ومشعل خاموش شده پس به مدار فرمان میده ریست بشه وگاز رو قطع کنه.حالا موندم اون جریان ناچیز رو چجوری سنس کنم.
(۲۲-آذر-۱۳۹۱, ۱۴:۱۸:۳۳)mohsen abbasi نوشته است: [ -> ]حالا موندم اون جریان ناچیز رو چجوری سنس کنم.

روند کار رو متوجه شدم،ولی باید ببینید که خروجی اون سنسور به چ صورت هست ؛ولتاژه یا جریان؟!
اگر ولتاژ باشه کار خیلی راحت تر میشه ولی اگه جریانی باشه باید ی مبدل جریان به ولتاژ بزنید بعد...

در ضمن میتونید با ی تقویت کننده ساده دامنه رو در حد مطلوب تقویت کنید و بعد اون رو در اختیار مدار فرمان تون قرار بدین،در اینجا من پیشنهاد میکنم از تقویت کننده های ابزار دقیق استفاده کنید!

Exclamation(البته من تجربه در این زمینه ندارم؛خصوصا گاززززززززززززز؛فقط ی ایده بود)

کجا میتونم در مورد ولوهای الکتریکی و پنوماتیکی اطلاعات خوبی کسب کنم؟!