ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ایمیل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان.
چطور میشه در ایمیل کاری کرد که از بعضی سایتا که دیگه دلمون نمیخواد ایمیل بیاد ایمیل نیاد؟؟

میدونم میشه خود اون سایتا رفت و تنطیمات دستکاری کرد تا واسمون ایمیل نیاد اما من میخوام بدونم از داخل خود میل میشه تنطیمات رو دستکاری کرد تا دیگه از بعضی سایتا خاص که دوس نداریم ایمیل نیاد؟؟
(۲۳-آذر-۱۳۹۱, ۲۰:۵۸:۵۸)akbar8 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان.
چطور میشه در ایمیل کاری کرد که از بعضی سایتا که دیگه دلمون نمیخواد ایمیل بیاد ایمیل نیاد؟؟

میدونم میشه خود اون سایتا رفت و تنطیمات دستکاری کرد تا واسمون ایمیل نیاد اما من میخوام بدونم از داخل خود میل میشه تنطیمات رو دستکاری کرد تا دیگه از بعضی سایتا خاص که دوس نداریم ایمیل نیاد؟؟

سلام
اگه تو گروه خاصی تو یاهو عضو باشید، می تونید به گروه هاتون وارد بشید و دریافت ایمیل از گروه های دلخواه رو لغو کنید ولی اگه از سایت های مختلف ایمیل دارید، فکر کنم تنها راهش اسپم زدن باشه.
غیر از اسپم. توی gmail میتونید یه فیلتر بزنید مشخص کنید که حذفش کنه،بریزه تو پوشه، ...
یاهو این امکان را داره که میلی را مسدود کنید![تصویر:  attachment.php?aid=8235]
چند وقت بود یاهو به پسوردم گیر میداد که باید عوضش کنم و منم جدی نمیگرفتم
تا اینکه یکبار که با گوشی انلاین بودم گفتم عوض کنم
وقتی رمز جدید دادم و اوکی شد اما فکر کنم هنوز تا پایان اوکی شدنش مونده بود که گوشیم خاموش شد
حالا اینکه پسورد جدید رو قبول کرد یا نه نمیدونم....؟؟؟
الان پسورد قبلی رو میزنم میگه اشتباههAngry
پسورد جدید هم راستش دقیق یادم نمیاد چی بودهBiggrin
از سوالهای امنیتی واسه فراموش کردن پسورد فقط یکیش رو یادمهBiggrin
از طرفی به این ایمیلم خیلی خیلی نیاز دارم
سوالم اینه کاریش میشه کرد حتی با دونستن یک سوال؟؟؟
=========================================================
تازه حتی امروز باز یک ایمیل جدید ساختم حتی باز میگه پسورد رو اشتباه میزنیAmazeAmaze