ايران ويج

نسخه‌ی کامل: CTRL + ALT + DEL من از کار افتاده خدا وکیل کمک کنید ::::::
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
اين كه كاري نداره از طريق رجيستري فعالش كن
نقل قول: شما بچه هاي ايران ويچ (منظورم همه نيست - بيشتري) بي چشم و رو هستيد
با ور نمي كنيد يه نگاه به ارسالي هاي من بكن
به جاي تشكر ....
دارن به من ياد ميدن چه كار درسته چه كار غلط

احترام بچه هاي سايت رو نگه دار
اين سايت قبل از عضو شدن تو و بعد از رفتن تو از اينجا به
كار خود ادامه مي داد و خواهد داد و نيازي به امثال تو ندارد
سلام

:wink:
نقل قول: حالا كه اينجوري شد نه اينكه نمي رم بلكه بيشتر به سوالات جواب مي دم تا چشمات درآد

Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze Amaze

من هم علاقه اي به صحبت در اين مورد ندارم
لطفا شما يه مقدار سعي كن لحن صحبتت
رو با دوستان بهتر كني كه انها هم با شما بهتر
كنار بيايند
خواهش مي كنم خودتونو كنترل كنيد ما اينجا جمع شديم كه باهم همكاري كنيم و از همديگه چيزاي خوب ياد بگيريم نه اينكه همديگر رو تحقير كنيم هر كسي هم در حد توانش مي تونه به دوستاش كمك كنه و اصلا هيچ محدوديتي هم نداره و هيچ كسي هم اينجا به كسي ديگه قصد كل كل نداره فقط هدف بالا بردن سطح معلومات و بوجود اومدن يه رفاقت بين تمام بچه هاي گل ايرانيه
ببخشيد كه من اين حرف ها رو زدم مي دونم كه شما خودتون بهتر از من اين چيز ها رو درك مي كنيد
با تشكر
نقل قول: خواهش مي كنم خودتونو كنترل كنيد ما اينجا جمع شديم كه باهم همكاري كنيم و از همديگه چيزاي خوب ياد بگيريم نه اينكه همديگر رو تحقير كنيم هر كسي هم در حد توانش مي تونه به دوستاش كمك كنه و اصلا هيچ محدوديتي هم نداره و هيچ كسي هم اينجا به كسي ديگه قصد كل كل نداره فقط هدف بالا بردن سطح معلومات و بوجود اومدن يه رفاقت بين تمام بچه هاي گل ايرانيه
ببخشيد كه من اين حرف ها رو زدم مي دونم كه شما خودتون بهتر از من اين چيز ها رو درك مي كنيد
با تشكر

سلام
موضوع چيه ؟
منظورت از اين حرف ها چي بود ؟
هر چي بود مهم نيست . من هم با شما موافقم
:P :cry:
صفحه‌ها: 1 2