ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شمارنده دو رقمی از 0 تا 99
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام

دوستان عزیز پروژه ای هست که باید روز چهارشنبه به استاد تحویل بدم
توروخدا کمکم کنید

من باید یک شمارنده ای بسازم که از 0 تا 99 بشماره و وقتی به 99 رسید دوباره از 0 صفر تا 99 بشماره و همین روال رو ادامه بده ........

فقط یک کلید برای شروع کار باید داشته باشه

در ضمن نباید از AVR استفاده بشه و فقط با گیت های منطقی و فلیپ فلاپ ها و مالتی پلکسر انجام بشه

خواهش می کنم کمکم کنید

اگه یکی از بچه ها ستارت بزنه و مثلا از شماره از 0 تا 10 رو مدارش رو بکشه من خودم بقیش رو حل می کنم

توروخدا کمک کنید ، هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
سلام
ببین این به کارت میادWink
سلام.
هادی جان دست گلت درد نکنه.
سینا جان این پروژه ای که من اینجا گذاشتم همون پروژه هادی جانه ولی یکم تغییرش دادم.

امکانات اضافه شده به پروژه:
1.کلید استارت و استاپ.
2.شمارش به صورت صحیح (افزایشی)
3.شمارش به صورت معکوس (کاهشی)

موفق باشی.....
سلام

آقا دست گلتون درد نکنه ، دیروز خودم با کمک دوستان تونستم حلی کنم

این پروژه که شما گذاشتید از آیسی 555 و 74192 استفاده شده ولی استاد ما گفته فقط باید با استفاده از مالتی پلکسر ها (8 عدد مالتی پلکسر) به صورت سری باید ساخته بشه و استفاده از سایر آیسی ها مجاز نیست

که دیروز بالاخره تا نصف شب موفق به ساختش شدم

بازم دستتون درد نکنه HeartHeart
خب بزار ما هم استفاده کنیم Biggrin
(۲۸-آذر-۱۳۹۱, ۱۷:۵۵:۲۷)babyy نوشته است: [ -> ]خب بزار ما هم استفاده کنیم Biggrin

بفرمایید
یک شمارنده دو رقمی با 8 عدد فلیپ فلاپ JK
بصورت صعودی و نزولی

[attachment=8304]
سلام ممنون که اون شمارنده با 74192 رو قرار دادید خیلی نیاز داشتم. من رشته م برق نیست و کار با 74192 رو هم به زور بلدم میشه کسی توضیح بده که چطور میشه این رو تغییر داد که تا بیست بشمره؟

ممنون میشم اگه توضیح مختصری هم بدید من تازه 3 روزه با پروتوس آشنا شدم.

یه سوال دیگه هم دارم اگه میشه بگید چطور میشه کاری کرد که شمارنده از عدد خاصی بشمره؟ مثلا از 4 شروع کنه تا 9 بشمره.

ممنون میشم اگه جوابم رو بدید عزیزان
کسی نبود جواب بده؟ :(
برای این کار بایدبرای محدود کردن عدد از سمت چپA0,... رابرای هر کدام logicstate بگذلری بعد عدد موردنظر را به باینری تبدیل کنی.و به logic بدهی بعد از آن به خروجی که به آی سی دیگر وصل شده به یک nand وصل میکنی و به ازای هر یک صفر یک not میگذاری و بهnand ,وصل میکنی.خروجی nandرا به پایه pl یاp وصل میکنی.شکل مدار راچند روز دیگر برات ارسال میکنم.
میشه مدارش رو بزاری
(۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۹:۳۷:۵۵)fbsoft نوشته است: [ -> ]میشه مدارش رو بزاری

تاریخ ارسال این مطلب = 5 ماه پیش !!!
صفحه‌ها: 1 2