ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سرچ ویندوز خوب کار نمی کنه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان
نمی دونم چرا ولی سرچ ویندوز خوب کار نمی کنه و بعضی موقع ها وقتی خودم می دونم یه فایلی مثلا با نام xa100.pdf وجود داره و من a100 رو سرچ می کنم هیچی برام پیدا نمی کنه . در صورتی که بعضی مواقع حتی توی فایل های pdf و doc رو می گرده و اگر کلمه ای که من سرج کردم وجود داشت بر می گردونه.
نمی دونم من جایی رو دستکاری کردم اینطور شده یا اینکه کلا سرچ ویندوز اینطوریه .
در ضمن تو یه کامپیوتر دیگه هم نمی دونم چطور شده بود سرچ ویندوز کلا از کار افتاده بود اگر هم رو همون ویندوز ، یه ویندوز دیگه نصب می کردم اون هم سرچش مشکل داشت!!!!!!!!!!!!!!!AmazeWhistle

از نرم افزار Search Everything که استفاده می کنم بد نیست ولی من یه درایو مخفی و encrypt شده دارم که تو اون کار نمی کنه.
با تشکر
سرچ کن *a100*
(۳۰-آذر-۱۳۹۱, ۱۸:۳۰:۰۲)babyy نوشته است: [ -> ]سرچ کن *a100*

آقا اون هم کار نمی کنه ، ببینم ، برای شما ها درسته ؟؟ یا کلا ویندوز این مشکل رو داره . شاید قلقی ، نکته ای چیزی داره ، شاید من ایندکسی چیزی رو غیر فعال کرده باشم ؟!؟!؟!
ConfusedAmazeConfused
Sad
Sad
Sad
یادمه a100*.pdf* رو هم سرچیدم نمی شه.
*.*a100* هم همینطور
Sad
چه ویندوزی رو سیستم نصب کردید؟
در مورد مشکل خوب پیدا نکردن : ویندوز 7
در مورد اون مشکلی که ویندوز کلا کار نمی کرد : همه ویندوز ها!!!!BiggrinBiggrinBiggrin ( اول ویندوز XP سوار بود بعد رو همون ویندوز ، ویندوز 7 رو ریختم بازم مشکل بود و بعد ویندوز 8 (consumer proview) روش ریختم و مشکل همچنان بود . البته چند وقت پیش خودش انگار یه آپدیت کرد درست شد.