ايران ويج

نسخه‌ی کامل: واسه رفع ویروس چکار کنم؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
یه فلش انداختم رو سیستمم، درایو و پوشه هام این شکلی شدند؛

[attachment=8303]

چندتا از پوشه ها هم حذف شدند یا نمیدونم مخفی شدند.
مثلا تو یکی از درایو هام چندتا پوشه داشتم که حالا نیستند(هیدن هم نشدن) ولی وقتی حجم درایو رو با حجم پوشه ها مقایسه میکنم، حجم درایو بیشتر نشون میده!
یعنی اون پوشه وجود داره ولی من نمی تونم ببینمش(حتی با سرچ هم پیداش نمی کنم)

الان چی کار کنم؟
اگه بخوام ویندوز عوض کنم، احتمالش هست دیگه نتونم ریکاوری کنم؟
بعد ویندوز ، ویروس کشی کنم ، مشکل حل میشه؟

help me plzSad
شما رو وضعيتي بذار كه پسوند فايل ها رو ببيني. معمولا پوشه هاي اصلي هيدن مي شن و با نام مشابه با پسوند .exe جايگزين مي شن.
فايل ها هيدن شدن ،‌منتها از نوع سيستمي. 2 تا تيك هست كه بايد بزني. تو سيستم نگرد. ممكنه فايل هاي exe ات خراب شن.
اول يه restore بزن به تاريخ قبلي كه رو سيستمت ثبت شده.
اگر درست نشد. ويندوز رو بايستي عوض كني و همون اول كه مي ياد بالا ، فايل هاي ناشناس و ويروس رو پاك كني. يه آنتي ويروس هم نصب كن. avast كارش خوبه.
الان عكسي كه گذاشتي از درايو ها كه نيست؟
یکدانه فایل ویروسی رو بزار اینجا ببینیم چه آنتی هایی میشناسنش تا راه کار پیشنهاد بدیم
ممنون بابت کمکتون، مشکلم رفع شدWink
سیستم رو restore کردم که درایو هام برگشت ولی باز کمی مشکل سرعت و اینا داشتم که مجبور شدم ویندوزم عوض کنم و الان دارم ویروس کشی می کنمBiggrin
HeartHeartHeart
آنتی ویروس نود32 رو نصب کنید و آپدیت آفلاین اون رو هم بگیرید
درست میشه
بله الان دارم با همین آپدیت نود32 سیستم رو ویروس کشی می کنمWink
پوشه ها برگشتند فقط از هر کدوم دوتاست ، یکی خالی و یکی با محتوا!
باید پوشه ها رو تفکیک کنمWhistle
سلام

به نظرمن کسپرسکی هم راه حل خوبی می تونه باشه
سلام
ممنون، بله کسپرسکی هم کارش درسته؛
من همه مشکلای ویروسیم رفع شد ولی متاسفانه بهم یه ویندوز کپی انداختند(همه سورس هاشو دست کاری کردن) الان دم به دقیقه ویندوز قاطی میکنهAngry
یعنی ازتون قیمت نسخه ارجینال گرفتن؟

کار رذالت باریه!
دقیقاAngry
ویندوزی که سورس هاش دست نخورده باشه، ارزش هزینه بیشتر رو داره ولیWhistle
ویندوزش رو پاک کنین چون میتونه خطرناک هم باشه و از یه جای معتبر نسخه ارجینال خریداری کنید
صفحه‌ها: 1 2