سلام دوستان
من معمولا موتور یونورسال با برق شهر 220 ولت Ac راه میندارم حالا میخوام با سری کردن چندتا باطری و رسوندن ولتاژ دی سی به 220 ولت دی سی اونو راه بندازم حالا سوالم اینجاس میزان جریان مصرفی تویه هردو حالت برابر خواهد بود؟؟ میزان قدرت خروجی موتور تویه هر دو حالت یکی؟؟
یه سوال دیگم داشتم البته مهم نیس اما میپرسم امکان ترکوندن موتور هایی مث موتور جاروبرقی با اعمال برق خیلی زیاد مثلا 200 ولت دی سی هس؟؟ من شنیدم انفجار خیلی بدی دارن درسه؟؟
ممنون میشم توضیح بدید.
اصلا روشن نمیشه موتور جارو برقی
اگه منظورتون فشار روش هست بله فشار میاد چون فقط آهن ربا میشه اما نمیچرخه
200 ولت دی سی برای چند ثانیه زیاد کاریش نمیشه اما اگه منظورتو ولتاژ 200 هست که بدیم به دیود پل خوب میشه 300 تغریبا بعد شاید خراب بشه
نقل قول: RE: میزان برق مصرقی موتور یونیورسال در برق دی سی و برق شهر
اصلا روشن نمیشه موتور جارو برقی
اگه منظورتون فشار روش هست بله فشار میاد چون فقط آهن ربا میشه اما نمیچرخه
200 ولت دی سی برای چند ثانیه زیاد کاریش نمیشه اما اگه منظورتو ولتاژ 200 هست که بدیم به دیود پل خوب میشه 300 تغریبا بعد شاید خراب بشه
داش عباس موتور جاروبرقی هم به نطرم یونیورسال البته به نظرم و قبلا تست کردم چرخیده!!
فک کنم قبلا به جارو برقی دوتا باطری 12 ولت سری کردم دادم چرخید.
اما میخواسم بدونم که توان مصرفی تویه 220 ولت دی سی با 220 ولت Ac برای دادن به موتور یونیورسال چه قد فرق داره که یکی از دوسان توضبح داد در Ac بدلیل ذلشتن موج سینوسی برق مصرفی یه خورده کمتره چون تویه موج سینوسی صفر رو هم داریم اماتویه حالت دی سی فقط 220 ولت دی سی که یه خط صاف میشه رو داریم پس توان بیشتری مصرف میشه.
موتور ها یونیورسال به موتور هایی میگن که هم با Ac کار میکنن هم dc.
یکی دیگه از دوسام قبلنا بهم گفته بود اگه موتور جارو برقی رو از روی بار برداریم و بهش تغدیه ای حدود 60 ولت یدیم دورش به بینهایت میرسه و امکان ترکیدنش هس منم دلم نیومد با موتور جاروبرقی مامانم تست کنم
گفتم ازبپرسم ببینم دوسم راس گفه یا نه؟؟
والا نمیدونم یه جارو برقی که من کار کردم جت اسکس بوده یا جاروبرقی شما! اصلا کدوم وسیله میخواد بترکه ؟
من که موتور رو مستقیم به 220 شهر میدادم الانم مدار کنترول سرعت رو برداشتم هیمینجوری کار میکنه
من که اخر مبترکونمش یا اونو یا یه موتور دیگه رو. 0
راسی موتور دلر هم یونیورسال به باطری بزن میچرخه.
اگه 12 تا باطری 12 ولت رو سری کنی بهش بدی تقریبا با همون قدرتی که بهش برق ac میدی میچزخه.
فک کنم مکانیرم موتور جارو برفی مث استارت ماشین ( از نوع دی سی سری)وقتی بار روشون نباشه دورشون به بینهایت میرسه و وقتی به بینهایت برسه میترکه حالا باید تست شه تست کردم فیلمشو میزارم. البته اگه ترکید.
داداش اگر تركيد ، مثل تركيدن خازن كه نيست ، احتمالا استاتور مي پوكه و روتورش پرتاب مي شه و كلا خطرناكه ...
البته من از موتورها اطلاعات زيادي ندارم ، اما بحث تركيدن رو تو ژنراتور شنيدم ، البته براي موتور هم امكان پذيرهه ...
توصيه مي كنم اول جوابتون رو از يه فرد مطلع بگيريد ، هر چيزي رو نياز نيست شخصا تجربه كني ... !
شايد همون تعميركارها و ... بدونن. از يه استادي كه سرش به تنش بيرضه هم بپرسي بد نيست :d