ايران ويج

نسخه‌ی کامل: توسعه پورت میکرو و افزودن یک LED در هر ثانیه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
با سلام

من با AVR میخوام یک ساعت با کلی امکلنلت درست کنم که در این راه چندین مشکا داشتم که شکر خدا همشون به جزء این یدونه نگار حل شدن

حالا سوال من این هست که من میخوام برای قسمت ثانیه این ساعت 60 عدد LED بذارم و مقل ساعت آنالوگ درست کنم
اگر بخوام در هر ثانیه فقط یکی از LED ها روشن بشه مشکلی ندارم و میتونم مثلا از آیسی 74154 استفاده کنم
اما سوال من این هست که من چطور میتونم LED هار رو به ترتیب یکی یکی روشن کنم ؟ یعنی در هر ثانیه یک LED دیگر روشن و LED های قبلی خاموش نشن
فکر نکنم یه همچین آیسی باشه و باید روشی ابتکار کرد

برای درک بهتر سوالم مثال زیر رو توجه کنید لطفا :
مثلا 15 تا LED دارم
وقتی خروجی میکرو 0000 شد LED اول روشن بشه
یک ثانیه بعد وقتی خروجی میکرو 0001 شد LED های اول و دوم روشن بشه
یک ثانیه بعد وقتی خروجی میکرو 0010 شد LED های اول و دوم و سوم روشن بشه
یک ثانیه بعد وقتی خروجی میکرو 0011 شدLED های اول و دوم و سوم و چهارم روشن بشه
.
.
.
.
یک ثانیه بعد وقتی خروجی میکرو 1111 شد LED های اول و دوم و سوم ......تا پانزدم روشن بشه

خواهشاٌ دئستان اوژانسی راهنمایی کنید دیگه :kiss:
با تشـــــــــــــــــــــــکر
(۰۱-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۵۹:۳۲)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام

من با AVR میخوام یک ساعت با کلی امکلنلت درست کنم که در این راه چندین مشکا داشتم که شکر خدا همشون به جزء این یدونه نگار حل شدن

حالا سوال من این هست که من میخوام برای قسمت ثانیه این ساعت 60 عدد LED بذارم و مقل ساعت آنالوگ درست کنم
اگر بخوام در هر ثانیه فقط یکی از LED ها روشن بشه مشکلی ندارم و میتونم مثلا از آیسی 74154 استفاده کنم
اما سوال من این هست که من چطور میتونم LED هار رو به ترتیب یکی یکی روشن کنم ؟ یعنی در هر ثانیه یک LED دیگر روشن و LED های قبلی خاموش نشن

مثلا 15 تا LED دارم
.
.
.
.
یک ثانیه بعد وقتی خروجی میکرو 1111 شد LED های اول و دوم و سوم ......تا پانزدم روشن بشه

یه ایسی کانتر16 بیتی بزار بعد به جای تغییر خروجی میکرو، یک پین رو صفر و یک کن

با سری کردنشون هم میتونی ال ای دی های بیشتری رو کنترل کنی!
باید ابتدا 74154 رو سنکرون سازی کنید، یعنی کلاک هاشون رو به هم وصل و به میکرو بدید.
بعد می تونید از طریق timer2 و با چندتا شرط، led ها رو کنترل کنید.
اگه برنامه بیسیک باشه، بزارید رو سایت یه نگاه بندازیم. ترجیحا بیسیکBiggrin
والا برنامش رو ننوشتم هنوز

یکی از دوستان با به هم وصل کردن 2 تا آیسی 74595 دقیقا همون چیزی رو که من میخواستم برام نشون داد، یعنی با هر پالس یک پین به پین های قبلی اضافه میشه
ولی این بار هم مشکلم این این آیسی 8 تا خروجی داره و من 60 تا ال ای دی باید روشن کنم و با این حساب باید 8 تا از این آیسی رو مدار ببندم ، که خیلی فضا اشغال میکنه Exclamation

شما عین همین آیسی رو سراغ ندارید که 15 تا خروجی بده بیرون ؟ Angry
(۰۱-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۵۹:۳۲)sinastar نوشته است: [ -> ]با سلام

مثلا 15 تا LED دارم
.
.
.
.

سلام
من این ساعت قبلا ساختم از اینجا دانلودش کن
برای ثانیه شمار از آی سی 74164 استفاده کردم با هر پالسی که avr می فرسته یه ثانیه اضافه میشه و ال ای دی بعدی روشن میشه اگر می خواهی وقتی ال ای دی بعدی روشن میشه قبلی خاموش نشه پایه های 1 و 2 هر آی سی رو به مثبت وصل کن و از avr جداشون کنWink
البته من نمیخوام یک ساعت عادی بسازم و کلی امکانات دیگه باید روش بذارم

ول در کل این لینکی که گذاشتید رو با هر مرورگری تستیدم ولی باز نشد !!!!!!!!! Amaze

بالاخره با هزار مصیبت سایت رو باز کردم (البته خیلی ناقص)
اولندش نتونستم فایل رو بگیرم چون فقط برای اعضا هست
دومندش و مهمترین مسائله ، تا جایی که من فهمیدم در این ساعت از آیسی 1307 جهت بک آپ استفاده نشده و در نتیجه با هر بار قطع برق کل ساعت و تاریخ ریست میشه
(۰۲-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۱۶:۱۳)sinastar نوشته است: [ -> ]البته من نمیخوام یک ساعت عادی بسازم و کلی امکانات دیگه باید روش بذارم

ول در کل این لینکی که گذاشتید رو با هر مرورگری تستیدم ولی باز نشد !!!!!!!!!Amaze

دومندش و مهمترین مسائله ، تا جایی که من فهمیدم در این ساعت از آیسی 1307 جهت بک آپ استفاده نشده و در نتیجه با هر بار قطع برق کل ساعت و تاریخ ریست میشه
ممنون که مشکل سایت رو گفتید میگم بچه ها چک کننClap
نه منظورم این بود که فقط به شماتیک نگاه کنید و ببینید چطوری led ها کار می کنن
(۰۲-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۱۶:۱۳)sinastar نوشته است: [ -> ]البته من نمیخوام یک ساعت عادی بسازم و کلی امکانات دیگه باید روش بذارم

ول در کل این لینکی که گذاشتید رو با هر مرورگری تستیدم ولی باز نشد !!!!!!!!!Amaze

سلام دوست عزیز منم تست کردم سایت مشکلی نداره . دوباره تست کنید . شاید وقتی سرور مشغول وده شما سایتو باز کردید . الان که مشکلی ندارهWhistle
من بازم نتونستم به این سایت دسترسی پیدا کنم

اگه میشه لطف کنید اون فایلش رو اینجا آپلود کنید دیگه
بفرمایید اینم فایل پیوست
توسط هادی جان کار شدهWink

[attachment=8312]
بفرما
صفحه‌ها: 1 2 3