ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیش به سوی XMEGA!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
منم فکر میکنم هر چیزی جای خودش قرب و قیمت داره!

مثلا اینکه بگی ترانزیستور PNPبهتر از NPN یا MOSFET بهتر از BJT و .... هر کدومش تو جایی خودش کلی ارزش داره(ببخشید یهویی ب ذهنم رسید)؛یادم میاد حدود 3 سال پیش میخواستم واسه لایتینگ بوتیک یکی از دوستام ی فلشر درست کنم،بااینکه میتونسم خیلی راحت با tiny26 یا mega8 سر ته قضیه رو خیلی راحت بهم بیارم ولی اینکار رو نکردم؛با صرف ی زمان اضافه اومدم با ی 555 و ی دونه دیکدر مورد ساختم؛از اون روز تا حالا داره کار میکنه ؛آخ نگفته!
چیزی ک کار کردم با اینکه ساده بود ولی کار رفیق ما رو راه انداخت؛ولی حالا فرض کنید که بخواین همون فلشر رو با امکانات خاصی بسازین؛مثلا 20مد مختلف بخواین براش تعریف کنین یا مثلا نوع روشن و خاموش شدنها و....شاید بشه با همون قطعات ساخت(اخرش ی چیزی شبیه به ی ابر رایانه داارین)ولی اینجا دیگه هر آدم عاقلی میفهمه که با ی میکرو و چند خط برنامه میشه به خواسته رسید؛ببخشید خیلی پرحرفی کردم ولی تهش میرسیم ب همون خط اول!

آقا ب نظر بنده از همون Xmega شروع کنید؛ان شاءالله به آرم هم میرسیم

ولی درست و حسابی ها(منم در حد توان هستم(چ علمی چ عملی))
سلام
بهزادی جان avrstudio که لینک دادی، به علت محدودیت سرعت نمیتونم دانلود کنم؛
میگم من یه نسخه 10.1 دارم، همون و نصب کنم؟
flip هم که نیازی نیست دانلود کنم؟

پروگرامر گذاشتی،داداش از الان شروع نکنیا جا می مونیمBiggrin
فعلا درگیر امتحانای دانشگاهم، بعد امتحانا شروع می کنیمWink
به نظرم پروگرامر رو تهیه کنیم، بهتر از اینه که خودمون بسازیم!
کلی وقت می خواد طراحیش کنی، هزینه کنی و تازه حالا اگه جواب بده میشه پروگرامرQuestion

دوتا پروگرامر که فکر کنم کارکردشون خوب باشه؛
پروگرامر هاتل
نو آوران الکترونیک
به نظرم هاتل بهتر باشه، شنیدم سرعتش خیلی خوبه
اگه پول مول دارید Biggrin پروگرامر ارجینال شرکت اتمل رو بخرید
عیبش قیمت (؟) برابرش Biggrin نسبت به پروگرامرهای ایرانیSad
مزیتش امکان بروز شدن و پشتیبانی میکروهای بیشتر
http://www.atmel.com/tools/avrispmkii.aspx
پول داشتم میرفتم +TNM Programmer 2000 میخریدمSad
1- avrstudio 10 که نداریم!
2- هاتل رو جدا باید پول بدیم علاوه بر خود بروگرامر
3- کویر الکترونیک هم داره
4- نیازی به flip نیست اگه سری یو اس بی دار نگیری
5- نه منم امتحان دارم گذاشتم یه نگاهیش بکنید تا بعد
6- گفتم خوبش اینه که دیباگ هم میکنه
7- تمامی پروگرامر های اتمل از جمله مال خودم که گذاشتم اپدیت میشن

اگه خواستید بخرید Jtag MKII رو بخرید
بیخودی برای بقیه پول ندید بدرد نمی خورن
البته قیمتش نجومی هست اگه برای اون پول داشتید بهتره برید سری USB دار بخریدBiggrin
20 نفر دانلود کردن 1 نفر تشکر کردهBiggrin
(۰۶-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۵۹:۵۵)behzady نوشته است: [ -> ]1- avrstudio 10 که نداریم!
5- نه منم امتحان دارم گذاشتم یه نگاهیش بکنید تا بعد
6- گفتم خوبش اینه که دیباگ هم میکنه
7- تمامی پروگرامر های اتمل از جمله مال خودم که گذاشتم اپدیت میشن
20 نفر دانلود کردن 1 نفر تشکر کرده
نمی دونم، رو فایل نوشته ورژن 10.1.08 !
خوبه، استرس گرفته بودمBiggrin
دستت درد نکنه خیلی زحمت کشیدی؛
دوستان لطفا تو تشکر کردن خساست به خرج ندنBiggrin
بهم حق بدین یه همچین تاپیکی که اهداف خوبی داشتو نبش قبر کنم :d
(۱۰-آبان-۱۳۹۳, ۱۶:۳۸:۱۳)a.mehran نوشته است: [ -> ]بهم حق بدین یه همچین تاپیکی که اهداف خوبی داشتو نبش قبر کنم :d
شما باید آدم هارو نبش قبر کنی پست فایده ندارهBiggrin
سلام
خیلی خوبه بچه های نظرشون رو میگن. Clap

خوب  به نظر من اگه کار خاصی میخواین بکنید .... معلومه دیگه باید ببینید چه چیزی به دردتون میخوره و اونو انتخاب کنید....حالا یا Avr یا arm یا هر چیزی که به کارتون میاد....اصلا شاید این فرد مثل دوستمون نیاز به استفاده از میکرو نداشته باشه  یه IC ساده کارشو راه بندازه و ....  (:

ولی بعضی افراد هستن که کار خاصی مد نظر ندارن که بخوان انجام بدن(مثل من)....من الان Avr رو یاد گرفتم و میخوام یه چیز بهتر رو یاد بگیرم. 

حالا این طور که دوستان گفتن مثل این که xmega مثل Avr هستش و لذا یادگیریش آسون تره و 16 بیتی هستش(فک کنم) و امکانات بیشتری نسبت به avr داره و شبیش هم هستش....به نظرم با این اوضاع Xmega رو کار کنیم شاید بهتر باشه....و بعد بریم سراغ ARM.....حالا این نظر منه....شاید درست باشه و شاید اشتباه  :smile:

البته از اینا بگذریم(انتخاب میکرو برا یادگیری)----کسی که الکترونیک کار میکنه باید انگلیسیش خوب باشه....انگلیسی اگه خوب بلد باشی دیگه هر چیزی رو که بخوای یاد بگیری راحتی...چون میدونی کلی مطلب انگلیسی هستش که بری بخونی. Biggrin
راستی یه سوال
من میکرو هایی از ARM دیدم که قیمتش از AVR هم کمتر بود....دقیقا اسمش خاطرم نیست ولی فک کنم CORTEX M0 بود
خوب از همون اول با AVR کار کنیم بهتر نیست؟  :question:
این سری از aRM هم ارزون تره و هم امکاناتش بیشتر  :0-0:
صفحه‌ها: 1 2 3 4