(۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۱۲:۲۶)abbasalifix نوشته است: [ -> ]بازم به کمکت نیاز دارم
این رو هم میخوام میکرو شو عوض کنم
قراره بعدا 3تا پایه از مبدل های آنالوگ به دیجیتال استفاده بشه که بعد از نمایش یک عکس و یا یه نوشته بیاد و ولتاژ های این سه تا ورودی که بین 0-5 هست رو نمایش بده همینطور قراره 3تا موج PWM از میکرو بیاد بیرون
فایلی که دانلود کردم فایل 1 هست
فایلی که من میکرو شو عوض کردم و بازم کار نمی کنه فایل 2 هست
از توی MakeFile این قسمت رو تعقیر بدید
# MCU name
MCU = atmega16
بعد دوباری کامپایل کنید
من کامپایل کردم ولی فکر کنم چون ویندوز فارسی نداره به اون فارسی هاش گیر داد !!
من برنامه ی میکرو ی بالا رو با سخت افزار پیاده سازی کردم lcdروشن می شه ولی کرنومتر کار نمی کنه کسی می دونه مشکل از کجا می تونه باشه .
حتما باید از کریستال برای نشون دادن برنامه استفاده شه اخه تو این برنامه استفاده نشده بود منم استفاده نکردم.
بدون کریستال کار نمی کنه حتما یه کریستال 32.768 به پایه های 28و29 مگا 16 وصل کنین
ببخشید یکی میتونه توضیح بده کار کریستال تو این مدار چیه؟
کریستال ساعت به نمونه شماره 32.768 برای ایجاد زمان دقیق کاربرد داره
شما برای اینکه توسط میکروکنترلر یک زمان 1 ثانیه دقیق ایجاد کنید از قابلیت تایمر در میکرو استفاده می کنید و توسط تقسیمات فرکانس کار میکرو یه مقدار زمانی رو ایجاد میکنید
ولی از اونجایی که فرکانس کاری میکرو اعم از 1 - 4 - 8 - 16 مگاهرتز توانایی ایجاد زمان دقیق رو ندارن پس مجبوریم از کریستال ساعت برای تولید پالس و زمان دقیق بصورت خارجی و بین پایه های osc1 و osc2 میکرو استفاده کنیم.
خوش باشید.
ممنون ولی ببخشید فرق نمی کنه که میکرو چی باشه کریستال 32.768 هم روی 32 جواب میده هم روی 16؟ رو 32 هم به همون پایه ها باید وصل شه؟
خواهش میکنم
نه مدل میکرو فوق نمی کنه و فقط باید طبق دیتاشیت میکروی دلخواه ،کریستال ساعت رو به پایه های osc1 و osc2 وصل کنید
که مثلا در مگا16 طبق دیتاشیت، پایه های 28 و 29 هستن