ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کسی هست میکروی این رو برام عوض کنه؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
این یه مدار تایمر و کرنومتر به زبان سی هست - با میکرو atmega16 هست من میخوام با میکرو atmega128 باشه کسی این کارو برام میکنه این میکرو رو برام عوض کنه ؟
تا فرداشب میخوام وقتم خیلی پره و گرنه خودم انجامش میدادم

اینم فایل برنامه وشبیه سازی
سلام
فکر کنم اینو می خواستیدWink
مرسی از کمک و لطف بزرگت من اینو خودمم که عوض کردم دیشب دیدم که ال سی دیش روشن میشد اما شروع به شمارش نمی کرد باز اومد برنامه رو تغییر داده بودم هم میکرو روشن میشد شروع به شمارش میکرد .
میشه برام بگین چطوری این کارو کردین؟
من میکرو عوض کردم دیدم کار نمی کنه برنامه رو از اول نوشتم
اینم توضیح برنامهWink
توی این برنامه از تایمر صفر استفاده شده که باید کریستال 32.768 به پایه های 18 و19 وصل بشه
متغیر b وقتی یک باشه میکرو شروع به شمارش می کنه و وقتی صفر باشه شمارش متوقف میشه
کد php:
if ((PINC.0==0)&&(c==0)){b=1;c=1;d=e*2.55;TCNT0=d;}
 if ((
PINC.0==1)&&(c==1)){c=0;} 
با این 2 خط کلید start فعال میشه یعنی وقتی که کلید start بزنیم تایمر شروع به کار می کنه و آخرین مقدار صدم ثانیه رو به عددی بین 0-255 تبدیل می کنه و توی تایمر 0 می ریزه که از اونجا شروع کنه(دقت تایمر زیاد میشه)
کد php:
if ((PINC.1==0)&&(c1==0)){b=0;c1=1;}
 if ((
PINC.1==1)&&(c1==1)){c1=0;} 
با این 2 خط وقتی کلید stop بزنیم تایمر متوقف میشه
کد php:
if ((PINC.2==0)&&(c2==0)){b=0;a=0;e=0;c2=1;}
 if ((
PINC.2==1)&&(c2==1)){c2=0;} 
با این 2خط وقتی که کلید reset بزنیم زمان صفر میشه
کد php:
d=TCNT0
متغیر d مساوی تایمر 0 میشه
کد php:
d=d/2.55
متغیر d به یک عدد بین 0-100 تبدیل میشه
کد php:
if (b==1){e=d;} 
وقتی که تایمر روشن باشد متغیر e با d برابر می شه
کد php:
sprintf(str,"Time=%u:%u ",a,e);

lcd_gotoxy(0,0);

lcd_puts(str); 
متغیر های aو e نمایش داده می شوند
بازم به کمکت نیاز دارم
این رو هم میخوام میکرو شو عوض کنم
قراره بعدا 3تا پایه از مبدل های آنالوگ به دیجیتال استفاده بشه که بعد از نمایش یک عکس و یا یه نوشته بیاد و ولتاژ های این سه تا ورودی که بین 0-5 هست رو نمایش بده همینطور قراره 3تا موج PWM از میکرو بیاد بیرون
فایلی که دانلود کردم فایل 1 هست
فایلی که من میکرو شو عوض کردم و بازم کار نمی کنه فایل 2 هست
عباس جان من منوز با این کامپایلر کار نکردم و نمی تونم Shy شرمندهShy اگر کدویژن یا بسکام بود در خدمتمWink
با کدویژن میخوم یه ال سی دی گرافیکی با هرچیپی که شد راه بندازم با مشخصاتی که بالا گفتم درباره pwm و adc
(۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۹:۳۷)abbasalifix نوشته است: [ -> ]با کدویژن میخوم یه ال سی دی گرافیکی با هرچیپی که شد راه بندازم با مشخصاتی که بالا گفتم درباره pwm و adc
pwm و adc که هیچی ولی تا حالا با ال سی دی گرافیکی تو کدویژن کار نکردم تا فردا بعد از ظهر خبرش بهت میدمWink
(۰۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۹:۳۷)abbasalifix نوشته است: [ -> ]با کدویژن میخوم یه ال سی دی گرافیکی با هرچیپی که شد راه بندازم با مشخصاتی که بالا گفتم درباره pwm و adc
اون چیزی که بالا تغییر دادید مشکلی نداشت درواقع چیزی برای مشکل وجود نداشت!
البته من جایی ندیدم که فایل KS0108 رو فراخوانی کرده باشید ولی ازش استفاده کردید!
از چه میکرویی به چه میکرویی رفتید؟

با کدویژن
چشم امروز عصر براتون میفرستم
(۰۴-دى-۱۳۹۱, ۰۴:۳۹:۴۹)behzady نوشته است: [ -> ]
اون چیزی که بالا تغییر دادید مشکلی نداشت درواقع چیزی برای مشکل وجود نداشت!
البته من جایی ندیدم که فایل KS0108 رو فراخوانی کرده باشید ولی ازش استفاده کردید!
از چه میکرویی به چه میکرویی رفتید؟

با کدویژن
چشم امروز عصر براتون میفرستم

این پروژه های همشون تقریبا دانلودی بودن هیچ کدومش رو خودم ننوشتم برای یکی از بچه های دانشگاه یزد میخوام که بلد نبودن با سایت و تاپیک ها کار کنند وفقط سرچ بلدن منم گفتم کمکتون میکنم اما وقتی دیدم که برای ال سی دی های گرافیکی سیاه و سفید منبعی نیست یکمی جا خوردم
این مال سایت techno-electro.com هست امیدوارم به دردتون بخوره فقط LCD هست بقیه چیز هاش رو کامل بگید تا اضافه کنم
صفحه‌ها: 1 2 3