ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درباره ی معماری Core i7 بحث کنیم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من دارم درباره معماری های بکار رفته توی Core i7 تحقیق میکنم ولی چون فرق CPU و بادمجون رو نمیدونم اول دارم اصطلاحات مورد نیاز رو یاد میگیرم.

حالا هرچی فهمیدم اینجا میذارم. فعلا سؤال دارم:
1ـ عددی که واحدش nm (گمونم نانومتر) هست چیه؟ قطر پین هاست آیا؟
2ـ Pin Pitch رو فهمیدم فاصله ی بین پینهاست. اما نمیدونم این فاصله کمتر بشه بهتره یا بیشتر؟ این فاصله برای دفع گرما هم تأثیر داره؟
3ـ سوکت رو هم فهمیدم محل اتصال CPU به مادربورده که پر از سوراخ به تعداد پین هاست ولی فرق LGA, PGA, ZIF, PGA-ZIF رو نمیدونم.

اگه چیزی میدونید لطفا راهنمایی کنید.
خیلی مچکرم -;{@
توی این فایل دو تا CPU هست که یکیشون Server و اون یکی Desktop اما سوکت هاشون یکی هستند.
یعنی میشه Server Processors رو برای مادربورد معمولی نصب کرد یا برعکس؟
پس فرق Server Processors و Desktop Processors از نظر معماری چیه؟

اینجا چند موردش رو برای سرورها گفته مثلا Bus با پهنای باند بیشتر، تحمل گرمای بیشتر، استفاده از تکنولوژی Error Code Correction

الان من تا حدودی متوجه فرق Desktop و Server شدم فقط یه سؤال:
وقتی درباره ی Core i7, Core i9 حرف می زنیم خیالم راحت باشه این دو مدل فقط برای Desktop هستند و نسخه ای با همین اسم برای Server Processors نیست؟

مسئله ی بعد هم Mobile Processors هستند که اسامی مشترکی مثل Core i5, Core i7 بین موبایل ها و دسکتاپ ها توی همون فایل موجوده Sad
پس اگه در مورد Mobile Processors هم میدونید لطفا بگین.
1- نانومتر واحد اندازه گیری هست و توی CPU منظور اندازه ی ترانزیستور ها هست
2-نمی دونم
4- فرق ظاهری که مشخص هست ولی باطنی نوع ارتباط با مادربرد فرق داره(جزئیاتش زیاده)
بجز سوکت به چیز های دیگری هم باید توجه کرد من فایل رو ندیدم ولی فکر میکنم نشه این کارو کرد
بهتره یکم وقت بیشتری بزارید
مدل های سری Core i7 اینجا بر اساس سه ریزمعماری Nehalem, Sandy Bridge, Ivy Beidge دسته بندی شده و ویژگی های هرکدوم از معماری ها رو هم میشه از توی همون صفحه دید. چون هر جا توی جدول، اسمی از Nehalem, Sandy Bridge, Ivy Beidge برده به صورت لینک هست.

فقط هنوز نمیدونم Mobile Processor چیه :(