من دیروز اومدم زمین مدارو مشترک کردم
و با سیم مدار رو اتصال دادم همه چیز اوکی بود
خواستم دیتا رو کد شده بفرستم ولی دیدم نیازی نیس
پس فک نکنم از کد باشه.
جای ماژول هارو هم عوض کردم.
آره من میخوام به محض زدن یه باتن اونور یه LED روشن بشه
نمیخوام با چند ثانیه تاخییر باشه
چون به فرض اگه بخوام یه چند تا موتور برای بازو رو اونور تر ست ریست کنم
اصلا محال میشه
فک کنم این ماژول ها کلا قاطی دارن
من با HM-T و HM-R هم مشکل داشتم یعنی یه بار دیتا رو به خوبی فرستاد بعدش دیگه نقرستاد
1.خب یه ال سی دی برای هر کدوم بزار ببین چی به چیه.اصلا چه چیز هایی دریافت میکنه.
2.ببین من ربات مین یاب دستی نساختم ولی یکی جلو دستم هس خیلی چیزه خفنی هستش و از hmtr استفاده کردن.ولی هر کلیک که میکنی 200~100 میلی ثانیه طول میکشه تا عمل کنه و این طبیعیه چون باید دیتا هارو کد شده بفرستی ( یا اصلا رشته بفرستی ) تا هرچیز بیخودی که گرفت عمل نکنه.
(۰۸-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۲۷:۲۷)h.unique نوشته است: [ -> ]1.خب یه ال سی دی برای هر کدوم بزار ببین چی به چیه.اصلا چه چیز هایی دریافت میکنه.
2.ببین من ربات مین یاب دستی نساختم ولی یکی جلو دستم هس خیلی چیزه خفنی هستش و از hmtr استفاده کردن.ولی هر کلیک که میکنی 200~100 میلی ثانیه طول میکشه تا عمل کنه و این طبیعیه چون باید دیتا هارو کد شده بفرستی ( یا اصلا رشته بفرستی ) تا هرچیز بیخودی که گرفت عمل نکنه.
100-200 میلی ثانیه که خیلی خوبه
تاخییر اصلا مشخص نمیشه خوب
ولی برای من میبینی که مثلا بعضا 2-3 ثانیه و گاهی اوقات هم خیلی بیشتر طول میکشه تا دیتا ردو بدل بشه
در مورد LCD هم بگم که تست زدم باهاش
دیتا رو وقتی کد شده ارسال میکنم خیلی خوب ارسال میشه
***تنها مشکل من اینه که دیتا با تاخییر دریافت میشه
اگه حل بشه
یه کاری کن.
ببین رو ماژول دومی که قرار دیتا بگیره ببین موقعی ای که دیتا فرستاده میشه اصلا اون اون موقع دیتا میگیره یا نه.
2تا چراغ روشه یه قرمز و یه زرد.
فک کنم زرد ماله ورودیشه.
آره خوب دیتا رو میگیره و جراغ سبزش چشمک میزنه
ولی چند ثانیه یه بار نه همون موقع که دیتا رو میفرسته
مثلا این ور باتن رو میزنم اون طرف 3-4 ثانیه بعد ال ای دی روشن میشه!!
وقتی ماژول دیتا میگیره بعد 2-3 ثانیه بعد میکرو عمل میکنه مشکل از میکرو دومیه هستش دیگه.
بعد اگه میتونی برنامه رو با کدویژن هم بنویس چون خیلی وقت ها بسکام خودشو میگیره و فیلم در میاره
نه آقا با چند تا میکرو تست زدم
پس یه خواهش از شما
آقای maxn@morteza تو صفحه اول یه برنامه گذاشتن
میشه با CV بنویسین و هگزشو بزارنین البته اگه زحمتی نیس