۰۷-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۴:۵۳
۰۸-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۲۵:۴۶
(۰۷-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۴:۵۳)student-p نوشته است: [ -> ]با سلام
برای قرار دادن عکس با پسوند png و همچنین ی فایل فلش بر روی فرم باید چکار کرد؟
(ویژوال بیسیک 6)
قبل از سوال یه سرچ کوچلو لطفا
http://www.iranled.com/forum/thread-6822.html
۰۸-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۴۲:۴۷
ممنونم دوست عزیز
(آره این مطلب رو قبلا خونده بودم،ولی هر کاری کردم نتونستم جواب بگیرم)
خوب حالا چطور ی عکس PNG رو فرم قرار بدم؟(در ضمن من مبتدی ،زود یاد بگیر هستم)
حقیقتش موضوع از این قراره که؛میخوام بدونم چطور میشه شکل فرم رو تغییر داد مثلا ب شکل ی ابر یا ی لوزی یا هر شکل دیگه ایی در آورد؟
تو سرچ هایی که انجام دادم ی کدی بود ک شکل خود فرم رو بصورت ی بیضی در میاورد که میشد سایزش رو تنظیم کرد؛بدیش این بود که فقط ی بیضی بود؛من میخوام فرم نهایی بره تو قالب ی عکس PNG!
مثلا تمام ابزارا مث تکست باکس و باتوم ها و ... رو فرم باشه ولی بک گراند فرم بصورت ترنسپرنت در بیاد که بشه راحت عکس مورد نظر رو قالب کرد!
نمیدونم متوجه منظورم شدین یا ن،خلاصه اگه امکان داره راهنمایی کنید؛ممنونم
حقیقتش موضوع از این قراره که؛میخوام بدونم چطور میشه شکل فرم رو تغییر داد مثلا ب شکل ی ابر یا ی لوزی یا هر شکل دیگه ایی در آورد؟
تو سرچ هایی که انجام دادم ی کدی بود ک شکل خود فرم رو بصورت ی بیضی در میاورد که میشد سایزش رو تنظیم کرد؛بدیش این بود که فقط ی بیضی بود؛من میخوام فرم نهایی بره تو قالب ی عکس PNG!
مثلا تمام ابزارا مث تکست باکس و باتوم ها و ... رو فرم باشه ولی بک گراند فرم بصورت ترنسپرنت در بیاد که بشه راحت عکس مورد نظر رو قالب کرد!
۰۹-دى-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲:۰۵
(۰۸-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۴۲:۴۷)student-p نوشته است: [ -> ]ممنونم دوست عزیز
برای ظاهر برنامه میتونید از اسکین استفاده کنید ساده و شک تر هست
چند اسکین (تم فرم )
برای ویژوال بیسیک
اسکین
اسکین
استفاده از png
موفق باشید!
۰۹-دى-۱۳۹۱, ۲۰:۵۱:۵۹
لینک های خیلی خوبی بود ققنوس جان؛
ولی اون چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی وبتونی کمک کنی!
بازم ممنون از توجهت
ی نمونه بود که میشد خاصیت ترنسپرنت فرم رو بین صفر تا صد درصد تنظیم کرد ،ب فرم خاصیت شیشه ایی میداد؛ولی ب کار من نمیومد؛چرا؟
چون؛
1-من میخواستم فقط ترنسپرنت خود فرم رو صفر کنم(اما تمامی ابزارا هم صفر میشد)
2-هنوز نمیدونم چطور ی عکس PNG روفرم قرار بدم
(اگه دو مورد بالا رفع بشه کار میشه!)
ولی اون چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشی وبتونی کمک کنی!
بازم ممنون از توجهت
ی نمونه بود که میشد خاصیت ترنسپرنت فرم رو بین صفر تا صد درصد تنظیم کرد ،ب فرم خاصیت شیشه ایی میداد؛ولی ب کار من نمیومد؛چرا؟
چون؛
1-من میخواستم فقط ترنسپرنت خود فرم رو صفر کنم(اما تمامی ابزارا هم صفر میشد)
2-هنوز نمیدونم چطور ی عکس PNG روفرم قرار بدم
(اگه دو مورد بالا رفع بشه کار میشه!)
۰۹-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۲۱:۰۰
ی کنترل گیر آوردم ؛بد نیست جواب میده؛فقط نمیشه عکس png گذاشت!
ی مثالم ازش پایین گذاشتم!(بچه استفاده ببرین)
کمک تون رو از ما دریغ نفرمایید
ی مثالم ازش پایین گذاشتم!(بچه استفاده ببرین)
کمک تون رو از ما دریغ نفرمایید
۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۹:۴۱:۰۳
۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۱۳:۰۲
۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۵:۲۲:۲۷
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۱۳:۰۲)Di Di نوشته است: [ -> ]اين سورس براي ساخت اسپلش اسكرين هست
اميدوارم كمك كنه
کمک کنه؟
عالی بود؛دمت گرم
فقط دوتا سئوال داشتم؛اینکه هر کاری کردم نشد ابزارهایی رو که رو فرم قرار میدم نشون بده!
دومم اینکه چون خاصیت borderstyle ش noun هست داخل taskbar چیزی بعنوان taskbarbuttom ندارم ؛در نهایت میخواستم ببینم چطور میشه tasbar buttom رو هم داشت؟!
بازم ممنون؛خیلی کد جالبی بود
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۹:۴۱:۰۳)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]دیشب ویندوزم را نصب کردم ویژوال بیسک ندارم ولی فکر کنم این بدردت بخوره!
بیشتر توضیح بده تا کمک کنیم!
داداش ممنون تقریبا کارم راه افتاد؛
در ضمن لینک بالا هم مشکل داره!
پست didi همون چیزی بود که من میخواستم؛عالی بود!
فقط همون مورد هایی رو ک گفتم ایراد دارم؛ک اگه رفع بشه عالیه(نور الی نور)!
از شما ،ققنوس عزیز هم ممنونم
۱۲-دى-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۳۴
همونطور كه داخل سورس توضيح داده شده ما داريم از UpdateLayeredWindow استفاده مي كنيم كه باعث مي شه فرم ما
به صورت يك گرافيك نمايش داده بشه، در واقع اگر خط زير رو از كامنت خارج كني فقط فرم برنامه نمايش داده مي شه
ثابت GWL_STYLE=-16 هست ولي اگر -20 قرار بديد فرم به صورت گرافيكي نمايش داده مي شه،با اعداد ديگه مي تونيد حالت
قرار گيري گرافيك در صفحه نمايش رو تغيير بديد.
شايد براي كاري كه مي خواهيد انجام بديد استفاده از همون كامپوننت بهتر باشه،مي تونيد تصوير PNG رو به GIF تبديل كنيد
و در فرمتون ازش استفاده كنيد، زياد با كيفيت نيست اما بهتر از هيچيه!!
به صورت يك گرافيك نمايش داده بشه، در واقع اگر خط زير رو از كامنت خارج كني فقط فرم برنامه نمايش داده مي شه
کد:
curWinLong = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE)
ثابت GWL_STYLE=-16 هست ولي اگر -20 قرار بديد فرم به صورت گرافيكي نمايش داده مي شه،با اعداد ديگه مي تونيد حالت
شايد براي كاري كه مي خواهيد انجام بديد استفاده از همون كامپوننت بهتر باشه،مي تونيد تصوير PNG رو به GIF تبديل كنيد
۱۲-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۵۱:۱۶
(۱۲-دى-۱۳۹۱, ۱۰:۱۷:۳۴)Di Di نوشته است: [ -> ]همونطور كه داخل سورس توضيح داده شده ما داريم از UpdateLayeredWindow استفاده مي كنيم كه باعث مي شه فرم ما
کد:curWinLong = GetWindowLong(Me.hwnd, GWL_STYLE)
سلام
آقا حل شد!
کدو واسه چی تغییر بدم؛فقط میخواد ب اشارات گرگ پری(نویسنده یکی از کتاب های آموزشی وی بی6)وقتی که borderstyle رو noun میکنی برای اینکه تو taskbar بتونی taskbar buttom رو داشته باشی؛فقط باید خاصیت showintaskbar فرم رو true کنی همین!
بازم تشکر