ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مدار نشان دهنده مقدار مقاومت متغیر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
مداری میخوام که بتونم مقدار مقاومت متغیر (پتانسیومتر) رو بخونم(رو صفحه LCD نشون بده)وAt وقتی مقدار مقاومت متغیر رو تغییر میدیم اونو روی lcdچاپ کنه ؟؟؟؟
برنامه ش هم با کدویژن باشه که عالی میشه.؟؟؟؟
سلام
بهترین راه استفاده از قانون اهمه
R=v/I
یهنی باید جریان و ولتاژ مقاومت متغیر رو اندازه بگیری بعدش با یه تقسیم ساده مقاومت حساب کنی
موفق باشیدWink
میدونم... ولی با یه میکرو میخوام این کار رو بکنم.. اگه کسی مدارشو بذاره ممنون میشم ؟؟؟
خب این کار رو که دوستمون گفت رو باید با میکرو انجان بدی دیگه.
من نمی دونم چطوری جریان اندازه بگیرم جریان که بتونی اندازه بگیری ولتاژ هم با adc اندازه می گیریم و مقاومت خودش پیدا میشه
مثلا یه پایه پتانسیومتر رو به یک پایه ADC بزنم یا به همه ی پایه های ADC و لازمه که پایه AREF به VCC اتصال داده بشه یا نه ؟؟؟
سلام
بهترین راه اینه که یه مقاومت معلوم رو به مقاومت متغیر سری کنی و چون جریانی که از هردو مقاومت رود میشه بلهم در سری مساوی اند:
ولتاژ دوسر مقاومت معلوم رو با دوتا مبدل آنالوگ به دیجیتال اندازه گیری می کنیم و از هم کم میکنیم
مقدار مقاومت رو هم که داریم میتونیم جریان رو بدست بیاریم (قانون اهم)
حالا مقدار جریان رو داریم با ولتاژ دوسر مقاومت معلوم و مقدار مقاومت معلوم
روش1:
بیایم ولتاژ دوسر مقاومت مجهول رو هم با دوتا مبدل بدست بیاریم و اونوقت مقدار جریان رو هم که داریم مقدار مقاومت بدست میاد

روش2:
مقدار ولتاژ کل رو اندازه گیری کنیم منهای ولتاژ مقاومت معلوم مقدار بدست آمده همان مقدار ولتاژ دوسر مقاومت متغیر هست
ولتاژش رو داریم ، جریانش رو داریم ، مقاومتش رو بدست میاریم
این مدار برای نشان دادن مقدار مقاومت متغیر مشکلی داره ؟؟؟

[تصویر:  3cu3lyup32mpr6l8r1lq.png]
آره
پر از مشکله

چرا همه ره به یه جا وصل کردی؟

آمپر متر ac?
tishab جان طبق گفته های آقا عباس من اینه ساختم تئوری باید جواب بده ولی تو پروتئوس دقیق جواب نمی ده اگر سخت افزارشه داری بساز ببین تو عمل جواب میده من رو هم خبر کن من تو وضعیتی نیستم که سخت افزار براش بسازم
مقاومت 10k رو با مقاومت متغیر عوض کن
(۰۸-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۱۹:۵۱)abbasalifix نوشته است: [ -> ]آره
پر از مشکله

چرا همه ره به یه جا وصل کردی؟

آمپر متر ac?
من اینو طراحی نکردم...

(۰۸-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۰۸:۴۵)hadikh73 نوشته است: [ -> ]tishab جان طبق گفته های آقا عباس من اینه ساختم تئوری باید جواب بده ولی تو پروتئوس دقیق جواب نمی ده اگر سخت افزارشه داری بساز ببین تو عمل جواب میده من رو هم خبر کن من تو وضعیتی نیستم که سخت افزار براش بسازم
مقاومت 10k رو با مقاومت متغیر عوض کن

ممنون...
صفحه‌ها: 1 2