ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كمك كنيد متمرکز کردن نور led
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من مي خوام نور پاور ال اي دي 10 وات مثل اين چراغ قوه هاي زوم دار پليسي يكجا متمركز بشه چون اندازش يكمي از پاور ال اي دي 1 وات و 3 وات بزرگه نمي تونم از لنز معمولي استفاده كنم اين عكسشه :

[تصویر:  LED%2010W.jpg]

نمي دونم چي بخرم بعضي ها مي گن بايد لنز دوربين بخرم بعضي ها مي گن پروژكتور يا مه شكن ماشين بخرم و بعضي ذره بين [اينو امتحان كردم نورش متمركز و خيلي كمتر ميشه]

لطفا كمك كنيد ممنون
سلام
به نظر من باید ذره بین بخری
ال ای دی رو روی کانون ذره بین بذاری تا جایی که ال ای دی قدرت داشته باشه نور به صورت یک خط موازی حرکت می کنه (دقیقا مثل لیزر های 1500 تومنی)
موفق باشیدWink
دقیقا ابعاد این led ها رو نمی دونم؛
اگه بشه تو لیزر جاش بندازید، یعنی بجای led لیزر از این استفاده کنید.
(۰۹-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۴۷:۲۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]سلام
به نظر من باید ذره بین بخری
ال ای دی رو روی کانون ذره بین بذاری تا جایی که ال ای دی قدرت داشته باشه نور به صورت یک خط موازی حرکت می کنه (دقیقا مثل لیزر های 1500 تومنی)
موفق باشیدWink

من با عدسی تست کردم ولی فاصلش باید 8 سانت با ال ای دی باشه تا متمرکز بشه و این باعث میشه که نورش خیلی کم بشه
من این کارو میکنم تا نورش در یک نقطه زیاد بشه ولی ...

(۰۹-دى-۱۳۹۱, ۰۱:۴۲:۱۵)r0b0 نوشته است: [ -> ]دقیقا ابعاد این led ها رو نمی دونم؛
اگه بشه تو لیزر جاش بندازید، یعنی بجای led لیزر از این استفاده کنید.

نه اندازش یکمی بزرگه 2.5 در 2.5 سانتی متر (خود ال ای دی)

اگه کسی در مورد لنز و عدسی و متمرکز کردن نور مطلبی داره بذاره
من می خوام تقریبا مثل یکی از اینارو درست کنم :

[تصویر:  7ee7eeb2441541.jpg]

[تصویر:  c5ec5e84ca4b11.jpg]
از عدسی با ضخامت بالاتری استفاده کنید؛فکر کنم تو عینک سازی ها گیر بیارین(البته قدیمی ها)؛در ضمن قطر عدسی خیلی مهم نیست نهایتا همون 3 تا4 سانت کافی هست!

(ما رو در جریان بذارید ممنون میشم)
(۰۹-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۴۲:۰۹)student-p نوشته است: [ -> ]از عدسی با ضخامت بالاتری استفاده کنید؛فکر کنم تو عینک سازی ها گیر بیارین(البته قدیمی ها)؛در ضمن قطر عدسی خیلی مهم نیست نهایتا همون 3 تا4 سانت کافی هست!

به نظرتون عدسی کافیه ؟ رفلکتور {کاسه چراغ} نمی خواد؟
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۲۰:۰۰)svb93 نوشته است: [ -> ]
(۰۹-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۴۲:۰۹)student-p نوشته است: [ -> ]از عدسی با ضخامت بالاتری استفاده کنید؛فکر کنم تو عینک سازی ها گیر بیارین(البته قدیمی ها)؛در ضمن قطر عدسی خیلی مهم نیست نهایتا همون 3 تا4 سانت کافی هست!

به نظرتون عدسی کافیه ؟ رفلکتور {کاسه چراغ} نمی خواد؟
نه کاسه چراغ دیگه نمی خواد چون خود led ها نورشون به یک سمت متمرکز هست شما دیگه نیازی به اون نداری
ن دوست عزیز نیاز آنچنانی نیست بقول دوست خوبمون چون ال ای دی ها زاویه تابشی بسته ایی دارن به رفلکتور نیازی نیست(البته تاثیر داره) اما اگه تعداد ال دی ها زیادتر بشه بد نیست استفاده کنید!
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۵۶:۱۰)student-p نوشته است: [ -> ]ن دوست عزیز نیاز آنچنانی نیست بقول دوست خوبمون چون ال ای دی ها زاویه تابشی بسته ایی دارن به رفلکتور نیازی نیست(البته تاثیر داره) اما اگه تعداد ال دی ها زیادتر بشه بد نیست استفاده کنید!

ولی توی مشخصاتش نوشته بود
زاویه تابش : 120 درجه
ال ای دی هم یه دونه هست
با عینک هم اونی که می خواستم نشد (یه زره نورش از زره بین معمولی بیشتر شد) Sad
یعنی اینو هیچ وقت نمی تونم درست کنم ↓ ؟
ابن ال ای دی توی عکس 5 وات هست در حالی که ال ای دی من 10 وات ولی ...

رفلکتور با زاویه کم (20 یا 30 درجه) از کجا می تونم گیر بیارم ؟
(۱۲-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۲۵:۴۷)svb93 نوشته است: [ -> ]
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۵۶:۱۰)student-p نوشته است: [ -> ]ن دوست عزیز نیاز آنچنانی نیست بقول دوست خوبمون چون ال ای دی ها زاویه تابشی بسته ایی دارن به رفلکتور نیازی نیست(البته تاثیر داره) اما اگه تعداد ال دی ها زیادتر بشه بد نیست استفاده کنید!

ولی توی مشخصاتش نوشته بود
زاویه تابش : 120 درجه
ال ای دی هم یه دونه هست
با عینک هم اونی که می خواستم نشد (یه زره نورش از زره بین معمولی بیشتر شد)Sad
یعنی اینو هیچ وقت نمی تونم درست کنم ↓ ؟
ابن ال ای دی توی عکس 5 وات هست در حالی که ال ای دی من 10 وات ولی ...

رفلکتور با زاویه کم (20 یا 30 درجه) از کجا می تونم گیر بیارم ؟
دقیقا کجا گزاشتید؟ فکر میکنم دو تا عدسی بهتر بشه
اول روی کانون اولی بزارید تا نور موازی بشه
بعد به دومی بدید تا نور رو توی یه نقطه متمرکز کنه