ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سلکت و يا هاي لايت كردن يك کلمه توي صفحه web browser
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من مي خوام توي يک صفحه
html
که با
WebBrowser
بازش مي کنم يه کلمه رو پيدا کنم و اون رو سلکت کنه و يا هاي لايت كنم :?
از يکي پرسيدم گفت فكر كنم با تابع
API=>>Sendmessage :?:
ميشه اين کار رو انجام داد . اگر کسي تو اين زمينه اطلاعاتي داره لطفا کمک کنه که بهش احتياج دارم
و يه مورد ديگه :wink:
اگه بخوام اون کلمه رو با يه کلمه ديگه عوض کنم بايد چه کار کنم :?: البته مي شه توي متن فايل اچ تي ام ال دنبالش گشت و اون رو
Replace
کرد ولي چند تا مشکل هست
1- تمام کلمات رو تبديل مي کنه :(
2- ممکنه کلمه مورد نظر جزئي از يک کلمه بزرگتر باشه و اون جز رو تبديل مي کنه :(
3- ممكنه اون كلمه جزو دستورات باشه :(

اين چند وقته هر چي سوال پرسيدم هيچ از هيچ كدوم جواب نگرفتم :?
ولي خب اميدوارم كه ايندفعه واقعا فرق فكوله Amaze :wink:
:?
8O
:(
هيچكي نيست يه راهنماپي كنه
سلام

من يه كد نوشتم
اين هم لينكش

http://arashrj.persiangig.com/download/find.htm
آقا آرش دستت درد نكنه ولي من يه كد با وي بي مي خوام كه با شیئ
WebBrowser کار کنه
ولی بازم دستت درد نکنه که به فکر بودی :wink:
انگار این روزا ایران ویج اون ایران ویج قدیمی نیست :(
سلام
ميشه بيشتر توضيح بدي تا بتونم كمكت كنم
سلام
حتما تو Help ها و یا تو MSDN دیدی وقتی یه کلمه رو سرچ می کنی اون کلمه توی صفحه هائی که میاره های لایت شده و یا تغییر رنگ داده 8O
منظور من دقیقن همینه 8)
و حالا اگه شد می خوام این کلمه ها رو تغییر هم بدم بدون مشکلاتی که در بالا گفتم :roll:
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
:?: :?: :?: :?: :?:
:cry: :cry: :cry: :cry:
الووو
1- ايران ويج هنوزم همونه (شايدم بهتر از قبل) فقط مشغله ها باعث كمتر جواب دادن شده.
2- دستورات و تگ ها همه داخل >< هستن پس توي سورش دنباله كلمه بگرد و وقتي پيدا كردي اگه توي >< بود بيخيال شو اگه نه دو طرفش اينو اضافه كن :
نقل قول: <font color="#0000FF">
</font>
اين فقط يكم برنامه نويسي ميخواد كه اگه كمي همت كني حله.
حالا هم اگه نوشتي نمونش رو بزار تو سايت بچه ها حال كنن.
براي كشيدن سورس هم يه نمونه برنامه (اخرين برنامه من) هست كه سورس رو از وب بروزر ميكشه بيرون.
سلام
به به اشكان خان آقا منور فرموديد يه سري هم به اين كلبه درويشي زديد :oops:
آقا من از اون حرفم منظوري نداشتم ولي خب خداييش اين آخريا 5 -6 تا سوال پرسيدم ولي از هيچ كدوم

جواب درست و حسابي نگرفتم :?
خلاصه خيلي مخلصيم :wink:
و اما در مورد اين سوال :?:
ما اگه يه متن بزرگ داشته باشيم كه بخواهيم توي وب بروزر نشون بده و يك كلمه خاص رو سكلكت كنه فكر

مي كنم روشي كه شما گفتيد كند باشه ضمن اينكه امكان خطا هم داره كه كلمات ديگه غاطي نكنه
و يه مطلب ديگه درباره متن ها اينكه در كد هاي اچ تي ام ال علاوه بر تگ ها ظاهرا فانكشن و يه سري چيزاي

ديگه هم هست كه كار رو يه مقدار مشكل مي كنه
راستي اگر كسي در مورد html object که توي Refrences هاي خود vb هست هم اطلاعاتي داره و يا

منبعي براي آموزشش ممنون ميشم به ما هم بگه فکر مي کنم اين کار ها رو خيلي راحت ميشه با اون انجام

داد :roll:
و در اخر بله حتما اگه من به نتيجه رسيدم ديگران رو هم بي نصيب نمي زارم بالاخره ايران ويج به گردن ما حق

داره
با سپاس فراوان از آقا اشكان :wink: