سلام دوستان من نیاز به این مدار یعنی lcd sparkfun دارم که نقشه شم تو سایت موجوده .من هرچی در موردش تحقیق کردم تقریبااین میکرو (pic 16LF88)تو ایران نیست و اکثر lcd sparkfun با میکرو pic برنامه ریزی شدن و از اونجایی که من تا حالا با میکرو pic کازنکردم خواستم بدونم آیا راهی هست تا من با استغاده از میکرو avr این راه انداز رو بسازم یا نه و اگه راهی وجود نداره میشه لااقل این رو با میکروی pic برام بزارین که میکروش تو ایران موجود باشه .با تشکر.
اینم یکی از سایتهای معرفش .
https://www.sparkfun.com/products/258
سلام کسی نمیتونه جوابمو بده .
دقيقا براي چه نوع LCD اي استفاده مي شه ؟
كاراكتري درسته ؟
اگر درست فهميده باشم ...
سادست، كار با اين نوع LCD ها كه سادست و توابعش موجودهه.
فقط كافيه ارتباط UART رو هم ياد بگيريد كه اين هم پيچيده نيست.
اطلاعات رو از طريق UART مي فرستين روي اين ماژول و ميكرويي كه روي اين ماژول هست از طريق همين پروتكل اطلاعات رو مي گيرهه و اجرا مي كنه ( روي LCD نمايش مي دهه )...
اگر تجربه ي زيادي نداريد كامپايلر بسكام رو پيشنهاد مي كنم. در مورد اين پروتكل هم تو سايت يه سرچي بزنيد كلي اطلاعات گيرتون مي ياد ، گر چه help بسكام هم ببينيد مي تونه كافي باشه.
احتمالا يه سري كد ها هم براي تعيين location و ... بايد در نظر بگيريد كه حين كار خودتون متوجه مي شيد.
موفق باشيد.
سلام بله برای lcd کاراکتری 16 در 2 میخوام .با بسکام هم کمو بیش کار کردم . من از فرمایشات شما متوجه شدم که میشه این کار رو با میکرو avr هم انجامش داد .درسته .
بله. با AVR هم مي شه.
موفق باشيد.