ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه سوال دوستانه.
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
از همه اونهايي كه من رو راهنمايي كردن يك دنيا ممنون.
اميدوارم هر جا كه هستيد شاد و سر بلند باشيد.
سلام .
من يك شهرستاني هستم . هندوستان بلد نيستم و ايز ايران هم قرار نيست منو استخدام كنه و اين كلاس ها رو هم نديديم .
اما يك چيزي رو خوب مي دونم . هر كس هر رشته اي رو بخونه بايد عاشق اون باشه تا موفق باشه . دامپزشكي حيوانات دريايي هم باشه مهم نيست .
اما در مورد هنرستان . كمي زود قضاوت نكنين . هنرستانها هم خيلي عالين . ببينيد شما مي تونين از همون ابتدا يعني حدود پانزده يا شانزده سالگي برين هنرستان و كامپيوتر بخونين . اينطوري خيلي سريع مي تونين اين علم رو درك كنين . خيلي از هنرستانها هم به تازگي سطحشون بالا رفته و امكانات و معلمان البته جوان بسيار خوبي آورده اند كه خيلي خوب درس مي دن .
بهر حال نرم افزار عشق مي خواهد و علاقه و حوصله و صبر . كه اميد وارم شما داشته باشين .
براي درس خوندن در ايران مثل ساير رشته ها كامپيوتر هم به تفكر و عملكرد شخص بستگي داره و البته كمي بيشتر از بقيه رشته ها . اگر مي خواهي مدرك بگيري كه مدرك اون پيشوني سفيده و همه جا رات مي دن ولي اگر دوست داري چيزي ياد بگيري بايد بيشتر خودت بخوني .
البته اين رو هم نمي خواستم بگم ولي اينطوري شد كه عرض مي كنم
من معلم هنرستان هستم و العان به دوم و سوم كامپيوتر درس مي دم . باور كنين در دانشگاه دوستاني دارم كه از رشتة رياضي رفتن كامپيوتر مي خونن ولي به اندازة دانش آموزان من پاسكال بلد نيستن . بستگي به خودت داره كه چقدر بخواهي ياد بگيري والا فرقي نمي كنه كجا و چطوري بخوني .
با تشكر ـ مشمولي
واي چقدر از خودم تعريف كردم . :oops:
مشمولي جان شما درست مي فرمايي و فعاليت هر كس در هر رشته تحصيلي اصل مطلبه . مهم نيست مال كدوم شهر و كشوري و كجا باشي!
ولي اي كاش فقط مشكل دانشگاه و علم و دانش بود !!
دانشگاه رفتن و علم اندوزي يكي از جنبه هاي زندگيه نه تمامش كه ما با گرفتن يه مدرك و يادگيري چندتا مطلب بخواهيم زندگي رو با اون معنا كنيم!!
شما الان در يكسري واحد هاي كوچك تر جامعه مثل هنرستان يا شركت هاي خصوصي كار مي كني ...درسته ؟؟
اگه كمي بري بالاتر ميفهمي كه نه بابا اگه ما خداي علمم بشيم هنوز بعضي چيزها رو فرهنگمون نمي تونه قبول كنه !! ما از نظر علمي 20 سال عقبيم از نظر فرهنگي 1 قرن ! :cry:

يه مثال ساده برات مي زنم اگه فيلم دختر ايروني رو ديده باشي ..... ميفهميم كه مثلا فرهنگ ما اجازه نميده يه دختر بره خواستگاري و اين مسله براي پدر و خانواده دختره ننگ و خفت محسوب ميشه !
يا اينكه اگه يه زمان كارت افتاد طرفاي تهران و رفتي مترو سوار شي وقتي مترو مياد و مردم ميخوان سوار شن ببين چطور همين هايي كه پشت هزار تا ميز و صندلي نشستن و ادعاي با كلاسي و با فرهنگي ميكنن همديگر رو هل ميدن و با هم دعوا مي كنن !! :(

دلايلي كه كسي تمايل به تغيير اين فرهنگ و جامعه نداره اينه كه همه انفرادي فكر مي كنن و لحظه اي انديشه مي كنن . كسي حتي كاري به بچه اش هم نداره و فقط شب و روز ميدوه تا روزي بميره ....
به من چه كه بچه ام آينده شغلي نداره ---- به من چه كه نميتونه بره دانشگاه ---- به من چه همسايه ام گرسنه بخوابه و من نصف غذامو بريزم توي سطل آشغالي :evil: به من چه كه اگه بخواد ازدواج كنه خونه نداره !! خوب ببين تمام خرتوخري و بلبشو از اينجا شروع ميشه !!

فكر نكنم خدا ما رو آفريده باشه كه همه مون شب و روز بدويم و هميشه بگيم ما بايد زور و فشار اضافي رو تحمل كنيم و زندگي هامون دقيقا عين هم باشه فقط هم امرزو رو ببينيم و اين كه فردا چي ميشه رو بگيم خدا كريمه!
خدا كريمه ولي گفته من بهت عقل دادم ..! اگه نفت تموم شد ديگه بر نمي گرده فكر آينده هم بكن !
ببين آدم بايد كمي واقع بين باشه :roll: :roll: بي رو دروايسي بهت بگم اون غول هاي نرم افزاري يه كاري كردن كه شدن غول ! چرا ما نشديم !!!!؟؟؟؟؟؟
ما خودمون نمي خواهيم بشيم ! حتي حال و حوصله تحقيق و تقليد هم نداريم :cry:
نمونه جالبش اينه كه علم نرم افزاري در ايران برنامه نويسي مطلق معني ميشه كه كاملا غلطه !!!!
بابا مهندس نرم افزار با يه برنامه نويس بايد فرق بكنه ! به قول دكتر سلطاني برنامه نويسي شاخه اي از نرم افزاره نه كل اون !
برنامه نويس شدن كه 4 سال دانشگاه و كنكور و تست و فيلم و............. نمي خواد !
آدمها الان هستن كه برنامه نويس حرفه اي هستند و ديپلم ندارند !!
اون 4 سال شما بايد يه چيزي فراتر از برنامه نويسي يادبگيري و درك نرم افزاريت رو بالا ببري نه اينكه بري حاضر غايب كني بعد هم واحد كه پاس شد بفرستيش توي سطل آشغال !!
خوب اين يكي از اون مشكلات كه علم نرم افزار ما رو عقب نگه داشته !
ما الانه با يه فرهنگ ساده كپي رايت نمي تونيم كنار بيايم .............. انتظاري بيشتر هم نيست ! :cry:
همين جا اميدوارم كه هر كس با هر عقيده و روش و راه موفق باشه چون عقيده هر كس براي اون شخص مهمه و ارزشمند و قابل احترام
همه ما اميدواريم روزي اين مشكلات به پايان برسند و ما نظاره گر پيشرفت جامعه ايران و ايراني باشيم !!
به اميد اون روز
اين بحث عجب بحثي شده 8O ولي از شوخي بگزريم توي ايران هر رشته اي رو (فعلا رو ميگم از فردا هم متاسفانه خبر ندارم) بخوني بي فايده هست (البته تا فايده منظور پول باشه) من يه زماني واسه پول خيلي دويدم(حتي علاقه سخصي رو زير پا گذاشتم) ولي واقعيت اين بود كه موفق نبودم شايد بخاطر اينكه روحيه من با پول درآوردن فقط ارضا نميشد واسه همين برگشتم به قبلم (نه ينكه پول رو بيخيال شم نه ولي سعي كردم به علاقه خودم هم توجه كنم) حالا هم فعلا همينم.
متاسفانه ايران فعلي وضعش چندان مناسب نيست و درواقع علم و دانش كلا يه چيز بي معنيه .
تنها كشوري كه من فعلا ديدم به دانشمندانش اهميت ميده آمريكاهست(حتي كشورهاي اروپايي هم اينطور نيستن-البته مثل ما هم نيستن)واسه همينه آمريكا فعلا سالار دنيا شده .
سنگ ايراني بودن هم نميزنم و نميخوام خيال پردازي كنم ايران فعلي واقعا كشور فرصت هاي نابود شده و شونده هست ، كشوري فرصت سوز و دانش نابود كنه.
بنظر من ايران فردا رو من و شما ميسازيم فعاليت امروز من و تو ، ميشه ايران فردا(بنظر من در ظاهر طبق شواهد فعلي ايران فردا بمراتب از حالا بهتر و پيشرفته تر ميشه نشونشم اينكه همه ديگه ميدونيم باگ داريم و بايد رفعش كنيم) ولي شايد اون فردا رو من نبينم (خيلي هم مهم نيست)
امير جون من خودم الكترونيك خوندم ولي واقعيت اينكه عاشق رشته رياضي محض بودم كه نشد(بماند كه چرا نشد) حالا هم كامپيوتر و اين سايت اگه نبود بايد بگم ديونه ميشدم جدا اين سايت و فعاليت توش منو زنده نيگرداشته .
از من ميشنوي از روي علاقه درس بخون ولي آينده و كارت رو وابسته به نوع درست نكن (همين خودم اصلا از الكترونيك پول در نميارم فقط كامپيوتر- يا خيلي از دوستانم با اينكه رشته هاي ديگه دارن ولي با كامپيوتر زندگيشونو ميگزرونن.) و يا برعكس.
البته خدا كنه روزي پول در آوردن هم وابسته به علاقه بشه به اميد اون روز.
اشكان جان آمريكا خوب كه ديگه معلومه كه چيه و حالا هم به اينجا رسيدن و سالار شدن !
واقعا علم رو به معناي واقعي اونها ميسازن و پيش ميبرن ما هم اين وسط از مال اونها استفاده مي كنيم و به قول معروف دست و پا مي زنيم ! Amaze
در مورد علاقه هم به چيز جالبي اشاره كردي كه شايد نشه از علاقه پول درآورذ ولي خوب اگه واقعا بري توي علاقه ات و به آخرش برسي و به قولي گفتني مخي بشي نونت تو روغنه و مشكل مالي هم پيدا نمي كني !! :roll:
البته نا گفته نمونه كه بعضي رشته ها مثل رياضي محض يا نجوم و فيزيك... مخ هم بشي پولي توش نيست ! اينو قبول دارم ! :wink:
سلام
بله شما درست مي گين . اما اين ايران ايرانيه كه پدران ما به ما دادند و در مقابل اين همه بدبختي ما مسئول هستند ولي يك چيز ديگه . ما اسم خودمون رو گذاشتيم شيعة علي (ع)
اما علي (ع) مي گه بايد به فكر آينده باشي و به فرصت هاي از دست رفته غصه نخوري
ديگه العان وقت غصه خوردن به خاطر عملكرد غلط پدرانمان نيست . العان بايد كاري كرد كه فردا فرزندان ما ما رو محاكمه نكنند . العان بايد كاري كرد كه آينده ايران براي فرزندان ما ايراني آباد و ايراني ايران ويج باشد .
با تشكر ـ مشمولي
v-mashmoolie نوشته است:العان بايد كاري كرد كه فردا فرزندان ما ما رو محاكمه نكنند . العان بايد كاري كرد كه آينده ايران براي فرزندان ما ايراني آباد و ايراني ايران ويج باشد .
مشمولي جان جدا اساسي حرف زدي حق با تو هست از همين الان ماها بايد تلاش كنيم تا فردا روزي كسي ماها رو شماتت بخاطر خطاهامون نكنه(همونطوركه ما پدرامون رو ميكنيم).
راستي ممد جون 2 تا حرف :
منظور من از علاقه و پول درآوردن اين بود كه اگه نشد از علاقه پول در آورد نبايد هيچ كدومش رو فداي اون يكي كرد سعي كن از راهي كه ميتوني پول دربياري ولي از علاقه هم چشم پوشي نكن (من خودم الان از كاري كه ميكنم چندان رضايت قلبي ندارم ولي مثلا اين سايت شده جايي كه علاقه منو ارضا ميكنه- البته به اين نتيجه يكم دير رسيدم ولي رسيدم) ميشه از راهي پول در آورد ولي علاقه رو هم به چيز ديگه داشت(البت شايد هميشه اين حرف صادق نباشه ولي تا ميشه هيچ چيز رو فداي چيز ديگه نبايد كرد)
شنيدم داري ديگه ميري از ايران هم خوشحالم هم ناراحت ، خوشحالم چون ميري تا به علاقت برسي اين خيلي خوبه ، ولي خوب ناراحتم چون داري از دوستان دور ميشي(هرچند با اينترنت بازم نزديك هم هستيم).
ولي در مجموع خوشحالم چون حس ميكنم آينده خوبي داري راستي اگه رفتي و مستقر شدي يه تاپيك بزن و راجب اونجا و شرايط زندگي و درس و ... يه توضيحاتي بده ، بد نيست آدم از اين چيزا خبر داشته باشه خدارو چه ديدي :roll:
مارو هم از احوال خودت بيخبر نزاري كه بدجور پابندمون كردي. :mrgreen:
اشكان شما و ديگر دوستان توي قلب ما جا داريد به خدا و من تا آخر عمر و در مرحله از زندگي شما رو فراموش نمي كنم :)
والا ما روز شنبه صبح پرواز خواهيم كرد يعني چيزي كمتر از يك هفته ! :cry:
انتخاب هندوستان هم خودش دلايلي داشت كه شايد خيلي مورد توجه دانشجويان ايرانيه !
(اين سخنان به هيچ وجه تبليغ نيست و من فقط به درخواست اشكان خان موارد زير را ذكر كردم )

تنها چيزهايي كه در هندوستان گرانتر از اينجاست بنزين و زعفران هستش كه عاديه چون اونها نفت ندارن ! بقيه محصولات هند از ايران بسيار ارزان تره مثلا گوشت كيلويي 700 تومان يا يك خونه سه خوابه بدون پول پيش كرايه اي حدود 120 هزار تومن داره ( پول پيش ندارن )!
به جمعيت زيادشون توجه نكنيد .. .سطح علمي اونها خيلي از ما بالاتره خصوصا در رشته هاي كامپيوتر و IT و حتي پزشكي در سطح آمريكا هستند و تحقيقات توي دانشگاههاي اونها حرف اول رو ميزنه !
البته رشته هاي پزشكي و مهندسي اونها گرونه اما علوم پايه اونها ارزون مثل علوم كامپيوتر يا ميكروبيولوژي كه براي 3 سال كارشناسي اونها حدود 2000 دلار مي گيرن اما من كه براي مهندسي نرم افزار 4 ساله ميرم سالي 3 تا 4 هزار دلار بايد بپردازم ! 8O اما خوب ارزش داره چون اين دانشگاهي كه من ميرم يه دانشگاه صنعتي و فني هستش و با دانشگاه فلوريداي آمريكا تبادل دانشجو و بورسيه داره و مدارك اون مورد تاييد آمريكاست ! شايد هم قسمت ما بشه بريم فوق رو اگه خدا بخواد اونجا بخونيم 8) ............. هر چي خدا بخواد :wink:

اين مقدار اطلاعات من در مورد زندگي توي اونجا هنوز كافي نيست ولي اگه كسي اطلاعات بيشتر خواست با من تماس بگيره ......... من از زمان دريافت پذيرش دانشگاه تا مرحله آخز ويزا خيلي بدبختي كشيدم ( بخاطر بي اطلاعاتي !!!) و كارم 4 تا 5 ماه طول كشيد ..... با داشتن اطلاعات كافي 1 ماه هم طول نمي كشه ! 8O
در هر صورت من در خدمت دوستان هستم :roll: و اميدوارم هر جا كه هستند موفق و مويد باشن و ما رو هم دعا كنن :)
موفق باشيد .
ممد جون نشد همديگرو ببينيم ولي از همين جا بهت تبريك ميگم اميدوارم زندگي رو به خوبي و خوشي طي كني و حتما پات به آمريكا بازشه و بري اونجايي كه دوست داري . وطن واقعي جاييه كه آدم وقتي توش زندگي ميكنه راحت باشه (خدا كنه روزي ايران واقعا جايي بشه كه همه توش راحت زندگي كنن). حيف نشد كه ببينمت ولي اينم از من داشته باش به عنوان برادر كوچيك خودت هر كجا بري توي قلب همه بچه اي ايران ويجي (كمكهات هرگز فراموش نميشه بخصوص به من كه تقريبا تو جز اولين كسايي بودي كه اينجا پست زدي و اين سايت رو يه سايت درست و درمانش كردي)هر كجابري كليد قلب ما رو هم با خودت بردي .
[تصویر:  heart_handing_you_key_md_wht.gif]
اشكان جان شما لطف داري . من از زماني كه با اين سايت آشنا شدم و افرادي رو ديدم كه واقعا با عشق و علاقه كار مي كنن و بدون هيچ ادعايي اونها رو در اختيار همه دوستان مي گذارن واقعا مفهوم انسانيت و دوستي را درك كردم و تلاشم چندين برابر شد و همه اينها را مديون شما هستم ... بله شما كه اينقدر به ما لطف كردي. :oops:
اميدوارم هميشه موفق باشي
سلام

ببخشيد ، من الان تايپيكو ديدم .
خواستم خصوصي سوال كنم ، ولي گفتم شايد اينطوري بهتر باشه ؟

ببخشيد آقا ماني ، شما كه الان يه چند سالي اونجا هستيد ، مي تونيد يه ديد كلي نسبت به اونجا بدين ؟

بنگلور چه جور شهري هستش ؟
زبان انگليسي مهمتره يا هندي ؟ ( بريم تافل بگيريم يا اينكه فيلم هاي چرت هندي رو نگاه كنيم . )
دروس عمومي چيا گذروندين ؟
شما دانشگاه اينجا رو هم ديده ايد ، چه چيزهاي در دانشگاه هاي اونجا براي شما خيلي جالب بود ؟ ( مخصوصا در ورود اولين بارتون به دانشگاه )
اونجا خوابگاه هم دارند ؟ ( شما كجاييد ؟ )
ترم يك چه درسهايي داشتيد ؟
يكم از زندگي روزمره تون مي تونيد بگيد ؟ ( غذا چي مي خوريد ؟ ، كي كلاس ميريد ؟ ... )
آزمون ورودي هم داشتند ؟ ( اگه داشتند چي بود ؟ )
بيشتر چه مشكلاتي تا حالا داشتين ؟ ( مخصوصا در ابتدا و ترم يك )
تو اين سه سال واقعا ايران نيومدين ؟
سطح هشون چجوريه ؟
سطح شما نسبت به بقيه همكلاسيهاتون چطور هستش ؟

ارزش داره بيايم اونجا ؟

آخه ما كه دولتي قبول نمي شيم و ارشد دانشگاه آزاد هم گرونتر در مياد نسبت به اينكه بيايم اونجا ! ( آخه مدرك دانشگاه آزاد هم خيلي ضايع هستش ، تازه اونجا باكلاس تره و هم محيط جديد و جالبي بايد باشه و اوبوهت خواصي داره . )

پيشاپيش ممنون
صفحه‌ها: 1 2 3