سلام
خوب امروز اومدم هم يه خبر بدم هم يه كمك بگيرم
خبر خوب اينه كه كتاب برنامه نويسي موبايل تقريبا نوشته شده و الان هم در حال ويرايش شدن و به زودي هم چاپيده خواهد شد از كسايي كه تا حالا كمك كردن تشكر مي كنم و اونهايي هم كه تا حالا كمك نكردن هم خوب زود باشن داره دير مي شه ها :wink:
كسايي كه تو كار گرافيك هستند يه فكري به حال طرح روي جلد كتاب بكنن 8) لنگيم ما :wink: تا من اين ويرايش رو تموم ميكنم يه حالي به اين طرح روي جلد بدين
سلام عزيز
بهت تبريك ميگم جيگر . اولين نفري كه اينو بخره منم . چقد ديگه طول ميكشه حاضر بشه ؟ ولي گرافيك منم در حد خط و نقطه رسم كردنه .
فقط مشكل اينه كه تا وقتي ايم كتاب به فروشگاههاي سبزوار برسه چاپش تموم ميشه :( . قبل اومدنش حتما بگي تا از تهران سفارش بدم .
جيگري
يا حق
خيلي جالبه :wink:
تبريك ميگم :!:
منم خيلي دوست دارم برنامه نويسي موبايل رو ياد بگيرم
ولي اگه مثل همون سورس مجموع اعداد از يك تا 10 كه اقا گسترش گزاشته بود باشه... :?
اصلا حوصلم نگرفت نيگاش كنم
من شنيدم با وي بي دات نت و سي شارپ هم برنامه برا موبايل مينويسن!
ايول !
تبريك ميگم . اميدوارم هميشه موفق باشيد. در ضمن مطمين باش بروبچ اينجا حتما ميخرنش.(منم ميخرمش)
هادي جان سلام
آقا تبريك ! :) :) فكر كنم كتاب شما جز اولين كتابهاي فارسي موجود توي اين زمينه باشه . موفق و پيروز باشي :wink:
سلام
جا داره كه منم تبريك بگم :wink:
سلام!
اگه بازم جا داره منم تبريك ميگم! :wink:
ايول هادي جون خيلي وقته دنبالشم.كارت خيلي درسته :wink:
فقط حيف شد نكرديش يه برنامه كه كركش كنم مفتي مصرف كنم
(شوخي).
خيلي ممنون از تبريك همه
لي جرا هيچكس علاقه اي به طراحي روي جلد نداره خودم درستش مي كنم ها :wink:
خیلی خوبه و میدونم که انشاا... فروش خوبی هم داره :wink:
ولی می خواستم ببینم که در مورد
PDA
هم چیزی نوشتی یا نه و اینکه از چه زبانهایی تو این کتاب استفاده کردی و برای چند در صد از موبایل ها و پی دی ای ها می شه برنامه نوشت و دیگه اینکه با
Embedded :?:
هم میشه کاری کرد یا نه مخصوصا برنامه نویسی بانک اطلاعاتی برای پی دی ای که مشکل اصلی برای این جور برنامه نویسی ها رم پائین این دستگاه هاست. :roll:
امید وارم که چیز کاملی باشه و نتیجه زحماتت رو بگیری :)