۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۰:۳۳:۱۴
صفحهها: 1 2
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۰:۵۷:۳۷
امید وارم که بتونه کمکتون کنه دوست گلم....
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۲۳
سرعته رله برای مسیر یاب کمه درسته؟(خیلی وقته الکترونیک کار نکردم همهچی پریده:d)
چون اصولا اگه سرعتش کم نباشه رله هم میتونه انتخابه خوبی باشه
خداییش L298 خیلی درایور بیخودیه(قیافشو میگم:d)پایه هاش به طرزه عجیبی گیج کنندن اگه نمیخوای از PWM استفاده کنی که احتماله زیاد با توجه به مسیر یاب بودن روباتت و اینکه تازه داری شروع میکنی نمیخوای همچین کاری بکنی من بهت توصیه میکنم اصلا دنباله درایور نرو
یه ترانزیستور ساده ام میتونه همون کارو برات بکنه فقط یادت باشه منبع تغذیه موتور هارو جدا بگیری که افته ولتاژ رو مدار اصلی نداشته باشه (اگه چیزیو اشتباه گفتم معضرت میخوام الان بعده مدت ها به خودم این اجازه رو دادم دوباره تو تاپیکای الکترونیک پست بدم :d)
چون اصولا اگه سرعتش کم نباشه رله هم میتونه انتخابه خوبی باشه
خداییش L298 خیلی درایور بیخودیه(قیافشو میگم:d)پایه هاش به طرزه عجیبی گیج کنندن اگه نمیخوای از PWM استفاده کنی که احتماله زیاد با توجه به مسیر یاب بودن روباتت و اینکه تازه داری شروع میکنی نمیخوای همچین کاری بکنی من بهت توصیه میکنم اصلا دنباله درایور نرو
یه ترانزیستور ساده ام میتونه همون کارو برات بکنه فقط یادت باشه منبع تغذیه موتور هارو جدا بگیری که افته ولتاژ رو مدار اصلی نداشته باشه (اگه چیزیو اشتباه گفتم معضرت میخوام الان بعده مدت ها به خودم این اجازه رو دادم دوباره تو تاپیکای الکترونیک پست بدم :d)
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۴۲:۳۶
من تجربیاتم رو میگم :
برای ساختن یک ربات مسیریاب اول ار همه باید به موتور های اون توجه کرد که دور موتور ها حداقل باید 800 دور باشه وگیربکس دار چون توی بعضی از مسابقات سربالایی و مانع و... میزارن که باید از روی اونها بشه رد شد
سنسور های مادون قرمز دونوع اند آنالوگ و دیجیتال معمولا آنالوگ ها ارزون تر و بدرد نخورند و برای این کار هم مناسب نیستند
برای سنسور از سنسور های ریز 3میلی متری گیرنده و فرستنده استفاده کنید
تعداد سنسور های هرچی بیشتر باشه بهتره
چیدمان سنسور ها اگه به صورت حرف U چپه انگلیسی قرار بگیره بهتره
لاستیک ها باید پهن باشه
برای کنترول موتور ها از ترانزیستور های pnp استفاده کنید چون درمقابل پالس و فرکانس و راه اندازی موتور رفتار جالبی دارن
برای برنامه هم خیلی خودتون رو گیج نکنید شما نیاز دارین به فهمیدن یه ورودی خروجی و وصل کردن سنسورها به مدار میکرو و برای موتور ها هم نیازی به pwm نیست (کار الکی )
درکل توی مسیریاب باید سرعت داشت نه رد کردن زمین چون زمین رو همه رد می کنن اما تو سرعت رقابت می کنن
امیداورم مفید باشه و اشتباهات من رو تکرار نکنید
برای ساختن یک ربات مسیریاب اول ار همه باید به موتور های اون توجه کرد که دور موتور ها حداقل باید 800 دور باشه وگیربکس دار چون توی بعضی از مسابقات سربالایی و مانع و... میزارن که باید از روی اونها بشه رد شد
سنسور های مادون قرمز دونوع اند آنالوگ و دیجیتال معمولا آنالوگ ها ارزون تر و بدرد نخورند و برای این کار هم مناسب نیستند
برای سنسور از سنسور های ریز 3میلی متری گیرنده و فرستنده استفاده کنید
تعداد سنسور های هرچی بیشتر باشه بهتره
چیدمان سنسور ها اگه به صورت حرف U چپه انگلیسی قرار بگیره بهتره
لاستیک ها باید پهن باشه
برای کنترول موتور ها از ترانزیستور های pnp استفاده کنید چون درمقابل پالس و فرکانس و راه اندازی موتور رفتار جالبی دارن
برای برنامه هم خیلی خودتون رو گیج نکنید شما نیاز دارین به فهمیدن یه ورودی خروجی و وصل کردن سنسورها به مدار میکرو و برای موتور ها هم نیازی به pwm نیست (کار الکی )
درکل توی مسیریاب باید سرعت داشت نه رد کردن زمین چون زمین رو همه رد می کنن اما تو سرعت رقابت می کنن
امیداورم مفید باشه و اشتباهات من رو تکرار نکنید
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۳۲:۱۳
نقل قول: لاستیک ها باید پهن باشهسلام داش عباس.
میشه بگی چرا پهن بهتره؟
من مسیریاب کارنکردم تااما دوس دارم دلیلشووو بدونم.
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۴۸:۵۸
اگه اشتباه نکنم واسه اینه که استکاکش با پیست زیاد باشه تا قدرت مانورش بالا بره.
۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۰۳:۲۷
(۱۳-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۳۲:۱۳)akbar8 نوشته است: [ -> ]نقل قول: لاستیک ها باید پهن باشهسلام داش عباس.
میشه بگی چرا پهن بهتره؟
من مسیریاب کارنکردم تااما دوس دارم دلیلشووو بدونم.
اگه دقت کرده باشی گفتم موتور ها 800 دور هست + اینکه وزن ربات کمه برای اینکه ربات از زمین کنده نشه و بکس باد نکه بهتر لاستیک های پهت تری داشته باشه
۰۱-مهر-۱۳۹۳, ۰۰:۰۲:۲۶
سلام
برای برنامه نوسی هم بهتره از زبان بیسیک و کامپایلر بسکام استفاده کنید . چون ساده تر و راحت تره.
برای برنامه نوسی هم بهتره از زبان بیسیک و کامپایلر بسکام استفاده کنید . چون ساده تر و راحت تره.
۰۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۴۳:۳۱
نقل قول: سلامکاملاً تکذیب میشه ، سی از همه بهتره.
بعدشم چه نبش قبری میکنی داداش !
۰۳-مهر-۱۳۹۳, ۰۱:۰۲:۳۷
(۰۱-مهر-۱۳۹۳, ۱۵:۴۳:۳۱)h.unique نوشته است: [ -> ]نقل قول: سلامکاملاً تکذیب میشه ، سی از همه بهتره.
بعدشم چه نبش قبری میکنی داداش !
سلام
درسته سی کامل تره ولی من برای ایشون که تازه کارن گفتم.
صفحهها: 1 2