ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در نمایش تابلو روان 8*24
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان گل ایران ویج
راستش من یه برنامه واسته یک تابلو روان نوشتم اما هر کاری که میکنم که اطلاعاتی که میخوام رو درست نمایش نمی ده حالا میخوام من در این رابطه راهنمایی کنید و بگید که مشکل کار از کجا ست راستی کد مربوط به اطلاعات نمایشی رو پاک کردم .
اینم برنامه و فایل پروتیوس
[attachment=8392]
کسی نیست اینجا مشکل منو جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهندس مدار که به ظاهر درست میومد
سورسش و بزارید بررسی بشه
مهندس Robo سورسش داخل خوده فایلی که آپلود کردمه.
من سورسی تو این پوشه نمی بینم!
نه واسه بسکام نه واسه کدویژنWhistle
خوب اولین مشکلی که هست اینه که تعداد دیتا های شما کمه 8 خط داره در حالی که شما فقط 5 خط رو تعریف کردی
بعد که درست کردی
اول شما اینجوری امتحان کن
کد:
portd=&B11111110
portb=&H3F
تا اخر بعد ببین همونی هست که می خوای
بعد برو سراغ برنامه ای که کلش رو نشون بده
من که تو برنامه تمام سطر را رو با 8 تا پایه اسکن میکنم یعنی جی 5تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نرم افزار واسه فارسی نویسی در تابلو روان سراغ نداری ؟؟؟؟
فارسی نویسی نه
ببینید شما مثلا برای حرف A فقط 5 گروه هگز ایجاد کردید! به هشت تا زیاد دارید
اون دیتا ها فقط 15 هستن اون وقت تا شماره ی 23 می خونید!
یه نگاهی به دستور LOokup دو باره بکنید
بهتره این جوری پشت سر هم ننویسید و برای هر کدوم حرف ها جدا یه گروه درست کنید
بعد هم یه دور دستی چک کنید ببینید نوشته ای که می خواید با اینا شکل میگیره بعد به میکرو دستور بدید حالا سه تا رو درایو کنه
(۱۶-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۱۴:۱۱)arash67 نوشته است: [ -> ]من که تو برنامه تمام سطر را رو با 8 تا پایه اسکن میکنم یعنی جی 5تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نرم افزار واسه فارسی نویسی در تابلو روان سراغ نداری ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز ببین این بدردت میخوره
مهندس من برنامه رو نگاه کردم حالا اگه بخوام متحرکش کنم بایستی چیکار کنم ؟؟؟
دوست عزیز با atmegaa32برای شما نوشتم اگه باatmega8می خوای یکم زمان میبره بایدروش کارکنم حالا یه نگاه بنداز ضرر نمیکنی قابل افزایشه

دوست عزیز اینم فارسیش
البته ظاهرا فایل هگز رو نمتونه پروتیوس باز کنه بعد از اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کردین برنامه بیسیک رو کامپایل کنید بعدش از اون هگز استفاده کنید
نمیدونم چرا اینجوری شد اگه میدونید بگید این چه مشکلیه که برام پیش اومده ممنونم