ايران ويج

نسخه‌ی کامل: طراحی منبع تغذیه دقیق برای میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام به تمامی دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک اینه یک راه حل اساسی واسه طراحی تغذیه میکرو انجام بدیم البته با کمک دوستان .
مشکل اساسی در رابطه با طراحی اصولی بک منبع تغذیه اصولی و ایزوله شده در برابر نویز برای میکرو هستش .
لذا در این رابطه من خودم چند مدار که از کتاب های مختلف پیدا کردم اینجا میذارم . و از شما دوستان و مهندسین خبره عزیز می خوام که نظراتتونو در این مورد مطرح کنید .
این یکی رگلاتور محافظت شده در برابر اضافه جریان هستش .
[attachment=8393]
این یکی مدار رگلاتور با فیلتر C-L-C هستش.
[attachment=8394]
واین یکی هم در مورد رگلاتور با دیود محافظ.
[attachment=8395]

به نظر شما ترکیبی از این مدارها که بهترین شکل ممکن را ایجاد کنه کدام است ؟
به نظر من خیلی خودتو اذیت نکن
یه پاور دست دوم کامپیوتر بخر دو سیم سبز و مشکی به هم وصل کن و از سیم هاش مثل زیر ولتاژ بگیر
زرد 12 ولت
قرمز 5 ولت
آبی -12 ولت
سفید-5 ولت
نارنجی 3.3 ولت
بنفش 5 ولت
مشکی منفی تمامی ولتاژ ها
بین دو سیم زرد و آبی 24 ولت ولتاژ میده
در کل ولتاژ همیشه ثابت و جریان دهیش هم خیلی خوبه
موفق باشیدWink
از راهنماییی شما ممنونم مهندس اما من میخوام یک تغذیه اساسی طراحی کنم که حجم کمتر و قابلیت بالا داشته باشه
پاور واقعا قابلیت های زیادی داره
اونجوری فقط یکم هزینه هات زیاد میشه (6 ماه پیش یه ترانس دوبل 0.5 آمپر 6 ولت خریدم 4 تومن ولی یه پاور خریدم 5 تومنBiggrin)
به نظر من واسه ی میکرو همون 7805 هم زیاده نیازی به منبع تغذیه خیلی حرفه ایی نیس، من که تا حالا همه ی کارامو با همون 7805 را انداختم مشکلی هم پیش نیومده!؟
ممنون اما همانطور که گفتم تغذیه نقش خیلی اساسی رو بازی می کنه
به نظر شما دوستان مدار زیر چه طوره ؟

[attachment=8396]
(۱۵-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۵۹:۵۸)hadikh73 نوشته است: [ -> ]به نظر من خیلی خودتو اذیت نکن
یه پاور دست دوم کامپیوتر بخر دو سیم سبز و مشکی به هم وصل کن و از سیم هاش مثل زیر ولتاژ بگیر
زرد 12 ولت
قرمز 5 ولت
آبی -12 ولت
سفید-5 ولت
نارنجی 3.3 ولت
بنفش 5 ولت
مشکی منفی تمامی ولتاژ ها
بین دو سیم زرد و آبی 24 ولت ولتاژ میده
در کل ولتاژ همیشه ثابت و جریان دهیش هم خیلی خوبه
موفق باشیدWink
پاور راحته اما خدای نویزه
نقل قول: پاور راحته اما خدای نویزه
مهندس نگفتی این مدار که گذاشتم خوبه ؟؟؟
در مورد فیلتر CLC جه طور منظورم مقدار سلف و خازن باید جقدر باشه؟
یه نگاه به اینجا بندازید
دوستان برای انتخاب فیلتر مناسب CLC مقادیر خازن و سلف با جه روشی باید محاسبه کنم ؟؟؟؟
من برای تغذیه میکروهام از شارژ فابریک 5 ولت موبایل استفاده میکنم 800 میلی امپر جریان میده . اما نباید بازاری باشه چون همشون چینی و به درد نخورن و برقشون فرق چندانی با برق سینوسی تداره
صفحه‌ها: 1 2