ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمايي در زمينه كنترل PWM با ولوم يا مقاومت متغير؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
بله امکانش هست
می تونید این کار رو توسط فرستنده گیرنده از دور هم انجام دهید
(۱۹-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۵۷:۵۸)رسول نوشته است: [ -> ]حسین جان من این قسمت رو که به سون سگمنت میده رو متوجه نمیشم!!

کد php:
100
Portc 

ساده هستش که.
این دستور مقدار ADC رو به 100 تقسیم میکنه تا یه عدد بین 0 - 10 بدست بیاد و اونو داخل متغیر میریزه.
و پورت رو بوسیله ی اون متغیر مقدار دهی میکنه.
لبته به جای تقسیم بر 100 میشه متغیر رو در 0.0097751710654936 ضرب کنی.
حالا نیمدونم شما کجای این دستور مشکل دارین؟اگه میشه بگین تا بیشتر توضیح بدم.
سلام

حسین جون من این برنامه رو روی برد بورد پیاده کردم ...

کد php:
$regfile "m16def.dat"
$crystal 8000000

Config Timer1 
Pwm Pwm 10 Compare A Pwm Clear Down Compare B Pwm Clear Down Prescale 8
Config Porta 
Input
Config Portc 
Output
Config Pind.6 
Output

Dim A 
As Word
Dim B 
As Word

Do
If 
Pina.0 1 Then A 3
If Pina.1 1 Then A 3
If 1023 And 2000 Then A 1023
If 65535 And 65000 Then A 0
Pwm1a 
A
100
Portc 
B
Print "a:" A
Waitms 1
Print "b:" B
Waitms 1
Loop

End 
'end 

ولتاژ رو که با کلید کم و زیاد میکنم بخوبی کار میکنه

فقط یه اشکالی داره!!

ولتاژ رو که زیاد می کنم و همینطوری میذارم خودش یواش یواش کم میشه و روی ولتاژی که می خوام نمی مونه !!!Amaze

آخرش میشه صفر و روی صفر میمونه Exclamation
احتمالا مشکل adc باشه؛ فکر کنم باید تو برنامه adc فعال و مقداردهی بشه
(۲۷-دى-۱۳۹۱, ۱۵:۱۷:۲۹)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
میشع یه عکس از برد بردت بزاری؟

سلام

اینم عکس:

[تصویر:  z4h169wdcefu1vconh63_thumb.jpg]

[تصویر:  lchfk7dh0k2rs3tbazn_thumb.jpg]

[تصویر:  i7ufhhuknrjucth5g5fu_thumb.jpg]

حتی مقاومت pull down هم گذاشتم اثری نکرد!!
نه بابا اون که 6هزاره و باید 8تا دیود واسش بخری.
یه l293 تک کاناله بگیر.که دیود هم نخواد.
یک ساعته دارم نگاه این برد بورد میکنم خدایا این داره ولتاژ کجا رو اندازه میگیره.
دیدم رو کاناله PWM هاست ولی گفتم آقا رسول تجربش زیاده حتما قبلا این کارو کرده و الآن این کارو نمیکنه و اما ... Biggrin
با یه ترانزیستور هم میشه ها
پالس رو بدیم به بیس

برای تغیر ولتاژ یه قضیه های دیگه ای هم داره
باید پالس رو بدیم به ترانزیستور بعد اون رو با تقسیم مقاومتی که براش درست میکنیم با تغییر پالس مقدار جریان دوسر مقاومت ها کم و زیاد میشه و با تغیر جریان ولتاژ هم تغیر میکنه تازه این یه بخشش هست
این ولتاژ قابل استفاده نسیت مگر بدیمش به یه رگولاتور متغیر تا برامون هم جریان داشته باشه هم ولتاژ
سلام من یه پروژه ی دارم که باید سرعت یه موتور dc رو ثابت نگاه دارم می‌خوام ببینم که فید بکش رو چه جوری طراحی کنم هم به صورت عملی‌ و هم تئوری یعنی‌ چه جوری کدشو تو AVR بنویسم و از چه چیزایی استفاده کنم تا سرعتو ثابت نگاه داره. در واقع می‌خوام با استفاده از یه کی‌ پد یه سرعت مطلوب بدم به موتور که با اون بچرخه که اگه زیاد یا کمش هم کنیم دوباره بیاد تو همون صورت ثابت که خودمون دادیم. می‌شه کمکم کنید لطفا
با انکودر میشه دور موتور رو تشخیص داد
----اگه روزی پروژه براتون سخت بود من میتونم انجامش بدم -----
(۲۲-بهمن-۱۳۹۱, ۲۳:۰۹:۲۷)sara..d نوشته است: [ -> ]سلام من یه پروژه ی دارم که باید سرعت یه موتور dc رو ثابت نگاه دارم می‌خوام ببینم که فید بکش رو چه جوری طراحی کنم هم به صورت عملی‌ و هم تئوری یعنی‌ چه جوری کدشو تو AVR بنویسم و از چه چیزایی استفاده کنم تا سرعتو ثابت نگاه داره. در واقع می‌خوام با استفاده از یه کی‌ پد یه سرعت مطلوب بدم به موتور که با اون بچرخه که اگه زیاد یا کمش هم کنیم دوباره بیاد تو همون صورت ثابت که خودمون دادیم. می‌شه کمکم کنید لطفا
یه اینکودر می خواد که چیز های مورد نیاز اون هم توی اینترنت پیدا مشه بعد اولین قدم تشخیص سرعت هست که این پروژه کمک خوبی می تونه بکنه

بعد باید pwm رو کم و زیاد کنید تا به سرعت دلخواه برسید می تونید برای قوی تر شدن کار از کنترلر PID هم استفاده کنید
خوب این pid controller رو کجا باید اعمال کنم من این قسمتشو مشکل دارم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4