ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تغییر adc وpwm هم زمان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
برای همه باید بنویسید
فرقی نداره
اما من قبلنا که با تایمر برای پالس کار میکردم فعالش نمی کردم اما کار میکرد

(۱۸-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۳۴:۳۶)behzady نوشته است: [ -> ]منبع یادتون نره Biggrin

اتفاقا به بنده خدا گفتم بچه های سایت ایرانویج کمک کردن
اگر اشتباه نكنم ، تا اونجايي كه يادمه timer0 رو در بسكام نمي توني براي PWM استفاده كني !
راه حل اش هم براي بسكام كد زني اين قسمت به اسنبلي هست. پارسال هم يكي پرسيده بود و گفتم و كدهاش هم پيدا كرد و تو سايت گذاشت ، اگر نياز داشتيد يه سرچي بزنيد.

بسكام كلا نمي شه روش زياد حساب كرد ، چون معلوم نيست تو اين توابعي كه براش نوشتن و يا كانفيگ هاش ، چيا رو فعال و غير فعال كردن . حتي خيلي وقت ها ممكنه نا دانسته دوباره كاري هم بشه ...
دوست دارم زبان c رو برای میکرو های ای و ار هم یاد بگیرم اما دیگه وقت نشده و یه چیز کوچولو فقط یادش گرفتم
C که خیلی فرق نداره میخوای خودم راه میندازمتون!
چرا بیسکام داره علت اینه که بیشتر آیسی ها روی timer0 pwm ندارن

بیسکام هست دیگه بگیر نگیر داره Biggrin
آره راهم بنداز البته از تاریخ 3 ماه 11 که همه امتحانام تموم شده باشه من به مدت یه 15تا20 روزی تا ترم بعد خالی دارم و میخوام باخوندم مقالات توی سایت فروم هایی که حسین و بچه های دیگه و خودت درست کردین یادش بگیرم من الان یه مقداری سی رو برای arm کار کردم اما بازم نمیشه دل از ای وی آر کند .سوالامو حتما میپرسم ازت
من پارسال یه مقداری کار کردم اما باز با زبان های دیگه قاطی میکنم مثلا دارم برای بسکام مینویسم میزنم delay
دستور delay تو بیسیک هم کاربرد داره(برای تاخیر 1000 میکرو ثانیه ای)
منم بیشتر بیسیک کار کردم و زیاد از C نمیدونم و میخوام که بعد امتحانای ترم شروع کنم.
از تبدیل برنامه های ساده بیسیک به زبان C شروع می کنیم.
کی امتحانات تموم میشه که سه نایی باهم کارکنیم ؟
یه موضوع رو انتخاب میکنیم و باهم برنامه هارو یاد میگیریم خوبه ؟
من آخر همین ماه امتحانام تموم میشه
نقل قول: یه موضوع رو انتخاب میکنیم و باهم برنامه هارو یاد میگیریم خوبه ؟
آره خوبه، از صفر دستورات رو دور می کنیم
سه تایی نداره شما شروع کنید من میشم استاد راهنما Biggrin من که نمیخوام یاد بگیرم
ولی شدیدا توصیه میکنم طرف codevision نرید!
فقط GCC
من میرم سر xmega Biggrin
باشه پس به وقتش که امتحان های منم تموم شد یه تاپیک میزنیم میکرو ای وی آر به زبان سی
صفحه‌ها: 1 2 3 4