ايران ويج

نسخه‌ی کامل: شاید تونستی جواب بدی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
از دوستان کسی اطلاع داره ، ماژولهای gps به غیر از طول و عرض و ارتفاع و ... آیا اطلاعاتی مربوط به ماهوراه های فرستنده دیتای خودش رو هم تو خروجی ماژول gps به ما میده؟ حالا هر اطلاعاتی میخواد باشه فرق نمیکنه، اگه کسی راجع به اییییییین مطلب چیزی میدونه ، مشتاق علم دوستان 017
بازم سلام
به گفته دوستان با دستور GPGSV از دستورات NEMA یه سری اطلاعات مربوط به خود ماهوراه فرستنده در خروجی GPS قابل دسترسی هست Clap
از دستورات NEMA دستوری داریم که مکان(طول و عرض) یه ماهواره رو مشخص کنه ، یعنی بدونیم یه ماهوراه کجای فضاست ؟!!!!! Confused
آقا بیسوادی دیگه، کاریش نمیشه کرد، باید پرسید 017
خوب ؛ تا اینجا که معلوم شد مشخص کردن مکان ماهواره به صورت سه بعدی (x,y,z) با اطلاعات کسب شده بنده نمیشهWhistleو تنها میشه با استفاده از GPGSV$ ؛ azimuth که در واقع سمت یا راستا هست و Elevation که ارتفاع یا در واقع زاویه ارتفاع است بدست آورد و از ترکیب این دو جهت مکانی رو که ماهواره در آن قرار دارد(برای مثال بصورت اشاره با انگشت که یک خط صاف از انگشت تا یک مکان است ) نشان داد
دوستان اگه نظری دارین مثل همیشه مشتاق علم دوستان 017
اینم یه سایت کاربردی واسه تبدیل مختصات جغرافیایی از سیستم درجه به سیستم اعداد اعشاری و برعکس
آشنا باشیم بد نیست
http://www.ardebilmet.ir/to/in/download/...rsions.htm
خیلی دوست دارم سرعت دقیق یه ماهواره رو بدست بیارم البته سایت هایی هستن که سرعت ماهواه ها رو نوشتن ولی خوب فکر نکنم دقیق باشه چون سرعت این ماهواره ها (منظورم nvstar) نزدیک 40km در 1s است حالا در ساعتش چیزی در حدود 144000km میشه که اینجا ، خنده داره، 1k دیگه میشه دقت
سلام

از اطلاعات مفیدتون ممنونم

منتظر مطالب بعدیتون در این زمینه هستیم

منم خیلی مطالب هوا فضا رو دوست دارم ... شیرین و جذابه
اگه تا حالا با ما بودین:
Elevation و azimuth رو که داشتم تو پکت nema نگاه میکردم یه مثال هم داشت که براشون یه عدد به درجه قائل بود . برای داشتن مختصات دقیق تر باید دقیقه و ثانیه رو هم داشته باشیم که در سایت تبدیل مختصات جغرافیایی حتما دیدین که اینارو دیگه GPGSV در اختیار ما قرار نمیده پس رو GPGSV خیلی نمیشه حساب کرد راستش رو بخواین دقتش به ازای هر 100km یه درجه هست Confused
مکان ماهواره توسط یه رادار به صورت شبانه روز تحت نظره و کوچکترین انحراف از مدار ضبط و به خود ماهواره هم اعلام میشه و ماهواره هم طبق وضعیت جدید مکان رو اعلام میکنه(البته ایستگاه ماهواره اگه لازم ببینه ماهواره رو به مدار اولیه بر میگردونه)
شاید طول بکشه ولی خلاصه نحوه بدست آوردن سرعت دقیق و مکان دقیق ماهوراه رو پیدا میکنم 017
اینم موتور من:
****دانش اگر در ثریا باشد مردانی از سرزمین فارس بدان دست خواهند یافت ***
پیامبر اعظم (ص)
اینم یه سایتی که اطلاعاتی مربوط به مکان ماهوراه رو میده و یکی از دوستانم معرفی کرده
http://www.fourmilab.ch/cgi-bin/Earth
ماهوراه مورد نظر رو انتخاب میکنی بعد update رو میزنی البته دقیق نیست ولی واسه اول راه بد هم نیست 017