سلام. می خواستم بدونم کسی می تونه در مورد ناهمگنی هایی که بین دو پایگاه داده ممکن است وجود داشته باشه توضیحی بده. دارم رو حل این موضوع با استفاده از وب معنایی کار میکنم
(۲۰-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۵۲:۴۱)eman64 نوشته است: [ -> ]سلام. می خواستم بدونم کسی می تونه در مورد ناهمگنی هایی که بین دو پایگاه داده ممکن است وجود داشته باشه توضیحی بده. دارم رو حل این موضوع با استفاده از وب معنایی کار میکنم
باریکلا!!! وب معنایی رو دنبال میکنی؟ آفرین!! اولین نفری هستی که میبینم علاقه منده!
برای سوالت یه مثال بزن که بهتر کمکت کنیم.
مثلا میخوایم یه پرس جو رو بنویسیم که این پرس و جو رو دو تا پایگاه داده متفاوت قرار داره بنابراین امکان اجرای این پرس و جو نیست چون هر پایگاه داده یک شمای مخصوص به خود داره بنابراین باید یک انطباقی بین این دوتا پایگاه اول بدیم بعد query را اجرا کنیم.
میخواستم بدونم دو تا پایگاه مختلف از چه نظرهایی با هم اختلاف دارن
دستورات SQL (نه دیتابیس Microsft SQL Server)، دستورات جهانی هستند!
پس شما می تونی با تغییر کانکشن استرینگ(Connection String)، و بدون تغییر در دستورات ارسالی به دیتابیس، روی دو تا دیتابیس مختلف، کار کنی!
ولی یکی از راه ها، استفاده از Synchronization هستش!
بسته به جداولی که توی هر دیتابیس وجود داره و نوع Query که شما می خوای بگیری، ابتدا یه جدول درست میکنی و اطلاعات جفت دیتابیس ها رو توش ذخیره و سینک می کنی! بعد روی جدول ایجاد شده، Query رو اجرا می کنی!
بیشتر بحثم رو schema integeration . که با استفاده از ontology alignment بیام شماهای پایگاه داده را منطبق کنم.
(۰۳-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۳۵:۴۴)eman64 نوشته است: [ -> ]بیشتر بحثم رو schema integeration . که با استفاده از ontology alignment بیام شماهای پایگاه داده را منطبق کنم.
ببین کلاً برای Semantic Web و Ontology Alignment می تونی این راه رو پیش ببری که ویکیپدیا قشنگ راجع بهش گفته. اینم لینکش:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ontology_alignment
قسمت Formal Definition رو بخونی دستت میاد
من خودم بحث همتراز سازی درمورد آنتولوژی ها را میدونم اما میخواهم بدونم چطوری اینا تو پایگاه داده پیاده سازی کنم
واقعیتش من خودم هم در مورد پیاده سازیش نتونستم چیز بدرد بخوری پیدا کنم