ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنتاکت رله با میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
دوستان میخوام یه موتور رو با میکرو راه اندازی کنیم
برای قطع و وصلش یه رله به خروجی میکرو دادم و خروجی رله رو دادم به موتور؛
رله رو مستقیم به میکرو بدم مشکلی نیست؟
الان نیاز داره از اوپتوکوپلر استفاده کنم؟
مستقیم که نه!
با یه ترانزیستور هم میتونید
-
اوپتوکوپلر هم اگه استفاده کردید انورش یه ترانزیستور بزارید
با قیمت رله از درایور استفاده کنی خیلی بهتره هم میشه دور موتور رو کنترل کرد و هم دوتا کانال دارهWink
اگر هم حتما رله رو می خواهی بهتره با یه ترانزیستور TIP ولتاژ تقویت کنی و بدی به رله(اگر جریانت کم باشه از BC هم می تونی استفاده کنی) در کل ترانزیستور به صرفه ترهWink
ممنون
درایور لازم ندارم، میخوام فقط یه کنتاکت انجام بدم؛
ترانزیستور گزینه خوبیه
واسه گرفتن نویز مدار باید اپتوکوپلرم بذارم
(۲۰-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲:۱۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]ممنون
درایور لازم ندارم، میخوام فقط یه کنتاکت انجام بدم؛
ترانزیستور گزینه خوبیه
واسه گرفتن نویز مدار باید اپتوکوپلرم بذارم
بذار
من پارسال یه ال سی دی رو با نویز سوختمShy
من برای گرفتن نویز یه خازن به دو سر کویل رله وصل کردمBiggrin نمی دونم درسته یا نه ولی دیگه ال سی دی قاط نزد(قبلش هر بار که رله روشن می شد ال سی دی قاطی می کرد)
اپتو كوپلر زمين ديجيتال رو از طريق نور به زمين آنالوگ وصل مي كنه. پس ميكرو به خاطر كاركرد موتور هنگ نمي كنه ...
البته اينطوري بايد تغذيه هاي مدار از هم جدا بشن.
نقل قول: اپتو كوپلر زمين ديجيتال رو از طريق نور به زمين آنالوگ وصل مي كنه
با نورAmaze
یعنی چطوریConfused
نقل قول: با نورAmaze
یعنی چطوریConfused
خیلی شرمنده اگه اشتباهه ولی خیلی وقت پیش در موردش یه جا خوندم (یادمم نیست کجا :d)

یادمه اونموقع ها برا خودم اینجوری تعبیرش میکردم که مثل یه فتوترانزیستور و یه LED داخل یه آیسی باشه
وقتی LEDروشن میشد جریان از اون دوتا پایه فتوترانزیستور میگزشت(البته این یه تعبیره کاملا غیره علمیه که من سوم راهنمایی بودم برا خودم کردم :d)از طرفیم چون این دو تا قطعه هیچ تماس الکتریکی ندارنو فقط با نور جریان قطعو وصل میشه منبع های تقذیه کلا جدا میشن و نویز رو مدار اصلی نمیفته
بازم میگم امکان داره کلا اشتباه گرفته باشم مطلبو زیاد رو این پست حساب نکن :d

[تصویر:  320px-Optocoupler.svg.png]
این عکسم یه نگاه بکن
:d
ُسلام من برا موتور از رله استفاده میکنم رله هامم 40 امپر و رابط میکرو تا رله هم یه bc546 گزاشتم.

نقل قول: واسه گرفتن نویز مدار باید اپتوکوپلرم بذارم
چه نویزی؟؟ میشه توضیحی بدی عزیز. حالا چرا اپتو کوپلر؟
من برا کاهش نویز فقط یه دیود با اینور رله میزارم تا حالا چیزی ندیدم!!!

نقل قول: من برای گرفتن نویز یه خازن به دو سر کویل رله وصل کردمBiggrin نمی دونم درسته یا نه ولی دیگه ال سی دی قاط نزد(قبلش هر بار که رله روشن می شد ال سی دی قاطی می کرد)

نمیدونم کار یو درسه یا نه!! اما من اونور رله دوسر کنتاک خالی خازن مقاومت میزارم ( این کار برای کاهش جرفه زنی و جلوگیری از خال)
الیته هیچ وقت مقدار خازن مقاومت دقیق نفهمیدم چند باید بزاری هرکسی یه چیزی میگه.
گفته های مهرداد جان کاملا درسته؛
در کل وقتی میخواهیم با میکرو یه موتوری رو راه اندازی کنیم، عملکرد موتور روی سیستم نویز میندازه و به میکرو آسیب میرسه.
اپتوکوپلر که از اسمش معلومه کارش کوپل کردنه دو قسمت با نوره؛
وقتی ما خروجی میکرو رو از ورودی موتور جدا کنیم یعنی تغذیه جداگانه به هرکدوم بدیم، دیگه هیچ نویز برگشتی از موتور رو میکرو نمیوفته و این دقیقا همون کاریه که اپتوکوپلر انجام میده.
نقل قول: چه نویزی؟؟ میشه توضیحی بدی عزیز. حالا چرا اپتو کوپلر؟
من برا کاهش نویز فقط یه دیود با اینور رله میزارم تا حالا چیزی ندیدم!!!
توضیح دادم
در مورد اون دیودی که استفاده می کنید؛ اسمش دیود هرزگرد که بصورت معکوس روی پایه های موتور قرار میگره که از عبور ولتاژ برگشتی به مدار جلوگیری میکنه.
نقل قول: نمیدونم کار یو درسه یا نه!! اما من اونور رله دوسر کنتاک خالی خازن مقاومت میزارم ( این کار برای کاهش جرفه زنی و جلوگیری از خال)
الیته هیچ وقت مقدار خازن مقاومت دقیق نفهمیدم چند باید بزاری هرکسی یه چیزی میگه.
خازن و مقاومت بعنوان فیلتر عمل می کنن و گزینه خوبی برای از بین بردن نویز هستن.
برای بدست آوردن مقادیر دقیق از شبیه ساز استفاده کنید.
صفحه‌ها: 1 2 3