ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ژنراتور های دیزلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
یه سوالی در مورد ژنراتورهای دیزلی داشتم؟!! آیا برقی که اینا تولید میکنن مشکلی برای لپ تاپ و کامپیوتر میتونه داشته باشه؟!! یکی از دوستام تو یه شرکت بیابانی استخدام شده میخواد بدونه ژنراتورهای اونجا مشکلی برا لپتاپش ایجاد نکنن.
با تشکر...
ببین هر چی باشه بهتره که با شارژن اونو شارژ کنی.
یا خودت ولتاژشو رگوله کنی که به لبتاب اسیب نرسونه.
حالا اینا چند ولت هستن؟
مشکل که نداره اگه از تبدیل های ۲۲۰ به ۱۱۰ استفاده کنی بهتره و بعد شارژر رو به اون وصل کنی
اما برای لپ تاپ مشکلی نداره برای آداپتور اون ممکنه مشکل ایجاد بشه که باید بدونه ژنراتور رو چه حالتی داره کار میکنه چون اگه روی حالت بار باشه ولتاژش تا ۲۶۰ هم میره چون دور ژنراتور زیاد میشه
من با ژنراتور بنزینی (تقریبا 220 ولت میده) کامپیوتر روشن کردم و مشکلی نداشت ...

اما با لپ تاپ امتحانش نکردم ... آخه شارژرش رو تازه عوض کردم که خیلی هم گرون شده (اولیش خود بخود سوخت) واسه همین دلم نمیاد ریسک کنم و امتحانش کنم

در کل ژنراتور برای روشنایی و بارهای سلفی کم توان مناسبه و برای دستگاه های دقیق خوب نیست استفاده بشه چون نوسانش زیاده!!!

بهتره از اینورتر 12 به 220 و باطری ماشین استفاده کنند ... اینطوری خیالشون راحت تره
مطمئنا که از شارژر خودش برا شارژ کردن استفاده میکنن !!!!

ولتاژشم که 220 ولت هستش ولی من میترسم نوسانش بالا باشه و مشکل ایجاد کنه برا لپ تاپ...

مبدل 220 به 110 کجا میتونم پیدا کنم؟؟قیمتش جقده؟ مطمئنا با این کار دیگه مشکلی پیش نمیاد؟؟ یعنی جلوی نوسان رو میگیره؟؟

استفاده از اینورتر و باطری ماشین هم فک نکنم برا دراز مدت ایده جالبی باشه...
مبدل های 220 به 110 رو میتونید از الکنزیکی ها و یا ترانس پیچی ها تهیه کنید - یه چیزی که نیاز یه لپ تاپ رو جواب بده یه ترانس 100 وات هست
یکار دیگه هم میشه کرد ... برای دراز مدت

این ژنراتورها بعضیهاشون خروجی 12 ولت dc هم دارن که میتونین اینو بدین اینورتر و بعدش 220 ولت رو بدین شارژر
یکار دیگه کن که از همش بهتر.
ازین ترانس های افزاینده و کاهنده بگیر.اونا ولتاژشون ثابت 220 ولت هست.اگه ولتاژ تا 140ولت باشه 220ولت میده و اگر 260 هم باشه باز 220ولته خروجیش.ما از این ترانسها داشتیم.در ثانی محافظ هم هست.
خیلی چیزای خفنی هستن.
نقل قول: یکار دیگه کن که از همش بهتر.
ازین ترانس های افزاینده و کاهنده بگیر.اونا ولتاژشون ثابت 220 ولت هست.اگه ولتاژ تا 140ولت باشه 220ولت میده و اگر 260 هم باشه باز 220ولته خروجیش.ما از این ترانسها داشتیم.در ثانی محافظ هم هست.
خیلی چیزای خفنی هستن
سلام به همه
این تراس ها برای لپ تاپ و وسیله هایی که جریان کم می کشن خوبه ولی تو جریان ها بالا کم میارن یکی از دوستام برای خونشون گذاشته بود (در کل صد رحمت به برق شهر )روش نوشته بود 8 کیلو وات جواب مبده ولی 1 کیلو که از می کشیدیم ولتاژ می رسید به 160 ولتQuestionدر کل برای کار شما خوبن
حسین جون از شما دقیقا ولتاژ 220 می دادQuestion
نقل قول: بهتره از اینورتر 12 به 220 و باطری ماشین استفاده کنند ... اینطوری خیالشون راحت تره
منم با نظر رسول جون موافقم اینورتر از همه بهتره با یه باتری ماشین و یه اینورتر به راحتی می تونید ساعت ها برق اضطراری داشته باشین یه شب که برق رفته بود من با یه اینورتر 800 وات و باتری ماشینمون خونه رو روشن کردیمWink فقط هر دو ساعتی یه بار یه استارت به ماشین می زدم و در جا ربع ساعت کار می کرد فقط باید حواست باشه که توان از اینی که روش زده بالا تر نره چون به شدت ولتاژ کاهش پیدا می کنه Whistle
فقط یکم گروننBiggrin
(۲۱-دى-۱۳۹۱, ۱۲:۱۲:۳۸)h.unique نوشته است: [ -> ]یکار دیگه کن که از همش بهتر.
خیلی چیزای خفنی هستن.

ترانس رو نمی دونم ... اما من به ژنراتور یه محافظ برق وصل کردم که اصلا کار نکرد!!
نقل قول: سلام به همه
این تراس ها برای لپ تاپ و وسیله هایی که جریان کم می کشن خوبه ولی تو جریان ها بالا کم میارن یکی از دوستام برای خونشون گذاشته بود (در کل صد رحمت به برق شهر )روش نوشته بود 8 کیلو وات جواب مبده ولی 1 کیلو که از می کشیدیم ولتاژ می رسید به 160 ولتQuestionدر کل برای کار شما خوبن
حسین جون از شما دقیقا ولتاژ 220 می دادQuestion
چی میگی دوست دوست عزیزم.ما خونمون 2.5کیلو وات داشتیم باهاش 4تا یخچال و پکیج و کف کش , لباس شویی و کلی لامت و غیره راه مینداختیم دیگه خیلی ولتاژش کم میشد میشد 200ولت.
البته بعده 3سال دیگه سوخت Biggrin