ايران ويج

نسخه‌ی کامل: معرفی انتی ویروس comodo(کومودو)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
comodo internet security یک محصول رایگان است که میتونه سیستم شما را با لایه های محافظتی که داره در مقابل حملات هـــکر ها و مخربها محافظت کنه.

Comodo Internet Security در مقابل ویروسها, تروجانها, اکسپلویت ها, کرمها و انواع و اقسام مخربهای دیگه شیوه ی دیگری را پیش گرفته. این بسته امنیتی در مرحله اول با آنتی ویروس و هوش مصنوعی که داره اقدام به مقابله با مخربهای جدید میکنه. آنتی ویروسی که داخل این بسته امنیتی قرار داره اتوماتیک آپدیت میشه و حتی در صورت نداشتن اینترنت میتونید آپدیت های اون رو از سایت اصلی Comodo دانلود کرده و آنتی ویروس را آپدیت کنید.

محصولات رایگان این شرکت
1.مرورگر کومودو دراگون
2.فایروال کومودو
3.انتی ویروس کومودو
4.اینترنت سکیوریتی کومودو
5.ssl service
شماره یک مرورگر کومودو دراگون هست که امنیتی بسیاری رو در گشت و گذار درفضای سایبری براتون ایجاد میکنه
دومین برترین محصول این شرکت که زبان زده خاص و عامه فایروال کومودو هست جز سه فایروال برتر دنیااست.این فایروال بسیار هوشمند از نفوذ هکر ها به کامپیوتر شما جلوگیری میکنه
شماره سه انتی ویروس این شرکت هست که دربرابر انواع بد افزار ها سیستم رو ایمن میکنه
شماره چهار تمامی بسته های امنیتی (انتی ویروس .ضد جاسوسی.ضدهک.فایروال
و....)

برای دریافت محصولات به سایت اصلی این شرکت مراجعه کنید Smile
www.comodo.com
من به تازگی دارم از آنتی ویروس کومودو استفاده می کنم و واقعا ازش راضیم.
یکی از مزیت هاش علاوه بر کاربرپسند بودنش،داشتن سندباکس هستش.
(۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۵۶:۲۵)حمزه 327 نوشته است: [ -> ]من به تازگی دارم از آنتی ویروس کومودو استفاده می کنم و واقعا ازش راضیم.
یکی از مزیت هاش علاوه بر کاربرپسند بودنش،داشتن سندباکس هستش.

منم با شما موافقم

البته ورزن 2013 یکمی پیچیده شده من که سخت تونستم باهاش کار کنم
سلام کدهای لایسنسشو از کدوم سایت میشه پیدا کرد؟