سلام دوستان
یه برنامه نوشتم که با اسکیو ال کار میکنه
الان یه مشکلی ک هست اینه اگر کسی دیتابیس را با اسکیو ال را باز کنه و از اونجا دست کاری کنه تمام محاسبات بهم ریخته و عیب از نرم افزار من حساب میشه!تازه هیچ لاگی هم گرفته نمیشه!الان یه راهی میخوام که کسی نتونه به دیتابیس من دستریس پیدا کنه جز برنامه خودم!
ممنون میشم راهنمایی کنید!
با تشکر!
خب معمولا راهش در حالت کلی اینه که یکدانه یوزرنیم و پسورد واسه برنامه شما درست بشه که
فقط به همون دیتابیس دسترسی داشته باشه و صدالبته بقیه یوزرها هم به دیتابیس خودشون
(۲۲-دى-۱۳۹۱, ۰۲:۴۶:۱۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب معمولا راهش در حالت کلی اینه که یکدانه یوزرنیم و پسورد واسه برنامه شما درست بشه که
فقط به همون دیتابیس دسترسی داشته باشه و صدالبته بقیه یوزرها هم به دیتابیس خودشون
ممنون از جوابتون
ولی اگر سیستم عامل را عوض کنند و دوباره اسکیو ال نصب کنن پسورد حذف میشه!
راه بهتر نیست!؟
خب دوباره باید تنظیم کنند دیگه!
(۲۳-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۴۲:۴۴)babyy نوشته است: [ -> ]خب دوباره باید تنظیم کنند دیگه!
خب میخوام هر سری نره پشت سیستم طرف و نرم افزار را نصب کنه! راه دیگه ای وجود نداره؟
خودت یه اینستالر واسه اون دیتابیس درست کن که دیگه نیازی به این جینگولک بازیها نباشه مثلا تو خود برنامت چک کنه اگه بانک اتچ نبود اونو اتچ کنه و یوزر و اینها رو بسازه براش
(۲۴-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۱۰:۵۸)lord_viper نوشته است: [ -> ]خودت یه اینستالر واسه اون دیتابیس درست کن که دیگه نیازی به این جینگولک بازیها نباشه مثلا تو خود برنامت چک کنه اگه بانک اتچ نبود اونو اتچ کنه و یوزر و اینها رو بسازه براش
با چه برنامه ای و چظور ایسنتالر بسازم !؟میشه بیشتر توضیح بدین لطفا؟