ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پیدا کردن تابع event کلیک (؟)
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
چند روز هست که روی یه برنامه کار می کنم ...
فقط قراره امکان save کردن تصویر رو که غیر فعال هست، فعال کنم.

با هزار مصیبت منوی save رو enable کردم. ولی انگار در تابع event اون منو هم یه شرط گذاشته که demo بودن برنامه رو چک کنه.

یعنی وقتی روی save کلیک می کنم، هیچ عکس العملی نشون نمیده.

سوالم اینکه، چطوری میشه اون تابعی که موقع کلیک کردن save menu اجرا میشه، گیر بیارم؟

مثلا api خاصی هست که روش breakpoint بزارم؟

خودشم برنامه با MFC نوشته شده.
اگه لازم بود، فایل برنامه رو هم بگید آپ میکنم.

به طور كلي براي بدست آوردن سر نخ هايي از محل چك شدن قفل راه هاي مختلفي وجود داره كه با توجه به نوع قفل و برنامه و

جايي كه داره قفل رو چك مي كنه بايد از اونها استفاده كرد.

در اين برنامه چون موقع ذخيره شدن فايل عكس داره قفل رو چك مي كنه پس توابعي كه عمل ذخيره سازي SaveFile ، باز كردن

ديالوگ انتخاب نام فايل OpenCommonDialog ، و نيز پيغام خطاهايي كه هنگام ذخيره شدن فايل تصوير ممكنه رخ بدن از جمله

مهمترين سرنخ ها براي پيدا كردن محل ذخيره سازي هستند

البته خيلي مواقع اينها بعد از چك شدن قفل اتفاق مي افتند و BP گذاشتن روشون فايده اي نداره چون برنامه معمولا در ابتداي

لودينگش قفل رو چك مي كنه و يك متغيير رو مقدار دهي مي كنه و بعد داخل برنامه اون رو به نوعي چك مي كنه حالا يا با يك

سوئيچ يا با كدهاي كنترل خطا ،‌پس بد نيست روي StrCmp هم بريك پوينت بزاريد.

همچنين قفل ذخيره شده ممكنه به صورت يك فايل لايسنس يا يك كد رجيستري ذخيره بشه ( زماني كه برنامه رو رجيستر

مي كنيد ) پس هنگام لوديگ توابع خواندن و نوشتن در فايل و رجيستري رو هم چك كنيد.

در برخي برنامه ها هم قفل توسط يك ماژول خارجي كه از داخل يك DLL صدا زده مي شه كنترل مي شه پس مي تونيد در

تنظيمات بايد Bereak on Load Dll‌رو هم تيك بزنيد تا در هنگام فراخواني اون تابع برنامه متوقف بشه
فایلتون رو آپ کنید
نقل قول: فایلتون رو آپ کنید

http://uplod.ir/mmz9elmh1fvr/MontageDEMO.rar.htm

توی استریگ ها mode رو سرچ کنید... یه همچین چیزی میاد:
mode.",CR,CR,LF,"$"

اون تابع خیلی مشکوک میزنه Biggrin
به یک سری dll نیاز داره تا اجرا بشه
لطفا ستاپ برنامه رو بزارین
http://uplod.ir/56u6q2pdyraj/setup-AutoM...MO.rar.htm

شرمنده حواسم نبود...

فقط حجمش یکم زیاده ببخشید... ‍‍‍تقریبا 7 مگ