قبل از هرچیزی ممنون امید جان

به قول یکی از دوستام وقتی بیشتر از 2 تا تایمر روشن می کنیم میکرو هنگ می کنه
با وجود دستوراتی مثل pulsein چرا دیگه از تایمر ها برای اندازه گیری پالس استفاده می کنین
برنامتونه بذارین تا بررسیش کنیم

هادی جان، برنامه که در واقع ادغام برنامه های خودتون و امید جانه من فقط یکم ریختمش بهم

این فایلی که گذاشتم بنظرم کدش درسته فقط بخاطر وجود آی سی 555 بهم میریزه، الان شما هم کلاً قسمت آی سی 555 داخل پروتئوس رو بردارین ببنید چه اتفاقی میفته.
توکد هم امدم گفتم که وقتی سوئیچ مربوط به رطویت فشرده شد تایمر 0 و 1 رو فعال کن تا شاید درست بشه اما نشد.
سپاس
نقل قول: سلام .
ساعت از تایمر 2 استفاده شده، دما سنج از adc و رطوبت از تایمر 0 و تایمر 1.
حالا وقتی که ساعت و دما رو با یه میکرو انجام میدم درست کار می کنه اما وقتی رطوبت رو اضاف می کنم دیگه کار نمی کنه. ساعت رو برداشتم و فقط رطوبت بود و دما اما باز کار نمی کنه، بنظر میاد که همزمان نمیشه از تایمر 0 و تایمر 1 و adc استفاده کرد. چرا؟
نقل قول: قبل از هرچیزی ممنون امید جان ClapClap
به قول یکی از دوستام وقتی بیشتر از 2 تا تایمر روشن می کنیم میکرو هنگ می کنه
با وجود دستوراتی مثل pulsein چرا دیگه از تایمر ها برای اندازه گیری پالس استفاده می کنین
برنامتونه بذارین تا بررسیش کنیمWink
تايمرها واحدها ي جدا از همي هستن ، هيچ ربطي به هنگ كردن ميكرو ندارهه ...
100% مشكل در كد نويسي هست. و البته شايد بسكام! ( من به همچين چيزي بر نخوردم! )
البته بستگي دارهه از وقفه استفاده مي كنيد يا نه ... ، وقتي وارد روتين وقفه مي شيد ، اينتراپت اصلي رو غير فعال كنيد ( البته احتمال مي دم در تابع هاي بسكام اين لحاظ شده باشه ، اما ضرر ندارهه ) بعد موقع برگشت ، دوبارهه فعالش كنيد و برگرديد به برنامه اصلي.
موفق باشيد.
وقفه ها نه استفاده نکردم.
نمی دونم برنامه رو دیدین یا نه، وقتی آی سی 555 رو حذف می کنم بدون اینکه به کد برنامه کاری داشته باشم برنامه ساعت و دما به خوبی کار می کنن.
دوستان نظر دیگه ای ندارن؟
تق تق!! پستتون نمیاد لطفاً بلندتر پست بدین! ...
خب اگه کد اشتباه بود با حذف 555 نباید درست کار می کرد.!
نقل قول: وقفه ها نه استفاده نکردم.
نمی دونم برنامه رو دیدین یا نه، وقتی آی سی 555 رو حذف می کنم بدون اینکه به کد برنامه کاری داشته باشم برنامه ساعت و دما به خوبی کار می کنن.
دوستان نظر دیگه ای ندارن؟
نقل قول: تق تق!! پستتون نمیاد لطفاً بلندتر پست بدین! ...
خب اگه کد اشتباه بود با حذف 555 نباید درست کار می کرد.!
مسلم جان اون آی سی 555 واسه اندازه گیری رطوبت گذاشته شده که رو شبیه ساز جواب نمیده
اگه میخوای از صحت برنامه و مدار مطمعن بشی باید رو سخت افزار پیاده کنی.
خوش باشی
دوستان.من مدار رطوبت سنج رو بستم اما جواب نمیده!
فرکانس رو -110 هرتز و رطوبت هم 566 درصد نمایش میده!
چکارش کنم؟
اون سیگنالی که از 555 خارج میشه و قراره که وارد میکرو بشه همیشه روی 2.29 ولت ثابت میمونه ...!
(۱۹-فروردین-۱۳۹۲, ۰۹:۱۲:۵۶)live_1389 نوشته است: [ -> ]اون سیگنالی که از 555 خارج میشه و قراره که وارد میکرو بشه همیشه روی 2.29 ولت ثابت میمونه ...!
مسلم جان شما چطوری برای سیگنال تونستی ولتاژ اندازه بگیری فکر کنم با ولتر متر عقربه ای این کار کردی درسته؟؟؟
رطوبت هوا که ثابته
سنسور رو توی بخار آب بگیر ببین چطوری میشه
پایه ی سنسور رو از آی سی 555 جدا کن ببین چی میشه
راستی مقاومت و خازن ها رو دقیقا مطابق شماتیک گذاشتی
هادی جان نه با ولتمتر دیجیتالی گرفتم. وقتی سنسور رو از آی سی جدا کنم فرقی نداره همون مقادیری که گفتم رو نشون میده.
فقط به جای مقاومت 909 کیلو 910 گذاشتم و 49.9 کیلو هم 47 چون نتونستم تو رجشون پیدا کنم همینم با چندتا دیگه درست کردم. مثلاً 910 رو با یه 820 و 68 و 22 کیلو درست کردم،این کار درسته ؟
کارت که درسته ولی هرچی عدد ها رو نزدیک تر به مقدار گفته شده انتخاب کنی دقت سنسور بالا تر میره
پایه ای که از میکرو به 555 میره رو به زمین وصل کن و ببین 0 رو نشون میده
جای سنسور خازن در حد پیکو فاراد بذار و با چند خازن امتحان کن ببین 555 عکس العمل نشون میده