(۲۰-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۴۳:۳۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]کارت که درسته ولی هرچی عدد ها رو نزدیک تر به مقدار گفته شده انتخاب کنی دقت سنسور بالا تر میره
پایه ای که از میکرو به 555 میره رو به زمین وصل کن و ببین 0 رو نشون میده
وصل زمین کردم فقط در حد چند ثانیه فرکانس شد -94 و بعد شد همون -110
نقل قول: جای سنسور خازن در حد پیکو فاراد بذار و با چند خازن امتحان کن ببین 555 عکس العمل نشون میده
همچین خازنی در دسترسم نیست اما گفتم وقتی سنسور باشه یا نباشه همون مقادیر -110 و 565 درصد رو نشون میده!
دوستان، راه حلی سراغ ندارید تا مشکل این رطوبت سنج رو برطرف کنم؟
مسلم جان ببخشید من این پستها رو ندیده بودم

خوب این فایل پیوست رو دانلود کن و پایه ی خروی 555 رو بد به پایه b.0 و ببین فرکانس رو چند نشون میده
فقط یادت نره فرکانس میکرو رو حتما روی 8 مگ تنظیم کنی
این برنامه به زبان سیه فعلا فقط برای تست اوردمش
خواهش می کنم هادی جان. شما سرورید.
متشکر. تست می کنم خبرش رو میدم.
بازم ممنون
هادی جان اونجا هم گفتم، تا وقتی میکرو وصله ال سی دی دوتا سطرش سفیدن(ال سی دی آبی) !
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۴۴)live_1389 نوشته است: [ -> ]هادی جان اونجا هم گفتم، تا وقتی میکرو وصله ال سی دی دوتا سطرش سفیدن(ال سی دی آبی) !
کجا؟؟

اتصالات همه گی درستن
میکروتون از نوع l یا a نیست
اگر مشکلتون با آی سیه با مگا 8 بنویسمش؟؟
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۵۱:۴۴)live_1389 نوشته است: [ -> ]هادی جان اونجا هم گفتم، تا وقتی میکرو وصله ال سی دی دوتا سطرش سفیدن(ال سی دی آبی) !
کجا؟؟

اتصالات همه گی درستن
کجا؟؟

اتصالات همه گی درستن
الان نمایش میده،
منغیه 11442
منفیه 11223
منفیه ...
آی سیم از نوع A هست.
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۰۴:۳۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]الان نمایش میده،
منغیه 11442
منفیه 11223
منفیه ...
آی سیم از نوع A هست.
رطوبت تغییر بده اگر تغییر نکرد بدون مشکل از سنسور یا 555 هه اگر عدد تغییر کرد یعنی همه چیز سالمه و برنامه ی قبلی مشکل داشته که دیگه همینه درست می کنیم
پایه ی میکرو رو بده به زمین اگر فرکانس صفر شد دیگه اصلا شک نکن مشکل از 555 یا سنسوره
اگر پایه ی میکرو رو زمین دادی و دیدی که تغییری نداره بدون که این فرکانس متر خرابه و باید یکی دیگه پیدا کنیم
راستی فیوز بیت ها رو روی 8 مگ داخلی گذاشتی
ممنون هادی جان.
(۲۷-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۳:۱۲)hadikh73 نوشته است: [ -> ]پایه ی میکرو رو بده به زمین اگر فرکانس صفر شد دیگه اصلا شک نکن مشکل از 555 یا سنسوره
آره وصل زمین کردم و صفر شد.
نقل قول: راستی فیوز بیت ها رو روی 8 مگ داخلی گذاشتی
متوجه نمیشم!
خب وقتی کریستال داخلی تعریف کردیم دیگه چکار به فیوزبیت ها داریم ؟
هادی جان فقط یه زحمت بکشید فرکانس متر رو به زبان بیسیک بنویسیدش

نقل قول: متوجه نمیشم!
خب وقتی کریستال داخلی تعریف کردیم دیگه چکار به فیوزبیت ها داریم ؟
فیوزبیت درحالت پیش فرض روی 1مگ داخلی تنظمیه و برای استفاده از فرکانسی غیر از حالت پیش فرض باید حتما فیوزبیت مربوط رو تنظیم کنیم.