۲۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۱۷:۲۵
۲۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۰:۲۸
نقل قول: یعنی باید مثل ردیف 3 تنطیم کنم؟cksel 0=0
cksel 1=0
cksel 3=0
cksel 2=1
۲۸-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۲۴:۱۵
خب هادی جان من الان تنظیم کردم
الان فرکانس بین6604 و 6500 متغیره، چقدر باید باشه ؟
فکر کنم باید درست باشه دیگه، فقط یه چیزی دوستان، احتمالاً همون فرکانس متر قبلی(بیسیک) هم درست بود،

من فیوز بیت ها رو تنظیم نکرده بودم
معذرت...
فردا باید با همون فرکانس متر قبلی هم تستش کنم ببینم چی جواب میده .
سپاس بخاطر همکاریتون
الان فرکانس بین6604 و 6500 متغیره، چقدر باید باشه ؟
فکر کنم باید درست باشه دیگه، فقط یه چیزی دوستان، احتمالاً همون فرکانس متر قبلی(بیسیک) هم درست بود،

من فیوز بیت ها رو تنظیم نکرده بودم

فردا باید با همون فرکانس متر قبلی هم تستش کنم ببینم چی جواب میده .
سپاس بخاطر همکاریتون
۲۹-فروردین-۱۳۹۲, ۲۳:۳۱:۳۰
هادی جان، من اون فرکانس متر قبلی رو که با بیسیک انجام شده بود باز تست کردم اما جواب نداد، حالا باید با همین فرکانس متری که گفتین رطوبت سنج رو راه انداخت
امید جان شما به نتیجه ای نرسیدید ؟
امید جان شما به نتیجه ای نرسیدید ؟
۳۰-فروردین-۱۳۹۲, ۲۰:۵۴:۱۱
مسلم جان اینه تست کن ببین چطوره
خودم تست نکردم ولی به احتمال زیاد باید درست شده باشه
ایشالا به زودی برنامه ی بیسیک رو براتون میذارم
خودم تست نکردم ولی به احتمال زیاد باید درست شده باشه
ایشالا به زودی برنامه ی بیسیک رو براتون میذارم

۰۲-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۳۰:۱۰
امید جان و هادی جان، مهربونان :-)
من بیخیال مگا8 شدم و امدم همون رطوبت سنجی رو که با مگا8 انجام شده بود رو با مگا16 بستم، با تنظیم فیوزبیت ها الان داخل اتاق رطوبت 29 درصد نشون میده، چقدر باید باشه؟
ولی وقتی پین b.1 رو میدم زمین صفر نمیشه، منفی 110 میشه.
با مگا8 خروجی 555 رو میدادیم به d.5 (تایمر1) حالا تو مگا16 هم امدم دادم به b.1 ، بیزحمت چک کنید که درست انجام دادم.
وقتی روی سنسور هااا میکنم( منظورم همون بخار دهنمه :-) ) میزان رطوبت میاد روی 37 یا 40 درصد
من بیخیال مگا8 شدم و امدم همون رطوبت سنجی رو که با مگا8 انجام شده بود رو با مگا16 بستم، با تنظیم فیوزبیت ها الان داخل اتاق رطوبت 29 درصد نشون میده، چقدر باید باشه؟
ولی وقتی پین b.1 رو میدم زمین صفر نمیشه، منفی 110 میشه.
با مگا8 خروجی 555 رو میدادیم به d.5 (تایمر1) حالا تو مگا16 هم امدم دادم به b.1 ، بیزحمت چک کنید که درست انجام دادم.
وقتی روی سنسور هااا میکنم( منظورم همون بخار دهنمه :-) ) میزان رطوبت میاد روی 37 یا 40 درصد
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۳۷:۲۳
سلام
تایپک خوندم درست متوجه نشدم
ایا امکان داره ما خودمون سنسور رطوبت سنج را بسازیم البته دقتش بالا باشد؟
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۰۴:۳۲
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۳۷:۲۳)kendab نوشته است: [ -> ]سلامسلام
شدنش که امکانش هست ولی رو دقتش باید کلی وقت بذارید و من پیشنهاد نمی کنم
تازه با وجود این همه سنسور دقیق و آماده چه لزومی داره وقت خودمون و بگیریم
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۹:۵۴:۵۸
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۸:۰۴:۳۲)r0b0 نوشته است: [ -> ]امکان دارد چند نمونه که دقتش بالاست برام بگید(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۷:۳۷:۲۳)kendab نوشته است: [ -> ]سلامسلام
شدنش که امکانش هست ولی رو دقتش باید کلی وقت بذارید و من پیشنهاد نمی کنم
تازه با وجود این همه سنسور دقیق و آماده چه لزومی داره وقت خودمون و بگیریم
قیمتش زیاد مهم نیست
و چطوری رطوبت را اندازه میگیرد
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۳۴:۴۴
نوع آنالوگش هست كه مقاومتي هست و بايستي مثل يه تقسيم ولتاژ ازش استفاده كني و با ADC مقاديرش رو بخوني. ( اگر اشتباه نكنم )
نوع ديجيتالش هم هست كه بايستي ببينيد از چه پروتكل ارتباطيي استفاده مي كنه و در ديتاشيتش گفته شدهه و راحت قابل استفاده هست. ( فكر كنم خازني بودن )
بعد اينا احتياج به كاليبرهه شدن هم دارن ، حداقلش نوع آنالوگش احتياج به كاليبرهه شدن دارهه ...
توي Net سرچ بزنيد هم انواع اقسامشون رو مي بينيد و هم دقت و ... در ديتاشيتشون مشخص شدهه.
موفق باشيد.
نوع ديجيتالش هم هست كه بايستي ببينيد از چه پروتكل ارتباطيي استفاده مي كنه و در ديتاشيتش گفته شدهه و راحت قابل استفاده هست. ( فكر كنم خازني بودن )
بعد اينا احتياج به كاليبرهه شدن هم دارن ، حداقلش نوع آنالوگش احتياج به كاليبرهه شدن دارهه ...
توي Net سرچ بزنيد هم انواع اقسامشون رو مي بينيد و هم دقت و ... در ديتاشيتشون مشخص شدهه.
موفق باشيد.
۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۵۱:۵۳
(۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۳۴:۴۴)sharin نوشته است: [ -> ]نوع آنالوگش هست كه مقاومتي هست و بايستي مثل يه تقسيم ولتاژ ازش استفاده كني و با ADC مقاديرش رو بخوني. ( اگر اشتباه نكنم )ممنون
موفق باشيد.
سرچ کردم فقط hs1101 بوده که همه میگن دقتش بالا نیست
برا همین دنبال یکی میگردم که دقتش خوب باشه
قیمتش مهم نیست