سلام دوستان، من واسه پروژم یه دورسنج ساختم با 1 جفت گیرنده و فرستنده مادون قرمز + یک آی سی ال ام 324 + یک میکرو atmega8 + ال سی دی
بخش سخت افزاریش رو آماده کردم و تا قبل از میکرو تست کردم جواب میده یعنی وقتی آرمیچر میچرخه پالس مربعی تولید میشه ، یه برنامه میخوام که این پالس ها رو به دو روش بشماره. اولی: تو یک ثانیه تعداد دور موتور رو بشماره و در 60 ضرب کنه و روی ال سی دی نمایش بده. دومی: در60ثانیه تعداد دور رو بشماره و روی ال سی دی نمایش بده
از شما خواهش میکنم تو نوشتن برنامه بهم کمک کنید.
تـــــشــــــکـــــــر
دفعه بعدی زندگی خود را در گرو چیز بهتری بزارید

مشکلی نیست با بسکام سریع میتونید بسازید حتی اگه تاحالا برنامه نویسی هم نکرده باشید سر یک هفته حداکثر یاد میگیرید
بهتره
می تونید از این جا هم استفاده کنید
دیگه لقمه ی جویده شده هست
(۲۴-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۵۵:۲۵)behzady نوشته است: [ -> ]دفعه بعدی زندگی خود را در گرو چیز بهتری بزارید 
مشکلی نیست با بسکام سریع میتونید بسازید حتی اگه تاحالا برنامه نویسی هم نکرده باشید سر یک هفته حداکثر یاد میگیرید
بهتره
می تونید از این جا هم استفاده کنید
دیگه لقمه ی جویده شده هست
مرسی از پاسختون . اما دوست عزیز من ترم آخر کاردانی هستم و متاسفانه یا خوشبختانه کارشناسی هم قبول شدم. باید اینو به زودی تحویلش بدم. الان هم دارم بکوب امتحان میدم، اگر یکم بیشتر کمک کنید تا عمر دارم دعاتون میکنم.
(۲۴-دى-۱۳۹۱, ۱۳:۳۵:۰۴)abbasalifix نوشته است: [ -> ]سلام
اگر بهتر سرچ میکردین پیدا میشد
من یه همچین برنامه و فایل شبیه سازی رو اینجا http://www.iranled.com/forum/post-178638.html#pid178638 گزاشته بودم کار کردنش هم خیلی ساده است که خودتون اطلاع دارین
مرسی دوست عزیز ، اگر میشد یکم راجع به برنامه بیشتر توضیح میدادید ممنون میشدم ، من دقیقا گفتم که چطور برنامه ای نیاز دارم. باز هم تشکر میکنم از اینکه پاسخ دادید
برنامه میاد و تعداد دور های موتور رو میشمره
به زبان بیسیک هست
فایل شبیه سازی هم داخلش هست
یه سری مشکلاتی داره که باید شما رفع کنید تا با نحوه کار کرد مدار هم آشنا بشین
متاسفانه من نمیتونم اطلاعات بیشتر درباره این پروژه بزارم چون همه چیز گویا هست اما باید بگم یه سری مشکلات داره باید رفعش کنید
(۲۴-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۱۳)abbasalifix نوشته است: [ -> ]برنامه میاد و تعداد دور های موتور رو میشمره
به زبان بیسیک هست
متاسفانه من نمیتونم اطلاعات بیشتر درباره این پروژه بزارم چون همه چیز گویا هست اما باید بگم یه سری مشکلات داره باید رفعش کنید
اینارو که میدونم مهندس ، مشکل من اینه که چیزی بلد نیستم، باز هم تشکر
(۲۴-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۵۵:۲۶)mr_bnd نوشته است: [ -> ] (۲۴-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۰۵:۱۳)abbasalifix نوشته است: [ -> ]برنامه میاد و تعداد دور های موتور رو میشمره
به زبان بیسیک هست
اینارو که میدونم مهندس ، مشکل من اینه که چیزی بلد نیستم، باز هم تشکر
طبق قرار هایی که قبلا با دوستان گزاشته شد قرشد که کسی به کسی پروژه آماده نده و ما فقط میتونیم کمکتون کنیم
اگر سوالی بود در خدمتم