۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۰۰:۳۴
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۰۳:۱۰
(۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۲:۰۱:۰۹)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
اونجا که نوشته پیوست تازه
بعد از اینکه فایلتون رو انتخاب کردید، از سمت چپش که نوشته «افزودن پیوست» رو بزنید
بغد اینکه فایلتون اپلود شد، و متنتون رو نوشتید، «ارسال پاسخ» بزنید
الان شما فایل رو انتخاب میکنید، ولی افزون پیوست رو نمیزنید و مستقیما ارسال رو میرنیذ که اشتباهه
علم غیب دارم اصلا من
(۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۰:۵۹:۳۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]زمان ارسال پاسخ اون پایین قسمت فایل پیوست موجوده
از همون جا عکستون رو اپلود کنید
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۴:۵۶:۲۱
مهندس دایره ابی دوتا خازنه ، یدونه الکترولیت و یدونه سرامیکی جفتشو عوض کن دوتا مقاومته اونا رو هم عوض کن حتما، زیر هیت سینگ یه خازنه اونو برای اطمینان عوض کنی بهتره
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۶:۰۹:۴۳
(۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۴:۵۶:۲۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]مهندس دایره ابی دوتا خازنه ، یدونه الکترولیت و یدونه سرامیکی جفتشو عوض کن دوتا مقاومته اونا رو هم عوض کن حتما، زیر هیت سینگ یه خازنه اونو برای اطمینان عوض کنی بهتره
ممنونم
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۸:۳۷:۰۷
سلام خوبید
مشکلم حل شد از خازن الکترولیت که با آبی مشخص کرده بودید
بود چند نا سوال دارم اول اون مقاومت هایی که گفتید را نتونستم پیدا کنم و یه واژه به اسم چاپر استفاده کردید اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید واسه یاد گیری بیشتر میخواهم
مشکلم حل شد از خازن الکترولیت که با آبی مشخص کرده بودید
بود چند نا سوال دارم اول اون مقاومت هایی که گفتید را نتونستم پیدا کنم و یه واژه به اسم چاپر استفاده کردید اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید واسه یاد گیری بیشتر میخواهم
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۹:۲۰:۰۱
اگر یه عکس واضح تر از همون قسم بدید محل دقیق مقاومت ها رو بهتون میگم اگر اشتباه نکنم مقدار مقائمت یک کیلو است.
برای اینکه از عملکرد پاور مطمئن باشید خازنی که با قرمز مشخص کردم رو هم عوض کنید
چاپر:
چاپر همون ترانس های زرد رنگ وسط برد هستن و چاپر با توجه به فرکانس دریافتی از ورودی ولتاژ خروجی را تنظیم میکند، فرکانس چاپر رو همون خازنی که تعویض کردید تنظیم میکنه
موفق باشید
چاپر:
چاپر همون ترانس های زرد رنگ وسط برد هستن و چاپر با توجه به فرکانس دریافتی از ورودی ولتاژ خروجی را تنظیم میکند، فرکانس چاپر رو همون خازنی که تعویض کردید تنظیم میکنه
موفق باشید
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۲۰:۰۴:۳۲
(۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۱۹:۲۰:۰۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]اگر یه عکس واضح تر از همون قسم بدید محل دقیق مقاومت ها رو بهتون میگم اگر اشتباه نکنم مقدار مقائمت یک کیلو است.
چاپر:
موفق باشید
۲۰-مهر-۱۳۹۷, ۲۰:۱۲:۲۴
کنار خازنی که عوض کردید دوتا مقاومت هست عوض کنید
۰۱-خرداد-۱۴۰۰, ۰۱:۴۹:۲۴
درود
پاور کیس من هنگام کار بعضی وقتها برق رو کلا قطع میکنه، برق روی مادربرد هست و ال ای دی مادربرد روشن، اما فن پاور و سی پی یو و همه چیز خاموش میشه، همون موقع اگر دوباره روشن کنم باز روشن میشه و به کارش ادامه میده، هیچ زمان مشخص و یا دلیل مشخص هم نداره، اما برای تست پاور رو عوض کردم و مشکل حل شد، به نظرتون چه بخشی میتونه ایراد داشته باشه؟
سپاسگزارم
پاور کیس من هنگام کار بعضی وقتها برق رو کلا قطع میکنه، برق روی مادربرد هست و ال ای دی مادربرد روشن، اما فن پاور و سی پی یو و همه چیز خاموش میشه، همون موقع اگر دوباره روشن کنم باز روشن میشه و به کارش ادامه میده، هیچ زمان مشخص و یا دلیل مشخص هم نداره، اما برای تست پاور رو عوض کردم و مشکل حل شد، به نظرتون چه بخشی میتونه ایراد داشته باشه؟
سپاسگزارم
۰۱-خرداد-۱۴۰۰, ۰۸:۳۷:۲۹
سلام
با مولتی متر ولتاژ تمام سیم ها رو اندازه بگیرید و مقدارشون رو بفرمایید
با مولتی متر ولتاژ تمام سیم ها رو اندازه بگیرید و مقدارشون رو بفرمایید