ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کارت اتوبوس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام.
من دوباره اومدم!Tongue
بالاخره اتوبوس های قم هم کارتی شدن.
[attachment=8515]
[attachment=8516]
این کارت ها از اونایی هستن که باید بگیری جلو دستگاه تا اعتبار از حسابت کم کنه.
نکته اول این که چرا از اون نوار سیاه ها داره؟ مگه اون هم توی این کار دخالت داره؟ یا اون مال کار دیگه ای هست؟
در ضمن،این کارت ها همون کارت های RFID هستن؟ پس چجوری دستگاه هم میتونه از روشون بخونه و هم بنویسه؟ تا جایی که یادم میاد روی RFID فقط میشد خوند!
فرکانسشون از همون استاندارد هاست دیگه؟ میشه ریدر و رایترش رو ساخت؟ ممنون.
یه بار یه سری تاپیک هایی برای این کار درست شد و به نتیجه ای نرسید اگه میخوای این کار هارو هک کنی باید بگم میشه چون اعتبار این کارت ها داخلشون هست یادمه 3سال پیش توی همه فروم ها یه جوی درست شده بود برای همین من کارت های اتوبوس های مشهد که یه نفر تونست بخونش اما متوجه شد که این کارتا کد داره و نمیتونه تغیرش بده
(۲۵-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۲۸:۱۲)apcog نوشته است: [ -> ]نکته اول این که چرا از اون نوار سیاه ها داره؟ مگه اون هم توی این کار دخالت داره؟ یا اون مال کار دیگه ای هست؟
فقط یه چیزی این خط سیاه الکیه من با تیغ روی کارتم پاک کردم و مشکلی پیش نیومد الان هم دارم استفاده می کنم
تابستون رفتیم مشهد اونجا یه کارتی بهم دادن که اصلا خط نداشت
سلام
بله كارت هاي مشهد نوار مشكي ندارن
داخلشون يه چيپ كوچيك هست كه از چيپ دوتا سيم دور تا دور كارت چرخيده
بعضي وقتا هم (البته خيلي كم) با تا دادن قاطي ميكنن يا بعضياشو بايد تا بدي كه درست كار كنه
يه دفه دست يه راننده اتوبوس هم ديدم يه كارتو حدوده 100 بار زد اما مقدارش ثابت بود
من این عکسو توی مصاحبه با شرکت اتیک گرفتم
مضوع مصاحبه امنیت این سیستم ها بود

در واقع حدود 1 ماه وقت گذاشتم ولی نفوز به این سیستم ها کار اسونی نیست!
البته از طریق کارت!

تازه در هر بار رید کردن کارت الگوریتم اون عوض میشه و کد جدیدی میده
در هر پایانه هم اطلاعات سنس میشه

باز هم عکس هست البته
نقل قول: در واقع حدود 1 ماه وقت گذاشتم ولی نفوز به این سیستم ها کار اسونی نیست!
البته از طریق کارت!

تازه در هر بار رید کردن کارت الگوریتم اون عوض میشه و کد جدیدی میده
در هر پایانه هم اطلاعات سنس میشه
(سایز عکس و کوچیک کنید و یا تو خود سایت آپلود کنید)
چه جالب
مثل ویروس hiv میمونه که هی تغییر شکل میده و نمیشه شناختش!
اگه بشه این الگوریتم و بصورت ثابت نگه داشت، میشه بهش نفوظ کرد
(۲۵-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۲۸:۱۲)apcog نوشته است: [ -> ]سلام.
من دوباره اومدم!Tongue
بالاخره اتوبوس های قم هم کارتی شدن.

این کارت ها از اونایی هستن که باید بگیری جلو دستگاه تا اعتبار از حسابت کم کنه.
نکته اول این که چرا از اون نوار سیاه ها داره؟ مگه اون هم توی این کار دخالت داره؟ یا اون مال کار دیگه ای هست؟
در ضمن،این کارت ها همون کارت های RFID هستن؟ پس چجوری دستگاه هم میتونه از روشون بخونه و هم بنویسه؟ تا جایی که یادم میاد روی RFID فقط میشد خوند!
فرکانسشون از همون استاندارد هاست دیگه؟ میشه ریدر و رایترش رو ساخت؟ ممنون.

(۲۵-دى-۱۳۹۱, ۱۷:۳۲:۵۲)abbasalifix نوشته است: [ -> ]یه بار یه سری تاپیک هایی برای این کار درست شد و به نتیجه ای نرسید اگه میخوای این کار هارو هک کنی باید بگم میشه چون اعتبار این کارت ها داخلشون هست یادمه 3سال پیش توی همه فروم ها یه جوی درست شده بود برای همین من کارت های اتوبوس های مشهد که یه نفر تونست بخونش اما متوجه شد که این کارتا کد داره و نمیتونه تغیرش بده

صبح کلی مطلب نوشتم یه دفعه کار واجب پیش اومد مجبور شدم برم .
این نوار مشکی همون نوار مشکیه که روی عابر بانک های جدید هست (قدیمیا یک چیپ داشتن مثل کارت تلفن (یادش بخیر قدیما مزاحم مردم میشدیم)) حالا اگه دقت کرده باشید نباید اهن ربای قوی نزدیک اونها باشه چون اطلاعاتشون پاک میشه . نوار ضبط کاست هم همین طورین و تقریبا از یک چیز استفاده شده ولی با تکنولوژی نوین تر (فلاپی هم هم شکلیه) خوندن و نوشتن اطلاعات روشون به راحتی امکان پذیر هست . اما چیزی که مهمه باید بدونیم اطلاعات ردو بدلی بین کارت ها به چه شیوه ای است . من یک عابر بانک ، بانک سپه رو در راه علم و پیشرفت جیبم کالبدشکافی کردم Whistle . و به نظریه هایی رسیدم اگه دوستان خاستن بیان میکنم . البته نظریات مثمر ثمری نیستند و فقط شمارو ارشاد میکنه کارت دیگه ای رو کالبد شکافی نکنید چون 2 هزار تومان ضرر می کنید Amaze
موفق باشید Happy
فقط میتونم بگم مثل آب خوردن این کارت ها و اون سیستم الگوریتم به اصلاح هوشمند هک میشن
اصلا ربطی به الگوریتم و تغییر کد نداره
یکی که کارت و کارتخوان رو بشناسه راحت کارش رو میکنه
الان که از 3-2 متری کارت طرف رو هک میکنن
RFID که هیچی الان صحبت داغ سر هک شدن RFID جدید یا پیشرفته یا همون NFC هست که کلی ادعای امنیتی داشت
nfc یه الگوریتم داره که تغییر میکنه ولی باز هم میشه هکش کرد کار سختیه اما میشه

البته نبش قبر میکنی دوست من
نقل قول: RFID که هیچی الان صحبت داغ سر هک شدن RFID جدید یا پیشرفته یا همون NFC هست که کلی ادعای امنیتی داشت

nfc از همون اول باگ هایی داشت به همین علت جایگزین RFID نشد
یکی از حفره های امنیتی nfc این بود که از فواصل زیاد میشد توسط ریدر محتوا رو خوند
ولی در سیستم RFID کارت فقط باید با ریدر تماس داشته باشه تا کار کنه

حفره دیگه NFC بدلیل قابلیت ارسال و دریافت متقابل دیتا بود
RFID فقط صرفا بصورت فرستنده عمل میکنه
ولی NFC هم فرستنده و هم گیرندست و از این بابت میشد با ارسال کدهای مخرب، سیستم رو از کار انداخت یا اطلاعات رو هک کرد

و حفره دیگه اینکه وقتی شما درحال ایجاد ارتباط بین کارت و ریدر هستید یک شخص دیگه با یک دستگاه همراه مجهز به سیستم NFC اعم از گوشی موبایل یا تبلت میتونه با نزدیک شدن به ریدر اطلاعات ارسالی از ریدر رو متقابلا دریافت کنه

ویک سری باگ امنیتی دیگه که باعث شد این سیستم بصورت کامل جایگزین RFID نباشه
پس اگه راهی برای هک کارت RFID وجود داشته باشه مطمعنا خیلی راحت تر میشه NFC رو هک کرد!
ساده ترین کار اینکه یه نرم افزار ریدر رو گوشی موبایلت نصب کنی :)
دوست من اون من کارتی که دیدی راننده اتوبوس تو مشهد میزده خراب نبوده.اون مال خود راننده و اختصاصی است و مبلغشم ثابت
صفحه‌ها: 1 2