ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آموزش قدم به قدم آلتیوم بصورت تصویری
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام
قسمت pcb wizard یه بخش مربوط به تنظیمات ابعاد و کادر صفحه است که تو بخش آموزشی (قسمت پنجم؛ساخت یک صفحه pcb نمونه) توضیح دادم

[تصویر:  nd9vxbzoyoxaa9g1k62_thumb.jpg]

تو این صفحه باید board size رو تغییر بدید
سلام آقای عزیزی یه سوال ببخشید اگه بخوایم بدون شماتیک پی سی بی بکشیم باید نت لیبل تعریف کنیم ؟ چون اجازه نمیده مسیرکشی کنم؟!!
سلام
دوستان ظاهرا تغییراتی صورت گرفته

کتابخونه های altium 09 دیگه آپدیت نمیشن

بجاش :
http://designcontent.live.altium.com/#UnifiedComponents

هنوز کامل بررسیش نکردم...

گفتم لینک داده باشم Wink
تاپیک بهتری براش پیدا نکردم(نامناسب بود انتقالش بدید لطفا) Biggrin

جدول حداکثر جریان قابل عبور از مسیر به ازای پهنا و ضخامت مس

(بورد های عادی 1oz هستند)
با سلام و وقت بخیر
دوستان کسی چندتا مثال خوب داره واسه زدن pcb?
و اموزش زدن pcb توی سایت خودمون هست؟؟هرچی گشتم ندیم
باتشکر
(۰۶-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۵۸:۳۹)orange signal نوشته است: [ -> ]با سلام و وقت بخیر
باتشکر
سلام Biggrin
منظور از مثال چیه؟
زدن pcb یعنی چاپ کردن طرح روی بورد مسی؟ یا طراحی خود pcb با نرم افزار؟
Confused
سلام مهشید جون پی سی بی که خب باید بگی چه مداری میخوای و با چه نرم افزاری که من پیشنهادم همون التیوم هست خودت شروع کن کار کن بدون کمک کسیWink منظورم اینه سوال کن اما همشو خودت انجام بده یه پی دی اف هست فکر کنم مال اقای 1نفر بود اون خوبه اموزش های اقا امید هم که تو این تاپیک هست و زحمت کشیدن و سایت ایران میکرو هم اقایی هست به نام سعید جورابلو خیلی اطلاعاتشون خوبه و خداییش با مشغله زیادشون کمک می کنن Wink بالاخره از یه جایی شروع باید کرد دیگه Rolleyes سوالی داشتی بپرس اساتید هستن Smile
(۰۷-اسفند-۱۳۹۲, ۲۱:۲۴:۰۶)salehjg نوشته است: [ -> ]
(۰۶-اسفند-۱۳۹۲, ۱۵:۵۸:۳۹)orange signal نوشته است: [ -> ]با سلام و وقت بخیر
باتشکر
سلام Biggrin
منظور از مثال چیه؟
زدن pcb یعنی چاپ کردن طرح روی بورد مسی؟ یا طراحی خود pcb با نرم افزار؟
Confused

هرمثال خوبی میدونین مناسب باشه و اسمی هم داشته باشهBiggrin
منظورم چاپ کردنش هست

(۰۷-اسفند-۱۳۹۲, ۲۲:۲۷:۵۹)sara90 نوشته است: [ -> ]سلام مهشید جون پی سی بی که خب باید بگی چه مداری میخوای و با چه نرم افزاری که من پیشنهادم همون التیوم هست خودت شروع کن کار کن بدون کمک کسیWink منظورم اینه سوال کن اما همشو خودت انجام بده یه پی دی اف هست فکر کنم مال اقای 1نفر بود اون خوبه اموزش های اقا امید هم که تو این تاپیک هست و زحمت کشیدن و سایت ایران میکرو هم اقایی هست به نام سعید جورابلو خیلی اطلاعاتشون خوبه و خداییش با مشغله زیادشون کمک می کنن Wink بالاخره از یه جایی شروع باید کرد دیگه Rolleyes سوالی داشتی بپرس اساتید هستن Smile

عزیزم منم میخوام خودم درست و حسابی کار کنم و یاد بگیرم
اما راستش دنبال یک مدار خوب میگردم که بتونم اول پی سی بیش رو با نزم افزار طراحی کنم و بعدش هم چاپش کنم
اقای یک نفر مگر اموزش التیوم و طراحی پی سی بی رو دارن؟؟
مدیران محترم ببخشسید اینجا سوال پرسیدم خواهشا این چند اسپم رو منتقل کنین به اون تاپیک دیگه باتشکر
سلام دوستان
من یک شماتیک تقریبا بزرگ دارم که می خوام PCB ش کنم . مشکل من کمبود فظا در محیط شماتیک و PCB هستش . شما چه راه کاری پیشنهاد می کنید .
(۰۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۲۶:۰۴)nex2004 نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من یک شماتیک تقریبا بزرگ دارم که می خوام PCB ش کنم . مشکل من کمبود فظا در محیط شماتیک و PCB هستش . شما چه راه کاری پیشنهاد می کنید .

سلام
از منوی design آخری document options
پنل sheet options قسمت standard styles میتونید ابعاد صفحه رو تغییر بدید.

موفق باشید.
سلام
ممنون بابت امزش عالیت امید جون !
من وقتی پرینت میگیرم پی سی بی رو کل کاغذ چاپ میشه چیکار کنم کوچیک تر شه ؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4