۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۳:۴۶
۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۳۰:۲۴
(۱۰-مرداد-۱۳۹۳, ۱۸:۴۹:۰۸)a.mehran نوشته است: [ -> ]سلامسلام
ممنون بابت امزش عالیت امید جون !
من وقتی پرینت میگیرم پی سی بی رو کل کاغذ چاپ میشه چیکار کنم کوچیک تر شه ؟
کلیک راست کن
فکر کنم منوی page setup بودش، اونو انتخاب کن
توی پنجره ای که باز میشه، fit to page رو به scaled تغییر بده و تکست باکس های پایین که مقیاس رو تعیین میکنن، هر دوتا رو 1 تایپ کن
الان دسترسی ندارم به آلتیوم،شاید اسمشون رو اشتباهی گفته باشم
۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۴۴:۳۳
منوی "file" بعد "page setup " سپس مراحلی که گفتین
۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۵:۰۸:۱۰
نه دیگه
مگه نمیخواین کل pcb رو با مقیاس اصلی، چاپ کنید؟
File-fabrication-all-right click و بقیه ی عملیات...
مگه نمیخواین کل pcb رو با مقیاس اصلی، چاپ کنید؟
File-fabrication-all-right click و بقیه ی عملیات...
۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۳۵:۳۲
این راست کلیک کجا باید زده شه ؟
(البته من تونستم با مقیاس اصلی چاپ کنم ولی میخوام این یکیو هم بفهمم )
۱۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۰۵:۰۸
(۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۳:۴۶)helma نوشته است: [ -> ]آقا امید اگه زحمتی نیست یه سری عکس ها پاک شدن پیوستون میکنید
سلام
عکس های هر پست رو همونجا تو یه فایل زیپ هم پیوست کردم
ولی باز روچشم وقت کنم دوباره پیوست می کنم
۱۴-مرداد-۱۳۹۳, ۰۰:۲۳:۴۲
(۱۱-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۳۵:۳۲)a.mehran نوشته است: [ -> ]این راست کلیک کجا باید زده شه ؟
آدرس دقیق
کد:
file > fabrication output > final >
در پنجره ی باز شده، کلیک راست
> page setup > scaled mode > "Scaled Print" >
داخل تسکت باکس عدد 1.00 رو تنظیم کنید
اینا برای Altium 09 بود، شاید یکمی برای dxp و 11 فرق کنه
۳۱-مرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۲۸:۳۲
میخوام بردم یک لایه باشه
ینی فقط buttom layer داشته باشه
چه کنم؟
چه کنم؟
۱۶-تير-۱۳۹۴, ۲۳:۱۴:۴۲
(۳۱-مرداد-۱۳۹۳, ۲۳:۲۸:۳۲)Nimaaryamehr نوشته است: [ -> ]میخوام بردم یک لایه باشهبا اینکه سوال برای خیلی وقت پیشه ، به هر حال ...
چه کنم؟
از قسمت Design بعد rules باید گزینه ی RoutingLayer رو انتخاب می کنید و بعد تیک Top Layer رو از سمت راست بر می دارید.
بعد که ok کردید از Auto route و ... می تونید استفاده کنید.
۱۶-تير-۱۳۹۴, ۲۳:۲۱:۱۵
بوردهای خارجکی رو که می بینم، چاپ محافظی که برد داره ، Via ها رو هم در بر می گیره ، یعنی via ها هم زیر چاپ محافظ می رن، فقط pad ها زیر چاپ محافظ نمی رن. اما خودم که می دم بیرون چاپ کنن ، via ها رو هم مثل pad ها حساب می کنن و یعنی via ها زیر چاپ محافظ نمی رن. البته via ها هم solder mask دارن و شاید به این دلیل باشه.
پیشنهادی دارید که چطوری می شه via ها رو زیر چاپ محافظ کرد و از pad ها متفاوتشون کنیم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید ... .
پیشنهادی دارید که چطوری می شه via ها رو زیر چاپ محافظ کرد و از pad ها متفاوتشون کنیم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید ... .
۱۷-تير-۱۳۹۴, ۰۰:۳۰:۳۶
خوب جواب رو فکر کنم پیدا کردم.
باید via های مد نظر رو انتخاب کنیم و در properties اشون بریم و گزینه ی force complete tenting on Top/Bottom رو بزنیم. معمولا یه لایه رو solder mask اش رو می زارن برای تست کردن احتمالی بورد و لذا تیک یکی از لایه ها رو برای این منظور می تونیم بزنیم و دیگری رو به حالت خودش رها کنیم.
روش دیگه اینه که از همون قسمت، عبارت specify expansion value رو انتخاب کنیم و مقدارش رو یه مقدار منفی به اندازه ی قطر via بدیم، در این صورت هم در لایه ی Top و هم Bottom چاپ محافظ via های مورد نظر رو پوشش می دهه.
باید via های مد نظر رو انتخاب کنیم و در properties اشون بریم و گزینه ی force complete tenting on Top/Bottom رو بزنیم. معمولا یه لایه رو solder mask اش رو می زارن برای تست کردن احتمالی بورد و لذا تیک یکی از لایه ها رو برای این منظور می تونیم بزنیم و دیگری رو به حالت خودش رها کنیم.
روش دیگه اینه که از همون قسمت، عبارت specify expansion value رو انتخاب کنیم و مقدارش رو یه مقدار منفی به اندازه ی قطر via بدیم، در این صورت هم در لایه ی Top و هم Bottom چاپ محافظ via های مورد نظر رو پوشش می دهه.