برای درایو کردن موتور های ربات مسیر یاب کدوم روش رو پیشنهاد میدین ؟
1- استفاده از رگولاتور متغیر lm317
2- استفاده از ولوم و adc خود میکرو که پالس های pwm رو کنترول کنه
سلام.
با 1 کار نکردم ولی 2 بهتره.
سلام
به نظرم روش دوم چون نرم افزاریه بهتره
سنسور های فرستنده رو با مقاومت به 12 وصل کنم بهتره یا با مقاومت به 5 ولت
درنظر بگیرین حرارت رگولاتور رو
اگه از سنسورهای cny70 یا 3 میلی متری استفاده می کنید به 5 ولت بدید و اون ور سنسور رو به پایه مثبت Lm324 وصل کنید و به پایه معکوس کننده هم یه ولتاژ 2.5 بدید
[
attachment=8537]
نقل قول: سنسور های فرستنده رو با مقاومت به 12 وصل کنم بهتره یا با مقاومت به 5 ولت
درنظر بگیرین حرارت رگولاتور رو
فرستنده های مادون قرمز مثله اسب جریان میکشن
اگه تعداد بالا باشه رگولاتور معمولا خیلی داغ میکنه(من تا 8 تا جواب گرفتم ولی با هیت سینک باز رگولاتور خیلی داغ میکرد)
با مقاومت به 12 بدی بهتره
یا اینکه اگه اگه به رگولاتور میدی اگه 7805 هستش از اون مداره افزایش جریان استفاده کن
(البته ما در حدی نیستیم سوالای شما رو جواب بدیما
)
من 7 تا 0n2179 رو با 5 ولت روشن کردم
رگلاتور هم داغ نمی کرد تازه تو مدار ال سی دی و مگا 16 و چندتا ال ای دی هم بود فقط برق موتور رو هم جدا کردم یعنی رگلاتور جدا گذاشتم
فرستنده ها رو با مقاومت470 اهم به مثبت دادم و مشکل پیش نیومد
اصولا هر 0n2179 فرستندش 50 میلی آمپر میکشه
که 7 تاش میشه 350 میلی آمپر
با یه میکرو و lcd میرسه نزدیکه 400 که باز برای 7805 چیزه زیادی نیست چون تو دیتا شیت نوشته تا 2 آمپر میتونیم بکشیم ازش
ولی تقریبا همه میدونیم نزدیکه 1 آمپر که میشیم فجیع داغ میکنه این رگولاتور اون تا 2 آمپرم به قول آقای بهزاد خزاما(چنین اسمی داشت دقیق یادم نی ) ماله وقتیه که شما دمای رگولاتور رو تو سطح محیط نگه داری که وقتی هیت سینک نمیزاری این دما خیلی سریع میره بالا و 7805بای بای
البته تو 400 میلی آمپر چیزیش نمیشه ولی وقتی همه چرتو پرتای یه مدار اضافه میشن معمولا مصرف یه ربات مسیر یاب بیشتر از این حدود میشه
(ورودی هم که 12 ولته خودش یه مقداری باعث داغ شدن میشه ورودی من 16 بود
هنوز تاپیکش هست جوکر اومده بود میگفت داری 16 ولت به 7805 میدی انتظار داری برات ولتاژم رگوله کنه ؟
)
(۲۷-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷:۲۹)r0b0 نوشته است: [ -> ]اگه از سنسورهای cny70 یا 3 میلی متری استفاده می کنید به 5 ولت بدید و اون ور سنسور رو به پایه مثبت Lm324 وصل کنید و به پایه معکوس کننده هم یه ولتاژ 2.5 بدید
نه-lm324 برای چی ؟ سنسور هام کاملا دیجیتاله صفرش بین صفر تا 2دهم ولت ویکش بین 2.7 تا 4.5 هست
منظورم تغذیه فرستنده هاست که چطوری باشه بهتره
پس بهتره از یه رگولاتور قابلمه ای استفادده کنم یا 3تا رگولاتور 7805 رو باهم موازی کنم؟
نقل قول: پس بهتره از یه رگولاتور قابلمه ای استفادده کنم یا 3تا رگولاتور 7805 رو باهم موازی کنم؟
به قوله علی تیریپ رگولاتور موازی کردن خزه
مدارت قیافش غیره مهندسی میشه
یه قابلمه ای بزار اگه چیزیش شد من بهت آدرس میدم میتونی بیای کتکم بزنی
(۲۷-دى-۱۳۹۱, ۱۴:۳۹:۳۳)WhiteNoise نوشته است: [ -> ]نقل قول: پس بهتره از یه رگولاتور قابلمه ای استفادده کنم یا 3تا رگولاتور 7805 رو باهم موازی کنم؟
به قوله علی تیریپ رگولاتور موازی کردن خزه مدارت قیافش غیره مهندسی میشه
یه قابلمه ای بزار اگه چیزیش شد من بهت آدرس میدم میتونی بیای کتکم بزنی
پس تا اونوقت آدرست رو آماده کن اومدم
موتور بیشتر از 1000 دور باشه بهتره یا 800 اینها؟