ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راهنمایی در مورد ال ای دی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام در مورد ال ای دی سئوالی داشتم ممنون میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند .
چهار ال ای دی شفاف 3 میلیمتری با چهار رنگ قرمز - زرد - آبی - سبز را تست میکنم تک تک روشن میشوند و دو بدو یعنی آبی و سبز با هم و قرمز و زرد هم با هم روشن میشوند اما وقتی هر چهار تا را با هم تست میکنم فقط آبی و سبز یا قرمز و زرد روشن میشوند و جفت مقابل خاموش میشوند علت را نمی دانم ممنونShy
خب شما یه عکسی چیزی از بایاس بندی که ازونا کردی اینجا قرار بده تا بشه راهنمایی کرد
(۲۷-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۰۷:۱۴)samanmoniri نوشته است: [ -> ]با سلام در مورد ال ای دی سئوالی داشتم ممنون میشوم دوستان راهنمایی بفرمایند .
چهار ال ای دی شفاف 3 میلیمتری با چهار رنگ قرمز - زرد - آبی - سبز را تست میکنم تک تک روشن میشوند و دو بدو یعنی آبی و سبز با هم و قرمز و زرد هم با هم روشن میشوند اما وقتی هر چهار تا را با هم تست میکنم فقط آبی و سبز یا قرمز و زرد روشن میشوند و جفت مقابل خاموش میشوند علت را نمی دانم ممنونShy

علتش اینه که ولتاژی و جریانی که رنگ های آبی و سبز نیاز دارن از باقی رنگ ها کم تره و باید در سری کردن ال ای دی ها با جریان های مساوی رو باهم سری کرد تا نور کم و زیاد نباشه