باطریتون نیکل کادمیوم هست یا نیکل متال هیدرید؟؟
اون سلول اولی که گذاشتن توانش کمه و نمیتونه باطریتونو شارژ کنه (البته میتونه ها فقط باید مداومت تابش نور خورشید زیاد باشه و مصرفتون کم !!!)
وات بالا ها هم خیلی گرون هستن!!
با صرفه ترش اینه که باطری مدارتون رو به شارژ دائم با برق وصل کنین (البته اگه در اون مکان به برق دسترسی دارین ...)
چون سلول هم گرونه و هم اینکه بمرور زمان خاصیتشو از دست میده (مخصوصا لایه شفاف رویینش در اثر تابش خورشید خراب میشه و باعث کاهش خروجی ولتاژ میشه)
البته اینهایی که گفتم برای سلولهای کوچیک و ضعیف صادق هستن
اما اگه بتونی از سلولهایی که در بین راه ها میذارن برای چراغ راهنمایی و ... پیدا کنی خیلی خوب میشه
اونا هم محافظ دارن و هم پر توان هستن و عمر مفیدشون هم زیاده و راحت میشه باطری اسیدی رو باهاش شارژ کرد
(۲۹-دى-۱۳۹۱, ۱۵:۵۸:۴۵)رسول نوشته است: [ -> ]باطریتون نیکل کادمیوم هست یا نیکل متال هیدرید؟؟
اون سلول اولی که گذاشتن توانش کمه و نمیتونه باطریتونو شارژ کنه (البته میتونه ها فقط باید مداومت تابش نور خورشید زیاد باشه و مصرفتون کم !!!)
وات بالا ها هم خیلی گرون هستن!!
با صرفه ترش اینه که باطری مدارتون رو به شارژ دائم با برق وصل کنین (البته اگه در اون مکان به برق دسترسی دارین ...)
تصمیم گرفتم از همون آداپتور استفاده کنم. باتری کتابی متال دارم.
ببخشید ها من تویک پست دیگه دنبال مدار شارژر اتوماتیک میگشتم. الان یه مدار ساده برای شارژ می خوام، یه دفعه یه جایی مدار شارژر ساده دیدم که با استفاده از چند تا قطعه ساخته شده بود اما حالا هرچی می گردم نمی تونم پیداش کنم. ممنون می شم یه مدار شارژ ساده بزارید.
(۰۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۸:۰۱:۵۴)رسول نوشته است: [ -> ]اینجا رو ببین:
http://www.iranled.com/forum/post-166873.html#pid166873
توی گوگل هم سرچ کنی مدار شارژر زیاده ...
اما برای باطری خودت بهتره مستقیم با دیود وصل کنی
می خوام از آداپتور برای شارژ استفاده کنم.اون آدرس که مربوط به صفحه خورشیدیه. پس فکر نمی کنم بتونم با دیود مستقیم وصل کنم، می تونم؟
چند وقت پیش توگوگل سرچ کردم خورد به یه مدار که خوب بود اما الان هرچی سرچ می کنم نمی بینمش! مدارای زیادی هست اما راست کارم نیست.
(۰۱-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۱۸:۳۱)live_1389 نوشته است: [ -> ]می خوام از آداپتور برای شارژ استفاده کنم.اون آدرس که مربوط به صفحه خورشیدیه. پس فکر نمی کنم بتونم با دیود مستقیم وصل کنم، می تونم؟
منظور من برای سلول خورشیدی بود
اما برای آداپتور باید یه مدار مناسب بذارین ... چون جریانش زیاده!!
آقا رسول می گم چرا برا مدارم وقتی از 4 تا باتری قلمی معمولی استفاده می کنم دستگاه یه دو روزی روشته اما وقتی از باتری 9 ولت 250 میلی آمپر استفاده می کنم 45 دقیقه. ؟
برا اینکه مدار جریان کمتری استفاده کنه یه راه اینه که lcd در مواقع غیر ضروری اتومات خاموش بشه ، راه دیگه ای هست؟
(۰۲-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۳۸:۵۰)live_1389 نوشته است: [ -> ]آقا رسول می گم چرا برا مدارم وقتی از 4 تا باتری قلمی معمولی استفاده می کنم دستگاه یه دو روزی روشته اما وقتی از باتری 9 ولت 250 میلی آمپر استفاده می کنم 45 دقیقه. ؟
باطری قلمی جریانش زیاده
باطری کتابی جریانش کمه ... البته جریانی که روش مینویسن دقیق نیست و زیاد می نویسن
اگر هم که از 9 ولت قابل شارژ استفاده کردین حتما زود خالی میشه
اما 9 ولت کتابی معمولی موندگاریش بیشتره
دوستان حتماً یادتون هست که چند وقت پیش دنبال یه شارژر اتومات بودم اینو دیدم اما جواب نداد
http://www.irfreeup.com/?di=3A6Z
البته برای اینکه فقط باتری رو شارژ کنه خیلی خوبه فقط بعد از شارژ باید باتری رو جدا کنیم. الان فقط دنبال یه شارژر معمولی می گردم اما هرچی سرچ می کنم به یه خوب نمی رسم حتی سایتای خارجی هم رفتم اما ...
از دوستان الکترونیکی می خوام اون قسمت از مدار بالا که در اصل کار شارژ رو انجام می ده برام در بیاره، می خوام با میکرو اتوماتش کنم.تشکر
البته آقا رسول باید ببخشید نمی دونستم کجا برم درخواستشو بدم شاید جاش اینجا نبود...
مسلم جان لینک عکس خرابه!
نقل قول: از دوستان الکترونیکی می خوام اون قسمت از مدار بالا که در اصل کار شارژ رو انجام می ده برام در بیاره، می خوام با میکرو اتوماتش کنم.تشکر
کدوم مدار؟
منظور از اتومات اینکه بعد شارژ کامل باتری شارژر قطع بشه؟
(۱۱-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۳۵:۳۳)r0b0 نوشته است: [ -> ]مسلم جان لینک عکس خرابه!
نقل قول: از دوستان الکترونیکی می خوام اون قسمت از مدار بالا که در اصل کار شارژ رو انجام می ده برام در بیاره، می خوام با میکرو اتوماتش کنم.تشکر
کدوم مدار؟
منظور از اتومات اینکه بعد شارژ کامل باتری شارژر قطع بشه؟
جانتون بی بلا.
آره منظورم همینه، اون مدارم قراره همین کارو انجام بده اما هرچی مقاومتارو کم و زیاد کردم حتی پتانسیومتر گذاشتم جواب نداد، البته گفتم خوب شارژ می کنه اما قطع نمی کنه.
http://www.irfreeup.com/?di=AQPY
مقاومت و پتانسیومتر لازم نداره کنتاکت رله رو قطه کنی کافیه
اگه با میکرو میخوای این کار رو بکنی یه pwm ایجاد کن و هرموقع خواستی رله رو قطع و وصل کن