سلام.برا مدارم که از ولتاژ 5 ولت تغذیه می کنه اطلاعاتی می خوام در مورد صفحات خورشیدی و همچنین نحوه راه اندازی و استفاده از اونها، ممنون می شم کمکم کنید.
درباره مدارتون که نگفتین چی هست ؟
(۲۷-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۲۱:۱۷)abbasalifix نوشته است: [ -> ]درباره مدارتون که نگفتین چی هست ؟
دو تا دستگاه که تشکیل شدن از کیپد و صفحه نمایش و قراره که با ارتباط سریالی یا با ماژول یکسری اطلاعات رو برای هم بفرستند.
یعنی میخواهید به جای 5 ولت تغذیه، کی پد و نمایشگر و با صفحه خورشیدی راه اندازی کنید؟ درست متوجه شدم؟
(۲۸-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۳۷:۵۸)r0b0 نوشته است: [ -> ]یعنی میخواهید به جای 5 ولت تغذیه، کی پد و نمایشگر و با صفحه خورشیدی راه اندازی کنید؟ درست متوجه شدم؟
بله همینطوره که گفتین. می خوام بجای آداپتور و یا باتری از صفحه خورشیدی استفاده کنم.
می خوای باهاش باطری هم شارژ کنی یا نه؟؟
ال سی دی خودش جریان زیادی میکشه
بهتره از سلولهای وات بالا استفاده نمایین ...
(۲۹-دى-۱۳۹۱, ۰۰:۵۹:۲۱)رسول نوشته است: [ -> ]می خوای باهاش باطری هم شارژ کنی یا نه؟؟
ال سی دی خودش جریان زیادی میکشه
بهتره از سلولهای وات بالا استفاده نمایین ...
آره دستگاه باید بتونه توشبم کار کنه.
مدارهای مختلفی برای شارژ باطری از طریق سلول خورشیدی وجود داره
اما بهترین و آسونترین راهش اینه که سلول رو مستقیما توسط یک دیود به باطری وصل کنین (چون مدارات اضافی خودشون مصرف کننده هستن!!!)
فقط باید توان سلولتون مناسب باشه و به باطریتون بخوره
متشکر آقا رسول.
الان یه دستگاه که ال س دی داره و کیپد با باتری 9 ولت 900 میلی آمپر حدوداً دو ساعت کار می کنه(یقیناً توشب استفاده زیادی از دستگاه نمی شه و این ساعت بالاتر هم میره)، حالا این صفحه خورشیدی می تونه برای مدارم و باتری قابل شارژم مناسب باشه؟
http://iran-micro.com/product_info.php/cPath/27/products_id/433
چیزی از واتش نگفته.