سلام دوستان
یکی میشه برام توضیح چرا یه سری خازن با ورزوی خروجی 7805 میزاریم؟؟
به نظرم دلبخواهی مقادیر خازن ها والا من تویه گوگل سرج کردم هرکسی یi چیزی میزاری من همییشه ای ای سی رو بدون خازن بکار بردم اما شنیدم برای کاهش نویز موثره.
من یه خازن 1000 میکرو با ورودی موازی و دوتا خازن 1000 میکرو و 100 نانو با خروجی موازی کردم نظزتون چیه؟؟
باتشکر
ولله من که هیچی از اینسوال شما نفهمیدم.
شما دقیقا میخوای چه چیزی درست کنی؟
نمیخوام چیزی درس کنم فقط میخوام بدونم برای کاهش نویز تغذیه میکرو چه خازن هایی با ورودی و خروجی روگولاتور موازی کنم؟؟ دلیلش میخوام بدونم؟؟
این عکس ها روببین:
میبینی مقادیر خازن ها کلا با هم فرق داره و هر کسی یه چیزی گزاشته؟؟ درسش کدومه؟؟ و دلیل گزاشتن این خازن ها چیه؟؟
چطور باعث کاهش نویز تغدیه میشه؟؟
من صب حودم یه خازن ظرفیت بالا با وروزدی 7805 و یکی ام با خروجی موازی کردم.
بعد امدم یه خازن ظرفیت پایین عدسی هم به خروجی دادم.
فک کنم ابن عکس از همه کامل تر باشه ؟؟
[size=medium]
راسی شرمنده دوتا تاپیک ایجاد شد صب سرعتم افتصاح بود نفهمیدم چی شد هذ کارم کردم پاکش کنم ]نشد.[/size
آها الآن متوجه شدم.
آخه سوالت رو خیلی بد مترح کردی.
ببین خازن الکترولیت برای اینه که نویز ولتاژ رو بگیره و با توجه به جریانی که از رگلاتور میگذره ظریفتش رو انتخاب میکنی.
خازن عدسی هم برای اینه که نویز فرکانس رو بگیره.
و تو مدار هم باید از هر دو خازن استفاده کنی هم ورودی و هم خروجیش.
بعدشم تو این عکس که گذاشتی میگی کامله اون دیود رو نمیخواد و خازن الکترولیت رو هم بر عکس گذاشته.
رگولاتور از اسمش که معلومه یه ولتاژ رگوله و ثابت به خروجی میده و منم کمی به اینکه تو خروجی واسه گرفتن نویز به کار برده میشه مشکوکم
شاید برای گرفتن نویز باشه و شاید برای انداختن کامل ولتاژ رو مدار
داداش امید شما این رو مد نظرت باشه که رباتت یه لحظه وسط پیست هنگ کنه در جا حذفی.
نباید ریسک کرد
دوستان موتاسفانه از همون روزی که این تاپیک رو زدم یه اتفاق بد برام پیش امد داشتم تویه مدارم از یو س بی لب تاب برق میگرفتم که یه اشتباه بزرگ کردم ووو به منبع تغذبه 12 ولت ولت اتصالی شد و لب تابم کلا فرت شد.
یه یه ماهی شاید دیگه تویه جمع تووون نباشم فعلا عزیزان
راسی تویه دیتا شیتش همه چی نوشته بود.
خداحفظ.
نقل قول: ببین خازن الکترولیت برای اینه که نویز ولتاژ رو بگیره و با توجه به جریانی که از رگلاتور میگذره ظریفتش رو انتخاب میکنی.
خازن عدسی هم برای اینه که نویز فرکانس رو بگیره.
و تو مدار هم باید از هر دو خازن استفاده کنی هم ورودی و هم خروجیش.
بعدشم تو این عکس که گذاشتی میگی کامله اون دیود رو نمیخواد و خازن الکترولیت رو هم بر عکس گذاشته.
نويز ولتاژ و نويز فركانس ؟! همچين تقسيم بنديي معتبر نيست.
درستش اينه ، فركانس نويز زيادهه ، پس براي حذفش يه فيلتر پايين گذر استفاده مي شه. پس از خازن با ظرفيت كم استفاده مي كنيم.
اون خازن بزرگ هم بسته به مصرف كننده استفاده مي كني. اگر جريان كشي لحظه اي زياد و اينا باشه ، چون خازن الماني هست كه ولتاژ 2 سرش به صورت آني تغيير نمي كنه ، مي تونه مفيد باشه و اجازه ي تغييرات آني سطح ولتاژ در ورودي رگولاتور رو نمي دهه ... .
اون ديود براي جلوگيري از سوختن رگولاتور هست و چيز اضافه اي نيست. ( در اتصال پلاريته ي اشتباه ورودي و خروجي )
------------------------
بابت لپ تاپ هم تسليت ...
مرتضی جان من که مثه شما الکترونیک نمیوخونم.
ما هم تو کلاس هایی که میرفتیم اینو به ما گفتن
سلام نحوه انتخاب این خازن ها چظوری؟؟
من مشکل فضا دارم منبع ورودی ام باتری چه خازنی باید انتخاب کنم؟؟
بستگی به ولتاژ مدار و مقدار نویز داره ببین چقد امپر میکشه ولتاژ کاری و نام رگولاتور و...