سلام بر دوستان
مدتی هست میخوام کم کم برای پروژه های قدرتمند سراغ fpga برم ، برای شروع کتاب خاصی پیشنهاد میکنید ؟
در مورد زبان های vhdl و Verilog اطلاعی دارین؟
و میشه ی فضای ذهنی واسه من ایجاد کنین که قراره با چی رو برو بشم ؟
و برنامه نویسی برای تراشه های fpga رو با بسکام و استفاده از کامپایلر خارجی(external compiler) مخصوصی که توسط mcs ارائه شده ( نمی دونم برای نمونه خاصی هست یا نه !) میشه انجام داد ... اطلاعی در این زمینه دوستان دارن ؟
ممنون
نقل قول: سلام بر دوستان
مدتی هست میخوام کم کم برای پروژه های قدرتمند سراغ fpga برم ، برای شروع کتاب خاصی پیشنهاد میکنید ؟
در مورد زبان های vhdl و Verilog اطلاعی دارین؟
سلام
اول بگم که من فقط با cpld کار کردم.
ولی زیاد فرقی نمیکنه.
اصول یکیه
vhdl بیشتر به basic شبیه هست ولی verilog به c
البته درست نیس که اینطوری مقایسه کرد ولی تا جایی که یادمه یاد گرفتن vhdl برام سخت بود چون سی کار میکنم.
فرقی نداره از یکیش شروع کنید بالاخره یه روزی بر هر دوتاشون مسلط میشید ... چون مفاهیم یکی ان.
نقل قول: و میشه ی فضای ذهنی واسه من ایجاد کنین که قراره با چی رو برو بشم ؟
نمی دونم منظورتون چی بود ولی برای پروزه های عادی میشه با خود ise(xlinix) کار کرد... ظاهرا برای fpga میشه از برنامه هایی مثل altium designer هم استفاده کرد که من تجربه ای ندارم و فقط شنیدم.
نقل قول: و برنامه نویسی برای تراشه های fpga رو با بسکام و استفاده از کامپایلر خارجی(external compiler) مخصوصی که توسط mcs ارائه شده ( نمی دونم برای نمونه خاصی هست یا نه !) میشه انجام داد ... اطلاعی در این زمینه دوستان دارن ؟
؟؟؟
کتاب یا منبع آموزشی خاصی مدنظرتون هست ؟
کتاب برای چی؟ vhdl؟ یا برای ...
برای vhdl من با
----------------------------------------------
طراحی خودکار مدار های دیجیتال با fpga و زبان توصیف سخت افزار vhdl
نوشته ی دکتر حسن سید رضی
انتشارات ناقوس
----------------------------------------------
نام: Digital System Design with VHDL 2nd edition
نوسنده:Mark Zwolinski
تعداد صفحه در pdf : 385
http://www.iranled.com/forum/thread-1823...#pid172464
-------------------------------------------
با این دوتا کتاب یاد گرفتم. خودمم با ise کار کردم روی cpld
کتاب اولی که گفتم خوبه ولی فارسی بودنش یکم اذیت میکنه... جملات خیلی جاها نامفهومه.... ویرایش ناجوره / اما در عوض فارسیه !!!:)
اون کتاب دومی هم خیلی برام مفید بود...
استارت رو با کتاب فارسی زدم بعدا اطلاعاتم رو با دومی تکمیل کردم...
موفق باشید