سلام پس از نصب atmel studio 6.1 و پروگرامر موقع پروگرام كردن ميگه بايد از منويview>>>available atmel tools آپگريد بشه اما وقتي تو اين مسير ميرم با وجود اتصال پروگرامر پيام ميده كه programmer not found
لطفا راهنماييم كنين
سلام
این برنامه Atmel Studio محیط شبیه سازی هم داره ؟
چون من میخواستم با xmega کار کنم که پروتئوس نداره.میتونم از atmel studio استفاده کنم ؟
بله خیلی راحت می تونید این کار رو انجام بدید
وقتی پروژه رو ران می کنید از شما می پرسه که شبیه سازی بکندش که اونو که انتخاب کنید وارد اون مد میشه
سلام یه مشکلی در باره کامپایل کردن برنامه در avrstudio6.1 دارم
پیغام no such file or directroy میزنه و مسیر پروژه رو هم عوض کردم اما بازم همینه
کد:
[align=left][align=left]------ Build started: Project: USER_APPLICATION2, Configuration: Debug AVR ------
Build started.
Project "USER_APPLICATION2.cproj" (default targets):
Target "PreBuildEvent" skipped, due to false condition; ('$(PreBuildEvent)'!='') was evaluated as (''!='').
Target "CoreBuild" in file "C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.1\Vs\Compiler.targets" from project "c:\users\ehsan\documents\atmel studio\6.1\USER_APPLICATION2\USER_APPLICATION2\USE R_APPLICATION2.cproj" (target "Build" depends on it):
Using "RunCompilerTask" task from assembly "C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.1\Extensions\Application\AvrGCC.dll".
Task "RunCompilerTask"
C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Studio 6.1\shellUtils\make.exe all
Building file: ../src/ASF/common/boards/user_board/init.c
Invoking: AVR/GNU C Compiler : 3.4.2
"C:\Program Files (x86)\Atmel\Atmel Toolchain\AVR8 GCC\Native\3.4.2.939\avr8-gnu-toolchain\bin\avr-gcc.exe" -DBOARD=USER_BOARD -I"../src" -I"../src/ASF/common/boards" -I"../src/ASF/common/boards/user_board" -I"../src/ASF/common/utils" -I"../src/ASF/xmega/utils" -I"../src/ASF/xmega/utils/preprocessor" -I"../src/config" -O1 -fdata-sections -ffunction-sections -fdata-sections -g3 -Wall -mmcu=atxmega16a4 -c -std=gnu99 -fno-strict-aliasing -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes -Werror-implicit-function-declaration -Wpointer-arith -mrelax -MD -MP -MF "src/ASF/common/boards/user_board/init.d" -MT"src/ASF/common/boards/user_board/init.d" -MT"src/ASF/common/boards/user_board/init.o" -o "src/ASF/common/boards/user_board/init.o" "../src/ASF/common/boards/user_board/init.c"
avr-gcc.exe(0,0): CreateProcess: No such file or directory
make: *** [src/ASF/common/boards/user_board/init.o] Error 1
The command exited with code 2.
Done executing task "RunCompilerTask" -- FAILED.
Done building target "CoreBuild" in project "USER_APPLICATION2.cproj" -- FAILED.
Done building project "USER_APPLICATION2.cproj" -- FAILED.
Build FAILED.
========== Build: 0 succeeded or up-to-date, 1 failed, 0 skipped ==========[/align][/align]
کسی تجربه ای در این زمینه داره؟
سلام.
نقل قول: پیدا نکردی هم خودت بنویس و به صورت آزاد منتشر کن کلی آدم در دنیا دعا به جونت می کننClap
یادش بخیر ، اون موقع که بهزاد اینو گفت اصلا دور اتمل استدیو رو خط کشیدم .
وقتی که ARM رو شروع کردم دیدم بازم واسه ARM این کتابخونه نیست ، دیگه تصمیم گرفتم واسش بنویسم و واسه ARM و AVR یک کتابخونه نوشتم.
من این کتابخونه رو خودم نوشتم و خودمم ازش استفاده میکنم .
خواستم ببینم اگه بازم کسایی هستن که دنباله این کتابخونه هستن که کاملش کنم و بزارمش تو سایت ، اگرم کسی نیست که بهمین صورت واسه خودم بمونه.
اعلام حضور بکنید
راستی اونی که گفتم ماله ARM رو هم نوشتن ماله ARM شرکت NXP هست.
داداش منو انداختی تو جون این اتمل ولی خوت پیدات نیست . دیروز 48 ساعته انلاین بوده ولی امروز گیرت نمیارم .
حالا چه کتابخونه ای هست ؟
چرا واسه من زیر instal tamplats چیزی نیست خالیه؟؟؟
http://s1.picofile.com/file/7628413759/AS1.jpg
البته این عکسیه که اقا بهزاد گذاشتن
من حوصلم نکشید عکس بندازم
[
attachment=11947]
اینم عکس من
شما چه کردی با خودت؟
به نظر من یک بار دیگه نصب کن ببین درست میشه
احتمالا نمونه هات پاک شده
سه بار پاک کردم نصب کردم نشد . 750 مگ دانلود کردم حالا هم اینجوریه (از سایت اتمل دانلود کردم)
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۰:۱۷)a.mehran نوشته است: [ -> ]سه بار پاک کردم نصب کردم نشد . 750 مگ دانلود کردم حالا هم اینجوریه (از سایت اتمل دانلود کردم)
یعدم چرا پنجرت فرق داره؟ این چیزا رو از من نداره
چه کردی؟
ببینم قبلا VisualStudio رو سیستمت نصب بوده؟
اره یه دوهزار دهش نصبه ولی فکر کنم اون ناقص باشه بزار ببینمش
(۲۱-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۰۰:۲۸)a.mehran نوشته است: [ -> ]اره یه دوهزار دهش نصبه ولی فکر کنم اون ناقص باشه بزار ببینمش
اگه میتونی اونو کامل پاک کن
بعد Atmel رو نصب کن ببین حل میشه
(2010 یه shell هم داره اونم جدا پاک کن)