ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در پروژه
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سویچ ها سالم اند فکر کنم روش پولآپ کردن اشتباه
خواهش می کنم کمکم کنید
طریقه پول آپ کردن یک پایه؛
[تصویر:  9h4eb6j9m1op49aedmep_thumb.jpg]
طریقه پول دان کردن یک پایه؛
[تصویر:  3k7v26luhsaijw8y7bon_thumb.jpg]
توی این پروژه شما باید از دومی استفاده کنی
ممنون حل شد

فقط یه سوال داشتم من برنامه را به زبان بیسک برای پروژه ی با atmega8 نوشتم جواب داد.[attachment=8608]
اما همنون پروزه رو با atmega16 نوشتم جواب نداد. مشکل از چیه؟
[attachment=8609]
(۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۹:۲۵:۳۶)amk110 نوشته است: [ -> ]ممنون حل شد

فقط یه سوال داشتم من برنامه را به زبان بیسک برای پروژه ی با atmega8 نوشتم جواب داد.
اما همنون پروزه رو با atmega16 نوشتم جواب نداد. مشکل از چیه؟
با مگا 16, lcd رو با دیگر پورتهای خالی کانفیگ کن. من خودم همیشه داخل مگا 16 با پورت سی مشکل داشتم بعد از اینکه با پورت دیگه کانفیگ می کرد درست میشد.
البته نگفتین مشکلتون چیه؟
مشکل اینه که یاعت هنگ میکنه و دیگه کار نمی کنه
بارها و بارها گفته شده كه در سري 32 و 16 براي استفاده از پورت C بايستي فيوزبيت JTAG رو غير فعال كنيد تا بتونيد به عنوان I/O از پايه ي هاي پورت C استفاده كنيد ...

برنامه اي كه براي سري 8 و 16 نوشتيد رو نديدم. اما بايد به ريجسترها و امكانات هر خانواده از هر ميكرويي دقت كنيد. اگر چه سريه mega امكاناتشون اكثرا مشابه هست ، اما تفاوت هاي جزئيي هم مي تونن داشته باشن.
اگرم مشكل سر پورت C هست كه گفته شد...

موفق باشيد.
(۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۱۵:۵۸)amk110 نوشته است: [ -> ]مشکل اینه که یاعت هنگ میکنه و دیگه کار نمی کنه
فایل اصلی کد و شبیه سازی رو بزارید.عکس نه.
(۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۲۰:۱۹:۴۵)sharin نوشته است: [ -> ]بارها و بارها گفته شده كه در سري 32 و 16 براي استفاده از پورت C بايستي فيوزبيت JTAG رو غير فعال كنيد تا بتونيد به عنوان I/O از پايه ي هاي پورت C استفاده كنيد ...
بله درسته استاد, اما شده حتی با فعال کردن JTAG هم نشده و مجبور به عوض کردن پورت شدم.
یعنی شما می گین اگه از پورت a استفاده کنم مشکلم حل میشه
(۰۵-بهمن-۱۳۹۱, ۲۱:۰۹:۵۹)amk110 نوشته است: [ -> ]یعنی شما می گین اگه از پورت a استفاده کنم مشکلم حل میشه
در صورتیکه روی ال سی دی چیزی نشون نمیده از a استفاده کنید, ولی اینکه میگین هنگ میکنه مشکل از جای دیگست.
از پورت a هم استفاده کردم باز هم به مشکل بر خوردم
مشکل اینه که روی lcd ساعت نمایش داده میشه اما ساعت کار نمی کنه
ساعت گیج میزنه
صفحه‌ها: 1 2 3