ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کنکور کاردانی به کارشناسی 92
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بچه ها من مي خوام براي کارشناسي کنترل بخونم!
منابع کارشناسي کنترل چيه؟
من کاردانيم رو توي دانشگاه غير انتفاعي گرفتم خيلي درس ها رو ضعيفم براي کارشناسي کتاب معرفي کنيد
مدرسان شريف خوبه؟
توي تهران کلاسي براي کارشناسي مي شناسيد؟
(۰۳-بهمن-۱۳۹۱, ۰۲:۱۶:۱۵)amk110 نوشته است: [ -> ]سلام بچه ها من مي خوام براي کارشناسي کنترل بخونم!
منابع کارشناسي کنترل چيه؟
من کاردانيم رو توي دانشگاه غير انتفاعي گرفتم خيلي درس ها رو ضعيفم براي کارشناسي کتاب معرفي کنيد
مدرسان شريف خوبه؟
توي تهران کلاسي براي کارشناسي مي شناسيد؟

اگه میخوایی خودت واسه قوی شدن خودن بخونی اون یه بحث دیگست
اما اگه واسه قبولی توی کاردانی به کارسناسی میخوایی بخونی؛نگران نباش! سه برابر تعداد درخواستاشون ظرفیت دارن!‌ اصلا تحتیاج به خوندن نیست!‌ به راحتی در یک دانشگاه غیر انتفاعی قبول میشید!

(البته این دلیل نمیشه بدون پرس و جو به حرف من گوش بدید؛ بازم تحقیق کنید)
بهترین منبع واسه کارشناسی کتابایه مدرسانه
اگه بتونین کلاساشم برین که دیگه خیلی بهتره
من می خوام دولتی قبول بشم!

دانشگاه دولتی هم مثل دانشگاه غیرانتفاعیه یا اونجا یه چیزی یاد می دن؟
نقل قول: بهترین منبع واسه کارشناسی کتابایه مدرسانه
اگه بتونین کلاساشم برین که دیگه خیلی بهتره
نقل قول: من می خوام دولتی قبول بشم!
دانشگاه دولتی هم مثل دانشگاه غیرانتفاعیه یا اونجا یه چیزی یاد می دن؟
البته هر كسي با سبك خاصي از كتاب حال مي كنه ، اما اگر صفر هستيد و مي خوايد ياد بگيريد اصلا كتاباي مدرسان رو پيشنهاد نمي كنم ، البته كارداني به كارشناسي رو نمي دونم ، اما نبايد فرقي داشته باشه ...
فقط رياضياتش كتاباي خوبي هستن ، بقيه اشون ، مفتشون هم گرونه ...
بهترهه با كتاباي انتشارات مختلف كار كنيد و ببينيد كدوم بيشتر بدردتون مي خورهه ...
-
البته دانشگاه دولتيه شلشي هم پيدا مي شه ، اما اگر منتظر باشي كه كسي بهت چيزي ياد بدهه ، هرجايي هم باشي ياد نمي گيري ...!
چون دانشجو ، بايد بجويه تا ياد بگيرهه.
حالا اگر دانشگاه دولتي خوب در بياي ، مسلما زمينه ي يادگيري و پيشرفت و سطح كلاس تفاوت قابل ملاحظه اي خواهد داشت و بيشتر افرادي كه مي بيني سرشون به تنشون مي ارزهه ... .
استادي ديدم كه دانشگاه تهران خونده ، اما ... هم تو مغزش نيست ! Biggrin
از اينجا مي شه نتيجه گرفت كه مي شه دانشگاه تهران در اومد و درس خوند و بازم گاگول بود! ( البته معمولا اينطوري نيست ، اما استثنا همه جا پيدا مي شه ... )
نتيجه اينكه همه چيز به تلاش خود فرد بستگي دارهه ...

موفق باشيد.
اوکی
کسی دیگه نیست تا بیشتر راهنمایی کنه؟